cichy Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Powstała nowa grupa na Forum pod nazwą WETERANI. Ma to na celu uhonorowanie użytkowników będących długo pośród Nas. Grupa TROPICIEL została zlikwidowana jakiś czas temu - spowodowane to było małą ilość osób tam pasujących. W związku z tym, aby docenić naszą Wspólnotę, choćby tylko symbolicznie, stworzyliśmy nową grupę, do której pasować będzie wielu Forumowiczów. Mamy nadzieję, że chociaż przez to poczują Oni , że są doceniani. To tylko kolor. Nic lepszego nie wymyśliliśmy jak na razie - może to się zmieni. Dziękujemy wszystkim Forumowiczom, że są i swoją bytnością budują tę wspólnotę. Dziękujemy. PS. Wazelinę jak dowiozą świeżą partię, połączoną z dostawą ostatniego miotu naszej maskotki forumowej ( @apg2312 - dziękujemy za udostępnienie tak licznego potomstwa w/w.) zostanie rozesłana w ramach przekupstwa i podziękowania za wkład w tworzenie Forum . NASZE KOCHANE MALEŃSTWO.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 Dodam tylko od siebie że na pewno osoby od weterana wzwyż dostaną prezent jak wszystko pójdzie dobrze to w okolicach świąt, nowego roku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted November 27, 2016 Report Share Posted November 27, 2016 JA CHCĘ JUŻ ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk7 Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Może nie konkretnie w temacie, ale przy okazji zmiany kolorku i utworzenia nowej grupy mam brak dostępu do SB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnieciu Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Prezent na święta....hm... wazelinaaa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 1 godzinę temu, mkk7 napisał: Może nie konkretnie w temacie, ale przy okazji zmiany kolorku i utworzenia nowej grupy mam brak dostępu do SB. Zrobione. Już Weterani powinni mieć dostęp do SB. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkk7 Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Potwierdzam, jest OK i SB działa, mam nadzieję że to nie było za karę dla weteranów . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 To wszystko przez kosmitów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 Apetyczny 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEB2E Posted November 28, 2016 Report Share Posted November 28, 2016 ŁAŁ Żywy pasztet? xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopyl Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 @cichy Świetna inicjatywa ale coś mało weteranów jak do tej pory. Nie chcę nic narzucać ale uważam , że jest jeszcze co najmniej kilku jeśli nie kilkunastu forumowiczów , którzy w pełni na tą rangę zasługują. Nawet jeśli niektórzy z nich nie byli już przez dłuższy czas aktywni to jednak byli i tworzyli tę wspólnotę razem z nami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cichy Posted November 30, 2016 Author Report Share Posted November 30, 2016 W miarę odwiedzin wyłapujemy tych ludzi i wcielamy do "drużyny" . Nikt nie ma tyle czasu by siedzieć nad listą użytkowników i patrzeć na ich "profile". Spokojnie - akcja w toku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Więc poróbmy drużyny a jak będą 3 - 4 to będziemy mieli kompanię, niekoniecznie łuczników z wojny 100 letniej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopyl Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 25 minut temu, cichy napisał: Nikt nie ma tyle czasu by siedzieć nad listą użytkowników i patrzeć na ich "profile". Spokojnie - akcja w toku... No właśnie ja siedziałem i trochę się zdziwiłem dlatego napisałem. Serdecznie dziękuje za przyjęcie do "drużyny" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 @dopyl- skoro zrobiłeś swój przegląd i masz kandydatów, to napisz PW do cichego z ich nickami. Jemu wtedy będzie łatwiej wybrać faktycznie zasługujących. @vidkunsen- 3 , 4 drużyny, to zaledwie pluton. Do kompanii jeszcze daleko. Chyba że miałeś na myśli kompanię kumpli przy kieliszku. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 (edited) Więc jednak byłeś w wojsku i znasz etatowy skład p.s. a co jeśli tzw. maskotka to królik z filmu Monthy Python and the Holy grail, ten co odgryzał głowy rycerzom w zbroi Edited November 30, 2016 by vidkunsen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Też mam królika i codziennie wcina marchewkę dla zdrowia Spoiler @vidkunsen A tak mój drugi zwierzak by wyglądał jakby "skonsumował" maskotkę cichego Spoiler 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidkunsen Posted November 30, 2016 Report Share Posted November 30, 2016 Ładny, pewnie rasy: Angora bawarska krótkowłosa;) Mój jest rasy labrador jadowity, cały dzień poluje na wroga który się ukrywa w czołgu(lodówka) 42 kilo, dałbym fotkę ale nie wiem jak się robi spojlery i zaś zamiast za kwestie merytoryczne będzie za drobnostki które , jak to gadał klient o przybranym nazwisku Jagoda - dajcie mi człowieka a znajdzie się paragraf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Cytuj Dodam tylko od siebie że na pewno osoby od weterana wzwyż dostaną prezent jak wszystko pójdzie dobrze to w okolicach świąt, nowego roku. odświeżam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Do Nowego Roku zostało 358 dni. To dużo czasu . 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts