ZapomnialemLoginu Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Kiedyś używałem do Yandexa jakiegokolwiek menadżera pobierania (jak FreeDownloadManager albo Ants cośtam). Zaczynałem ściągać z Yanka, przerywałem, klikałem na przerwany plik prawym przyciskiem myszy i kopiowałem link do menadżera pobierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Adaptacja polonizacji do SGM 2.2 Lost Soul do ściągnięcia stąd. To beta bo nie miałem za dużo czasu, a zresztą sporo błędów pozostało z poprzedniej wersji. Nie wiem czy będą działać fleszki muzyczne. Nie wiem czy dotrwam przy tym modzie na tyle długo by to sprawdzić. W sumie nie ma tu praktycznie żadnych zmian w stosunku do wersji oryginalnej. Trochę nowej broni, drobna zmiana w jednym queście i poza tym tylko podkręcona grafika. W sumie spodziewałem się więcej. Jak ktoś do tej pory nie przeszedł SGM 2.2 to teraz ma okazję. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 @kobal Daj cynk do moderacji/adminów żeby może dodali polonizacje na serwer. Ja na razie dodam twój link też do pierwszego postu, żeby nie zaginął w temacie, zaraz sobie zainstaluje też tego SGM-a, chyba, że będę miał problemy z pobieraniem jak niektórzy. @kondotier Się nie pogniewa na mnie za to @DaarMoo Z unitybites chciało mi pobierać 30 godzin wziąłem i pobieram z MEGA, link w połowie poprzedniej strony, temat co pacjent kiedyś zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jest takie powiedzenie - Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. U mnie się sprawdziło. Wcześniej miałem tak słabego kompa, że prawie wcale nie grałem w mody do ZP. Teraz sporo starszych modów, to dla mnie "świeżaki" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 @tom3kb czyli Lost Soul Addon to to samo co Lost Soul Final ? Już wcześniej chciałem ściągnąć, ale myślałem że Final jest zdecydowanie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 @DaarMoo Tak, nawet jak na linki do pobierania sobie klikniesz (np z yandeksa) w obu tematach to masz te same wersje Final do pobrania, te same fixy Ja pobierałem z tematu pacjenta bo mi zassało z Mega w 6 minut. Ps. W sumie to by pasowało te dwa tematy jakoś połączyć żeby nie było zamieszania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 No i sprawa wyjaśniona. Właściwie to można wrzucić info w pierwszym poście o równoznaczności tych modów. Niektórzy grający uniknął niepotrzebnego stresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Pobrałem z Yanka pliki z pierwszego postu i wrzuciłem do siebie: Mod https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZiXMAZRryK7CTxsK0qASQJvy4kXHCQbazV FIX https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZXVMAZURkiIFhSUe4e2mX0vpEIOymkF56V Adaptacja polonizacji do SGM 2.2 Lost Soul którą udostępnił @kobal https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZTJMAZnpNG2WdDmF8N9oOn1A35u4uj8hpk Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez kazik 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Znalazłem jeszcze 3 fixy do tego moda ale ja ich nie wrzucałem u siebie, nie wiem też czy dodawać do pierwszego postu 26.03.2017 poprawki dla broni (poprawiono kaliber Desert eagle, poprawiono niemożność używania granatów do granatników pod lufowych? tom3kb:nie wiem czy tu chodzi o wszystkie czy tylko o niektóre, zmiana położenia paska stanu baterii dla detektorów, teraz jest koło paska z przedmiotami szybkigo dostepu czyli koło apteczki itd - tom3kb: u mnie bez tego fiksa jest obok paska wytrzymałości,) https://yadi.sk/d/cz0QDDH23GMTu6 Fiks RG-6 z 8.04.2017 (jakiś fiks granatów) https://yadi.sk/d/b5JxCyV93GmiLB Poprawki w działaniu AI https://yadi.sk/d/l6Rxw9mW3Gmkhe Jakby co to stąd, z pierwszego postu. http://ap-pro.ru/forum/102-10246-127 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Dobra robota @kazik ! Szybkość ok 120 kB/s. Można żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 To już nie wiem u mnie prędkość bez logowania na konto to : Mam net kablowy z Vectry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ten link który dałem w #1, to do moda skompletowanego 8 kwietnia. Są też w #1 opisy co zawiera. A fixy które są na stronach, są sprzed daty wstawienia moda. Jeden z gameplayowców, ostrzegał, aby nie wstawiać fixa na jakąś optymalizację, bo przestają się wyświetlać na ekranie dane o osiągnięciach i jeszcze coś tam. Co zaś dotyczy równowartości wersji. Na rus forach, jak się przyjrzycie dokładniej, to w tematach o poprzednich wersjach wstawiono linki do LSF. Pobierając więc z takich tematów, trzeba sprawdzić, czy to jednak wersja finalna. @portals - @kobal wstawił aktualizację spolszczenia dla tej wersji. Proszę o dodanie jej do naszej pobieralni i dodanie linka do #1. Wtedy nie zniknie. @tom3kb - a po co prosiłem o dostosowanie spolszczenia? Czy Ty, czy ja dodałbym do #1 nieważne. Ważne że tam jest. DODANO: Też mam neta z Vectry i na zalogowanym Yanku, w godzinach popołudniowych, czyli tych najmniej odpowiednich ciągnęło mi po 300, w porywach do 500. Ale też były spadki, ale nigdy poniżej 200. Możliwe, że Rosjanie się przebudzili i ciągną odświeżonego "staruszka" dopiero teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 @kazik dla mnie wszystko ok. Taka szybkość (120 kB) jest zdecydowanie do przyjęcia. Z Unibytes szło mi 30kB/s. Ja mam Orange WiFi. Maksymalna szybkość ok. 4 MB/s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 I jeszcze takie coś. W modzie są dwa rodzaje PSO1. W inwentarzu różnią się odcieniem szarości. Jeden działa prawidłowo, a drugiego nie da się zamontować. Zauważyłem, że ten co go nie mogę zamontować, na gempleyach miał oznaczenie na inną widzialność. Jeśli ktoś dotrze na Bagna, niech zabierze celownik z wieży obserwacyjnej koło Rybackiej i sprawdzi czy ma to samo ( brak zmiany widzialności ). Bo potem na Zatonie też znalazłem taki celownik i nie zadziałał, a zdjęty z podniesionego Abakana da się założyć. Możliwe, że ten widok przez celownik, jest z tym powiązany. Ale u gameplayowców, też jest taki do dupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Instaluje jeszcze raz Wersja od @kazika jest kilkadziesiąt mb większa niż ta ze starego tematu @pacjenta Czyli niby oba linki są do Final ale jednak ten jest nowszy i trochę się rozrósł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Czyli @tom3kb sprawa wyjaśniła się po raz drugi. Też zauważyłem różnicę wielkości i pobieram od @kazika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Mod LSF z Optymalizacją i fixami od autora, ma mieć 2.04GB spakowany i 5.48 GB wypakowany. Jeśli ma mniej, jest to jakaś poprzednia wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 W mnie jest celownik PSO, który da się używać i identyczny PSU, którego nie da się założyć. Jednak nie jest to istotne, bo celownik PSO można zastąpić celownikiem Kobra. @kobal, Player nie działa, ale dla mnie to bez znaczenia. Nigdy nie słucham muzyki podczas gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Ale jeśli chcesz założyć PSO1 też na inną broń, to jest problem. Z kolimatorami na duże odległości, a takie np. przy walce z Alfami są konieczne, nie podziałasz. Kolory celowników pokazują, że jest bug w plikach z bronią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, DaarMoo napisał: @kazik dla mnie wszystko ok. Taka szybkość (120 kB) jest zdecydowanie do przyjęcia. Z Unibytes szło mi 30kB/s. Ja mam Orange WiFi. Maksymalna szybkość ok. 4 MB/s. Skoro tak to ok. Co do wersji która jest która to nie ogarniam bo nie gram w tego moda tylko czytałem Wasze uwagi na temat szybkości pobierania i stąd moje linki. Najważniejsze, że hula Małe OT: To mój 802 post na forum i tak prędko Was nie opuszczę. I pomyśleć, że zajrzałem tu na chwilę 4 lata temu Niedawno nawet było tak: Ale to tylko dlatego, że inni nie pisali Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez kazik 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 @kondotier, pomyliłem celowniki. Używam celownika Tulipan. Jest lepszy niż PSO, którego nie używam wcale. W dodatku można go bez problemu "przerobić". U mnie wygląda tak - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 @kazik jak by nie Twoje linki to zassałbym wersję @pacjent1972a, dołożył polonizację @kobala i fix @kondotiera i wtedy dopiero miałbym kaszanę bo wątpię aby taki mix dobrze zadziałał. A tak mam wszystko z jednej beczki. A i inni chętni będą mieli z górki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Celowniki w tym modzie są delikatnie mówiąc niedopracowane. Oto przykład, jak wygląda widok przez SUSAT Natomiast oryginalny Tulipan, dla mnie jest bardzo dziwny, z tym odwróconym celownikiem. I przybliżenie ma mniejsze niż PSO1, co nie jest bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Mam pomysł na celowniki tylko muszę ściągnąć moda. Jeszcze 2 godziny. @smox czy Twój podkręcony Tulipan wali w punkt ? Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 58 minut temu, DaarMoo napisał: @smox czy Twój podkręcony Tulipan wali w punkt? Tak, mój przerobiony Tulipan wali w punkt. Ta czerwona kropka nie jest w przypadkowym miejscu. Zawsze jak przerabiam celownik, to zaczynam od środka i trzymam się oryginalnych oznaczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi