cichy Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Powstała nowa grupa na Forum pod nazwą WETERANI. Ma to na celu uhonorowanie użytkowników będących długo pośród Nas. Grupa TROPICIEL została zlikwidowana jakiś czas temu - spowodowane to było małą ilość osób tam pasujących. W związku z tym, aby docenić naszą Wspólnotę, choćby tylko symbolicznie, stworzyliśmy nową grupę, do której pasować będzie wielu Forumowiczów. Mamy nadzieję, że chociaż przez to poczują Oni , że są doceniani. To tylko kolor. Nic lepszego nie wymyśliliśmy jak na razie - może to się zmieni. Dziękujemy wszystkim Forumowiczom, że są i swoją bytnością budują tę wspólnotę. Dziękujemy. PS. Wazelinę jak dowiozą świeżą partię, połączoną z dostawą ostatniego miotu naszej maskotki forumowej ( @apg2312 - dziękujemy za udostępnienie tak licznego potomstwa w/w.) zostanie rozesłana w ramach przekupstwa i podziękowania za wkład w tworzenie Forum . NASZE KOCHANE MALEŃSTWO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Dodam tylko od siebie że na pewno osoby od weterana wzwyż dostaną prezent jak wszystko pójdzie dobrze to w okolicach świąt, nowego roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 JA CHCĘ JUŻ ŚWIĘTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Może nie konkretnie w temacie, ale przy okazji zmiany kolorku i utworzenia nowej grupy mam brak dostępu do SB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Prezent na święta....hm... wazelinaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 1 godzinę temu, mkk7 napisał: Może nie konkretnie w temacie, ale przy okazji zmiany kolorku i utworzenia nowej grupy mam brak dostępu do SB. Zrobione. Już Weterani powinni mieć dostęp do SB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Potwierdzam, jest OK i SB działa, mam nadzieję że to nie było za karę dla weteranów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 To wszystko przez kosmitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Apetyczny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 ŁAŁ Żywy pasztet? xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 @cichy Świetna inicjatywa ale coś mało weteranów jak do tej pory. Nie chcę nic narzucać ale uważam , że jest jeszcze co najmniej kilku jeśli nie kilkunastu forumowiczów , którzy w pełni na tą rangę zasługują. Nawet jeśli niektórzy z nich nie byli już przez dłuższy czas aktywni to jednak byli i tworzyli tę wspólnotę razem z nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 W miarę odwiedzin wyłapujemy tych ludzi i wcielamy do "drużyny" . Nikt nie ma tyle czasu by siedzieć nad listą użytkowników i patrzeć na ich "profile". Spokojnie - akcja w toku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Więc poróbmy drużyny a jak będą 3 - 4 to będziemy mieli kompanię, niekoniecznie łuczników z wojny 100 letniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 25 minut temu, cichy napisał: Nikt nie ma tyle czasu by siedzieć nad listą użytkowników i patrzeć na ich "profile". Spokojnie - akcja w toku... No właśnie ja siedziałem i trochę się zdziwiłem dlatego napisałem. Serdecznie dziękuje za przyjęcie do "drużyny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 @dopyl- skoro zrobiłeś swój przegląd i masz kandydatów, to napisz PW do cichego z ich nickami. Jemu wtedy będzie łatwiej wybrać faktycznie zasługujących. @vidkunsen- 3 , 4 drużyny, to zaledwie pluton. Do kompanii jeszcze daleko. Chyba że miałeś na myśli kompanię kumpli przy kieliszku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Więc jednak byłeś w wojsku i znasz etatowy skład p.s. a co jeśli tzw. maskotka to królik z filmu Monthy Python and the Holy grail, ten co odgryzał głowy rycerzom w zbroi Edytowane 30 Listopada 2016 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Też mam królika i codziennie wcina marchewkę dla zdrowia Spoiler @vidkunsen A tak mój drugi zwierzak by wyglądał jakby "skonsumował" maskotkę cichego Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Ładny, pewnie rasy: Angora bawarska krótkowłosa;) Mój jest rasy labrador jadowity, cały dzień poluje na wroga który się ukrywa w czołgu(lodówka) 42 kilo, dałbym fotkę ale nie wiem jak się robi spojlery i zaś zamiast za kwestie merytoryczne będzie za drobnostki które , jak to gadał klient o przybranym nazwisku Jagoda - dajcie mi człowieka a znajdzie się paragraf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Cytuj Dodam tylko od siebie że na pewno osoby od weterana wzwyż dostaną prezent jak wszystko pójdzie dobrze to w okolicach świąt, nowego roku. odświeżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Do Nowego Roku zostało 358 dni. To dużo czasu . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi