OldMan Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Po prostu musisz uciec z posterunku za nim dowódca zacznie się drzeć ALARM Po uwolnieniu wybiegasz z budynku skręcasz w prawo biegniesz do kibelka wskakujesz na tą rurę za. Potem szybko w stronę płotu przez powalone drzewo no i potem cały czas wzdłuż płotu aż na wysokość wioski żeby się spotkać z przewodnikiem. Ważna uwaga jak dostaniesz zlecenie na art PILOT nie oddawaj go zgodnie z zadaniem w PDA tylko załóż na pas. Kod na nieśmiertelność nie jest w tym modzie potrzebny a dodatkowo jeśli nie grasz od początku na antyczicie to wszystko jest zablokowane. Antyczit i spawner w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilion16 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 @OPIEKUN Naprowadzisz?? bo szukam i znaleźć nie mogę @Znawca Zony robie jak mówisz i do pewnej odległości mogę tylko biec za każdym razem w tej samej odległości dostaje kulkę. Alarm to koleś zgłosił jak jeszcze przez płot nie przeskoczyłem 18 minut temu, tom3kb napisał: mam dla ciebie poradę, kodzik, przeszukaj sobie ten temacik bo już było to rozkminiane z 10 razy Tylko gdzie ten kodzik ?? szukam i nic takiego nie widzę 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 @kamilion16 Opiekun i Znawca Zony to tytuły nadane lub osiągnięte na forum, jeżeli zwracasz się do konkretnego użytkownika to wpisujesz @ i nazwę użytkownika ( w trakcie wpisywania pojawi ci się poniżej lista użytkowników od od pierwszej wpisywanej litery, wybierasz właściwego, w poście pojawi się na szarym tle ). Problem ucieczki był opisywany wielokrotnie w temacie moda i powinieneś sobie poradzić postępując zgodnie z poradami, jeżeli jest dalej problem to jesteś na początku moda i możesz spróbować jeszcze raz od początku. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 59 minut temu, kamilion16 napisał: A może macie kodzik na nieśmiertelność? Nie warto psuć sobie gry, dasz radę bez żadnych ingerencji i ulepszaczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 @kamilion16 tu masz film jak to zrobić: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 @kamilion16 Jeśli nadal nie możesz uciec koło płotu to olej finezję, po otwarci drzwi wybiegasz z baraku skręcasz w lewo, po schodach na podest gdzie jest snajper i wyskakujesz za ogrodzenie, dalej prawą stroną drogi w górę. Skrypt na alarm zaskoczy dopiero jak będziesz już schowany za pagórkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 @kamilion16 w tym przypadku kodzik na nieśmiertelność nic nie da bo giniesz nie od strzału NPC tylko przez funkcję w skrypcie. Jeśli chcesz żeby GG był nieśmiertelny to edytujesz plik gamedata\configs\creatures\actor.ltx Odnajdujesz w nim sekcje actor_immunities_gd_ i wszystkie wartości zmieniasz na 0.0 Ale tak jak napisał @gawron nie warto psuć sobie gry takimi rzeczmi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Mógłby ktoś powiedzieć jak dodać sobie spawnerem artefakt pilot ? Przeszukuję temat od początku ale 47 stron to nie mało do przeczytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilion16 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 @Gatzekproblem taki że w folderze configs nie mam folderu creatures Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 @kamilion16, proszę - http://uploadfile.pl/pokaz/1310418---tphh.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 1 godzinę temu, sahar napisał: Mógłby ktoś powiedzieć jak dodać sobie spawnerem artefakt pilot ? Jeśli masz zainstalowany spawner naciskasz F1 następnie, jak na screenie. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) @gawron- Na zakładkach mam dziwne znaczki, przedmioty wszystkie mam za to po polsku, a pilota nie ma w żadnej... Spawner stąd http://stalkermod.ru/Treneryi-STALKER/spavner-zolotoj-shar-zavershenie.html Edytowane 27 Grudnia 2017 przez sahar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Znajdź Serce likwidatora, Pilot powinien być powyżej, tak przynajmniej jest w spawnerze, który mam zainstalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartox Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 (edytowane) @gawron-Niestety nie mam pilota w pobliżu tego serca likwidatora, przeszukałem wszystkie po kolei . EDIT:Dobra nie wiem skąd ale już jest... Dziękuję za pomoc Edytowane 27 Grudnia 2017 przez sahar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 DLA WSZYSTKICH W POTRZEBIE SPAWNU ZAPRASZAM: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 @kamilion16 Pytanie akademickie. Czy na początku moda dajesz się złapać i uciekasz dopiero po oszukaniu wartownika, będąc w areszcie, czy od razu uciekasz za powalone drzewo? Jeśli to drugie, to skrypt Cię nie puści. Musisz dać się złapać. Pobyt w areszcie odblokowuje skrypt. Wyrzucanie rzeczy z inwentarza przed złapaniem, nie ma sensu, bo po ucieczce dostaniemy w wiosce to co nam niezbędne, a i szybko po zrobieniu kilku zadań mamy pistolet i strzelbę, z którą trudno się rozstać przez całego moda. Mod ma zainstalowanego antyczita i ingerencja w możliwości GG, kończy się śmiercią przy wczytaniu zapisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam. Po przerwie z powodu braku czasu wracam do przygód Czekana. I dla zasady musi być jakiś problem. A więc, budzę się na Magazynach w wiosce po wypiciu czegoś z dziwnej butelki czy jakoś tak. I dostajemy szereg zadań od dziadka. Utknalem na przeszukaniu domu Pantaleja, a mianowicie tam sa drzwi, na nich napis "Postronnym wstep wzbroniony". Pewnie cos to podpowiada, ale ja jeszcze nie pozbierany po swietach I pytanie jak się dostać do tego pomieszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Jak św. Mikołaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilion16 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @kondotier Nie do końca się z tobą zgodzę , pozmieniałem wartości i normalnie się wczytuje za każdym razem bez zabijania mnie.Jedynie skrypt może mnie zabić lub np zatrucie pokarmowe , bo sprawdzałem . Na razie nic z ludzi lub mutantów mnie nawet nie drasnęło.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarXoss Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 W dolinie mroku jest jakiś poważny błąd. Po wzięciu questa od zwiadowcy żadne save-y nie działają. Jest jakieś rozwiązanie na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 A masz zegarek pod minimapą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) 15 minut temu, SarXoss napisał: W dolinie mroku jest jakiś poważny błąd. Po wzięciu questa od zwiadowcy żadne save-y nie działają. Jest jakieś rozwiązanie na to? Nie dotarłem do Doliny Mroku ale znając tego moda musisz cofać się w sejwach aż któryś łaskawie zaskoczy :( BTW i tak daleko datarłeś bez problemów Edytowane 28 Grudnia 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilion16 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Jak zebrac artefakt w kordonie z drzewa przy tych anomaliach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @kamilion16 - Byłeś już chyba na lekcji zbierania artów? Idziesz tak jak na lekcję i dalej do tych zbiornków, na nie i na drzewo. Jak jeszcze nie zabrałeś detektora anomali z ATP ( podpowie ci laka ) to śruba w rękę i do przodu. Powrót jak zaszedłeś, albo ponad anomalią skok na ten leżący wzdłuż płotu zbiornik i z niego na trawkę. Też każdy krok zabezpieczony śrubą. A jak na lekcji zbierania nie byłeś, to pogadaj z NPCem w domu za płotem. Upieczesz dwie pieczenie. Ale miej przy sobie strzykawkę z morfiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Chciałbym zapytać Nasze władze czy dałoby się zrobić oddzielny podrozdział dla Złotej Kuli? Łatwiej byłoby ja odnaleźć niż między innymi modami do SoC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi