Vidic Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Dobra usuwam te tekstury bo gra zamiast w 1 min. się wczytywać to jakieś 8-11 minut ; / I odkąd je dałem to miałem 3 bugi ; / Mam pytanie.Jak dojść do Ducha po sprawdzeniu tych ciał?Wchodzę na górę po schodach i wyskakuje mi czy chcę przejść w inne miejsce.Daję 2 razy nie i gra się zawiesza i pokazuję mi się myszka taka jak w menu.To dobrze czy nie ?Przepraszam za głupie pytania. // zapomniałem że mam edytować.// To nie zapominaj LD Edytowane 22 Października 2011 przez malakas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Musisz się przecisnąć bokiem obok przejścia.Idź przy samej krawędzi schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidic Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Mam pytanie.Jak szybko uzbierać na te sztylety?Została mi jedna misja poboczna w prypeci ale dla 23000 nie będę tam biegł.Miałem4200000 Ru oczyściłem cały Rostok z Apokalipsy i zarobiłem tylko 200000 RU.Macie jakiś dobry sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Sposobu nie ma.Zbierasz sprzęt po apsach i sprzedajesz.Może na Radarze ci się uchowali.Patrz na ziemię, nawet jak zabijałeś gości pare dni wstecz to powinna leżeć ich broń na ziemi.Zbieraj i sprzedawaj.Jak pamietam to musisz uzbierać 5000000 bo Barman się deklaruje że milion dołoży.Poza tym nie wiem czy byłeś u Sidorowicza , jak z nim pogadasz to on też dorzuci bodajże półtorej miliona.Sprzedaj baterie od stunnera.Dobrze za nie płacą a można sie bez niego spokojnie obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidic Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Nawet za działko Gaussa dają 20000 RU.Mało trochę,Byłem u sida.Szkoda że wojsko nie dokłada.A na radarze wszyscy żywi bo zabiłem przywódcę Apokalipsy ze Sztyleta i nikt się nie połapał.No nic.Idze tylko zbierać złom ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade302 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Hejj wiecie gdzie jest ta niebieska skrzynia w chlewni, bo nigdzie nie mogę jej znaleźć. Chodzi mi o dokładne jej miejsce. Pisz poprawnie bo dam ostrzeżenie LD Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Chlewnia to te dwa budynki po lewej stronie, za przejazdem kolejowym, idąc od wioski nowicjuszy. Niebieska skrzynia jest w tym pierwszym. Wejdź frontowym wejściem i idź do końca. Skrzynia jest po lewej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade302 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 (edytowane) Chlewnia to te dwa budynki po lewej stronie, za przejazdem kolejowym, idąc od wioski nowicjuszy. Niebieska skrzynia jest w tym pierwszym. Wejdź frontowym wejściem i idź do końca. Skrzynia jest po lewej stronie. Wielkie dzięki, po prostu szukałem nie na tym obszarze :P Pisz poprawnie bo dam ostrzeżenie LD Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade302 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Lonely mercenary miał problem z zadaniem wejscia do X18, ja również mam ten problem, a mianowicie chodzi o zebranie kluczy. Metody polegające na wczytywaniu wcześniejszych zapisów itd. itp. nie działają, bo już je sprawdzałem. Czy wie ktoś jak można temu zaradzić? Chodzi o Kabla, któremu po dostarczeniu arta wyświetla się zadania wykonane (chodzi o zadanie dostarcz artefakt Czarna Dusza), ale nadal aktywne jest zadania porozmawiaj z Kablem. Reszta - to co już Lonely Mercenary opisywał. Czy ktoś wie co można z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Sprawdzę to jeszcze raz ale nie sądzę by to był jakiś błąd moda.Na pewno grasz na patchu 1.004 ? Jeszcze przychodzi mi do głowy takie coś.Wchodząc na Agroprom z zadaniem od Kabla spotykamy stalkera który prosi nas o pomoc dla jego kolegi w tunelu kolejowym.Wykonywałeś to zadanie? Może jest jakoś powiązane skryptem z Kablem. Edit: Niestety nie mam już żadnych sejwów z Apokalipsy.Jeżeli ktoś mógłby podrzucić byłoby miło.Najlepiej z przed rozmowy z Woroninem kiedy wysyła nas do X18. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazikhuta Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Lonely mercenary miał problem z zadaniem wejscia do X18, ja również mam ten problem, a mianowicie chodzi o zebranie kluczy. Metody polegające na wczytywaniu wcześniejszych zapisów itd. itp. nie działają, bo już je sprawdzałem. Czy wie ktoś jak można temu zaradzić? Chodzi o Kabla, któremu po dostarczeniu arta wyświetla się zadania wykonane (chodzi o zadanie dostarcz artefakt Czarna Dusza), ale nadal aktywne jest zadania porozmawiaj z Kablem. Reszta - to co już Lonely Mercenary opisywał. Czy ktoś wie co można z tym zrobić? Miałem to samo, ale to nie jest błąd, jeśli laboratorium Ci się otworzy. Sprawdź czy masz kody do drzwi w PDA (z zakładce znalezione PDA). Jeśli tak, to idź po dokumenty, a rozmowa z kablem zaliczy się, kiedy przyjdziesz do niego z walizką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renegade302 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 (edytowane) kazikhuta- podziękował. Zadziałało, w moim przypadku kod to 9250. Kobal - dzięki, ale już nie trzeba :P Pisz poprawnie bo dam ostrzeżenie LD Edytowane 14 Sierpnia 2011 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 A ja mama taki błąd jak chciałem użyć quick save. Już 2 raz zaznaczę. [error]Expression : fatal error [error]Function : _out_of_memory [error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrCorexrDebugNew.cpp [error]Line : 359 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Out of memory. Memory request: 8192 K A teraz wywala mnie bez loga jestem na samym początku gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Komp ci nie wyrabia.http://www.stalkerteam.pl/topic/1955-koniec-z-errorem-out-of-memory/page__hl__memory__fromsearch__1 http://www.stalkerteam.pl/topic/269-zelazny-temat-wydajnosci-sprzetu-przy-grze-w-stalker-a/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Nowy jest nie możliwe powodem może być potrzeba formata?? Bo nie był robiony parę miesięcy. Jak sprawdzić jaki mam system 32 czy 64 bitowy w Viście był napisane teraz mam XP i nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zainstaluj sobie Everesta i wszystko ci powie http://pobieralnia.p...te-edition.html Co ty,format co pare miesięcy robisz? :D Out of Memory to ewidentny błąd braku Ramu.Zainstaluj sobie z linków które podałem ci wcześniej fix na 3GB ram , zmniejsz wymagania graficzne i rozdziałkę.Musi chodzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Nowy jest nie możliwe powodem może być potrzeba formata?? Bo nie był robiony parę miesięcy. Jak sprawdzić jaki mam system 32 czy 64 bitowy w Viście był napisane teraz mam XP i nie widzę. Skoro nigdzie nie widzisz takiej informacji a instalowanie sterowników i programów nie kończy się żadnymi błędami to masz wersje x86. W przypadku posiadania XP 64bit, trudno jest tego nie zauważyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Czemu pytasz o format co ile ty robisz? Szukałem patent na sprawdzenie systemu i okazuje się, że jeśli nigdzie nie pisze ze 64 to musi być 32. No wrzuciłem tę poprawkę zmniejszyłem detale i na razie śmiga. Taki jeszcze jedno pytanko stalkerzy zamieniają noszoną broń i pancerze jak w Soli? Bo tam wszystkich ubierałem i dozbrajałem dla sportu i się pytam czy tez można ich upgradowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Kiedyś miałem zainstalowany XP 64, tak z ciekawości i po angielsku. Jedyny XP 64 po polsku wystawił Sromotnik i nazywa się Windows JG 64. Nazwa ta jest widoczna podczas wczytywania systemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 A takie pytanie to, że są puste schowki to jakoś da się zlikwidować bo mam wiele schowków i większość puste. Do tego ktoś z was zauważył, że leczący Beryl jest najlepszym jak na razie pancerzem nawet Egzo wymięka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Mod nie ingeruje w schowki, to sprawa z podstawki.Jeżeli cię denerwują zaśmiecające mapę znaczniki schowków których nie da się opróżnić bo nic w nich nie ma to musisz coś do nich włożyć a potem kliknąć na weź wszystko.Znacznik powinien zniknąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Taka mała dygresja (jeżeli ktoś czyta posty przed graniem jak ja) jak zmieniłem wagę z 500 na 70 to mi się gra ciągle wysypywała, co chwile bug trapy. Jak wróciłem do 500 ustały nie wiem czy to było zależne ale wygląda, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udźwig 500 kg jest fabrycznie ustawiony przez Zaurusa. Poprawkę na zmianę udźwigu dodałem tylko na życzenie forumowiczów. Osobiście nie korzystałem. Teoretycznie nie sądzę by jedno z drugim miało coś wspólnego.Modyfikowałem te pliki bez mała z setkę razy i nigdy nie było problemów. Ale nie takie rzeczy Zona widziała :) Najlepiej podejść do tego filozoficznie i skoro na udźwigu 500kg wylotów nie ma to na takim grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Tak właśnie zrobiłem, a że przy okazji byłem posiadaczem wszystkich możliwych udziwnień w plecaku to już inna sprawa, a i NPC jak sprzeda mu się lepszą pukawkę bądź mundur to sie przebiera i przezbraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Odprężające po soljance . :P Przyjemnie się biega po lokacjach z tak małą ilością anomali i mutantów ;) Ale ze sztyletem to przesada -to jest system wyceluj,strzel i zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi