Agrael Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Jeżeli chodzi o głosy to zdecydowanie wolałbym usłyszeć Rosyjski. Bardziej klimatycznie jest wpisany ten język do uniwersum stalkera niżeli angielski. Zakładam, że tłumaczenie i tak zajęłoby trochę czasu, to na pewno nie jest takie chop siup i gotowe. A co do współpracy ze stalker.pl.. moje zdanie jest jasne. Ja im ręki nie podam, nie chce mieć z tymi karaluchami nic wspólnego. Nie napisze więcej tego, co o nich myślę, nie mogę się denerwować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Mogę pomóc, jeśli są rosyjskojęzyczne pliki. A co do głosu, to też jestem za językiem rosyjskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 @Trikster: Z naszej strony masz pełne poparcie jako koordynator. Jak będziesz czegoś potrzebował daj znać. Ostatnio na serwerze odpaliliśmy Redmina gdybyś potrzebował. Zgłaszam się też do pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ok, świetnie. Będę dawać znać, jak pobiorę, porównam pliki i założę dropboxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Jestem za rosyjskim. I zgłaszam swoją gotowość do pomocy(smox, tym razem dokończę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Prośba do @LIQUIDATOR lub @Quote już poszła. Ale jest też inne wyjście, aby Ci co są zarejestrowani na rus forach, poszukali tam tego rusyfikatora do LA. Jestem pewien, że choćby sam katalog udźwiękowienia pojawi się i to szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 @czina_89 Podejrzewam, że tłumacze czekają na w miarę finalną wersję moda. Miał wyjść patch 1.4005 już chyba z 1-2 miechy temu i cisza, teraz Dez0wave zaczęli zbierać na kompa dla kolegi z teamu bo on robił fiksy w zadaniach, a mu się komp popsuł, więc patcha ni ma. W skrócie poczekasz sobie (jak i cała reszta graczy) chyba jeszcze sporo czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi