kondotier Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 @SEB2E - no to możesz teraz zrobić przysługę @Sierioża , podrzucając mu zapis przy komputerze. Niech ma satysfakcję zobaczenia jak wygląda Złota Kula i co z nią można zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Zadanie dla wojskowych; Obrzeża. Przeszukałem remizę, znalazłem kod do drzwi na bazie wojskowej i udałem się tam, zabiłem himerę, przeszukałem magazyn i znalazłem notatkę. Co mam teraz zrobić? Gdzie powinien być klucz do sejfu? Czy coś pokręciłem przy wykonywaniu zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Witam stalkerów. Mam problem z zadaniem w dolinie mroku chodzi o zadanie kiedy musimy zniszczyć gniazdo szczurów mam benzyne ale jakąś ropę potrzebuje i nie wiem gdzie ją znaleść nawet przy okazji znalazłem andżele. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Sprawdź duże zbiorniki przy stacji benzynowej. Z jednego z nich możesz nabrać ropy, ale musisz zrobić to szybko i uważać na wieżyczki. Jeśli nie dasz rady wskoczyć na podmurówkę, wyrzuć kombinezon i wejdź po nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 @Sierioża Dziękuje bardzo! ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 @WujekJar - przy grze dla pograniczników ( wojskowych ) gra w remizie jest inna od gry dla przemytników. Trochę mało dałeś informacji. Jeśli rozchodzi się o kod do sejfu na dachu remizy, to najpierw musisz dostać się do pomieszczeń komendanta straży. Teleport przy szkielecie pokonujesz wrzucając do puszki monetę znalezioną u przemytnika na wieży. 37 min. https://www.youtube.com/watch?v=F1Ifi1dUYOo&index=9&list=PLQazZ5fwvjbn6bVwn9Z7zyJp_eK9LkPMN Znajdujesz dokument i czytasz. Naprowadzenie na klucz przy popiersiu Lenina i niby błaha informacja o łupach w bagażniku osobówki. Ona jednak otwiera drogę do pomieszczeń na piętrze. Stamtąd lampa do odczytu starych dokumentów i moduł do radiostacji na maszcie. Następnie śmigłowiec na płaskowyżu. Mapnik pilota i dopiero do bazy. Wiadomości z mapnika pomocne w bazie śmigłowcowej. Klucz za Leninem pasuje też do pomieszczeń w budynku za nim. Najpierw tam, potem dopiero do sejfu. W bazie najpierw do nieruchomego wojaka na środku placu, zmienia się w szkielet zabrać klucz i do wieży parter. Czytać. Do pierwszego hangaru przy bramie i znaleźć olej, uruchomić agregat i na piętro wieży. Uruchomić komputer, wejść w opcje. Otworzyć bazę. Wieżyczkę można włączyć od raz, ale nie koniecznie. Idziemy do hangaru co się otworzył. Zabieramy co uniesiemy. Powrót na piętro wieży i włączamy ćwiczenia. Na placu znacznik, idziemy, pojawia się chimera. Możemy zabijać sami, albo pobiec włączyć wieżyczkę jak tego nie zrobiliśmy. Wieżyczka zbija chimerę i z niej zabieramy klucz do magazynu przy bramie. Plądrujemy. W tym wpisie są jeszcze screeny z tego działania https://stalkerteam.pl/topic/10296-złota-kula-золотой-шар-завершение/?do=findComment&comment=118096 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Witam wszystkich, potrzebuje pomocy: mianowicie po wejściu na Radar chcę zabrać z plecaka zaraz za miejscem gdzie walczyłem z 4 agentami PDA ocalałego i mnie wywala z takim logiem: [03.11.17 10:41:42.853] [03.11.17 10:41:42.853] [error]Expression : fatal error [03.11.17 10:41:42.853] [error]Function : CScriptEngine::lua_error [03.11.17 10:41:42.853] [error]File : script_engine.cpp [03.11.17 10:41:42.853] [error]Line : 90 [03.11.17 10:41:42.853] [error]Description : <no expression> [03.11.17 10:41:42.853] [error]Arguments : LUA error: d:\zolotoy shar\gamedata\scripts\news_manager.script:185: attempt to index field '?' (a nil value) Co na poradzić?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Tu masz opisany podobny błąd. Ewentualnie wstaw sejwa i sprawdzę u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Dzięki za zainteresowanie, wstawiam zapis. zrezygnowałem z zabrania zawartości i kontynuowałem zadanie główne z tym, że nie wiem czy to nie wpłynie na fabułę. 4.sav 4.dds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Niestety muszę zakończyć moją przygodę z modem, widocznie coś mam pokiłbaszone, utknąłem z fabułą. W kompleksie antenowym zabrałem z sejfu dokumenty ( czerwona książka ) oraz klucz, chcę wejść do wagonu i klucz nie aktywny, wstawiam zapis proszę o sugestie. 14.sav 14.dds Jednak gram dalej, nie mogłem wejść do wagonu to spróbowałem szczeliną między wagonem i ścianą i wszedłem, na filmie gość wchodził normalnie z tym kluczem do wagonu, może komuś się to przyda. Edytowane 3 Listopada 2017 przez bolo uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 @Sierioża Zdobyłem tą benzyne z tego zbiornika i co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 @PolskiGROM Masz w nicku Grom i nie wiesz jak się robi paliwo do miotacza Zmieszaj to co masz w kanistrze z benzyną i to co w drugim z ropą i załaduj miotacz. No, a potem idź grillować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) @tom3kb Dzięki xD (Dolina Mroku ssie) Edytowane 3 Listopada 2017 przez PolskiGROM Znalazłem odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Dobra Znowu problem fabularny ;-;. Jestem w Labolatorium X18 Spoiler Są tam Te dziwne Kontrolery Typu trzynasty jedenasty. Mam misje gdzie muszę znaleść awarie rur i szukam szukam i nie mogę znaleść. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 @PolskiGROM One nie są dziwne, w pewnym sensie są całkiem... normalne. Aż podejrzanie normalne Rury są trzy, a ostatnia jest w pokoju, w którym Kontrolerzy hodują grzyby. Pozostałe dwie łatwo znajdziesz, bo wydobywa się z nich para. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) @Sierioża Dziękuje Znowu Ps. Nabijesz sobie postów na mnie xD znając mnie jeszcze będe mial 3 - 4 problemy No i znowu problemix. Ale teraz troche fabularny jestem w dolinie mroku i siedze z abdulem w więzieniu. Kiedyś wbiłem do tej bazy przed tą misją. I trzeba zniszczyć ten przycisk a ja kiedyś go zniszczyłem co robić? Edytowane 3 Listopada 2017 przez PolskiGROM Ponownie znalazłem odpowiedź na moje pytanie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Próbowałem wszystkiego ale nic może ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 @PolskiGROM było wspominanie 1000 razy. Każdego moda przechodzimy na spokojnie a nie wciskamy nosa tam gdzie ewidentnie nie powinno się wchodzić na pewnym etapie gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 @lisu No tak ale szukałem benzyny i podszedłem do stacji i nic potem próbowałem wbić do bazy myślałem że tam znajdę i zong :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 @PolskiGROM Użyj mocy teleportacji. Pobierz spawner pojaw sobie artefakt i przenieś się. Najlepiej żebyś przed wykonaniem misji coś położył (chociaż nie wiem czy abdul się nie zepsuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 @lisu Czyli mam wziąść sobie artefakt teleportacyjny i przenieść się na drugą stronę? Tylko przycisku nie ma :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 @PolskiGROM Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 No cóż Wczytam grę aż do początku ;-; 3 godz w dupsko będe miał :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 @PolskiGROM - Jak ty czytasz dialogi i informacje. Przecież miałeś podane, że trzeba jak wartownik nie widzi, śrubą trafić w wyłącznik i dotrzeć w przeciwległy kąt piwnicy, tam gdzie leżą trupy. Obszukujesz, bierzesz co mają i zaczynasz z nożykiem czyszczenie budowy. Powodzenia. @LisU - nie wprowadzaj w błąd. Twoja metoda to prosty sposób na położenie fabuły. GG wyjdzie, ale Abdul zostanie w areszcie i fabuła leży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskiGROM Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 @kondotier Tylko że ja byłem wcześniej w tej budowie przed tą misją i przed lab X-18 I przypadkiem rozwaliłem przycisk ;-; Przynajmniej teraz wiem że nie warto wtykać nosa w nie swoje sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi