kondotier Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 @Nostalgov Bo aby się pojawili, trzeba wcześniej zrobić całą linię Worpała. Znaleźć jego notatkę, potem porozmawiać z tym NPCem współpracującym, oskarży go o kradzież, potemnastępną w namiocie. Wszystkiego nie pamiętam. Jeśli ich nie masz, to widocznie tego zadania nie zrobiłeś. A przy okazji. Dziennikarkę uratowałeś? Sowy pokazywały Ci drogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostalgov Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 @kondotier No ocaliłem Andżele czy jakoś tak w obozie Worłapa nic nie znalazłem... ani w skrzyni w namiocie ani nic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 @Nostalgov Najpierw musisz iść do kabiny dźwigu koło fabryki tam znaleźć celownik do SKS i notatkę później iść do Sierioży i dopiero wtedy do obozu Worpała 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasq Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Mam nieco osobliwy problem. Gram sobie z większymi i mniejszymi problemami - ale ogólnie bardzo pozytywnie. No i jestem sobie na Jantarze, biorę zadanie od wojskowego na zabicie "obcego" i fajnie - trafiam, lecę do schowka i po ciało i zonk . Nie mogę przenieść ciała ! Shift+F nie działa. Z ciekawości sprawdzam na innych zapisach i d...a. Nie działa. Wrzuciłem sobie jakiegoś save'a z forum i działa. Do może być ? Nawet grę ściągnąłem raz jeszcze i nic. Dalej to samo... Ma ktoś jakiś pomysł? Szkoda by mi było odpuścić ten Jantar a i tak nie wiem czy dalej nie będzie taka funkcjonalność potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 @Sasq A czy próbowałeś targać trupa za rękę? Bo za korpus lubi nie zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasq Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 41 minut temu, kajm21 napisał: @Sasq A czy próbowałeś targać trupa za rękę? Bo za korpus lubi nie zadziałać. I za rękę i za nogę. No nie działa. Generalnie nie mogę żadnego trupa złapać - ani mutanta ani stalkera. Tak jak pisałem - na zapisach od innych graczy działa, na moich nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 @Sasq zdejmij kombinezon do plecaka. Nie we wszystkich można trupy przenosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasq Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 @kondotier o tym nie pomyślałem. Jutro sprawdzę. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasq Opublikowano 4 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 @kondotier Wyrzuciłem wszystko... Nie działa. Może jakaś dobra dusza posiada zapis na wejściu do Jantaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 @Sasq Nie znając Twojej gry i wcześniejszych zadań zrobionych i nie zrobionych, nie jestem w stanie nic poradzić, oprócz zaproponowania ponownego wejścia na Jantar z Dziczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki19941 Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 Siemka. Mam problem z ucieczką z bazy wojskowych na Kordonie. Juz jestem za płotem i uciekam to za kazdym razem snajper mnie zabija. POMOCY !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 @miki19941 temat wałkowany wiele razy Musisz być szybki bo jak nie to "skryptowo" wyłapiesz i tak kulkę. Możesz uciekać np skacząc przez płot, przebiegająć po metalowych schodach "stróżówki". A biec możesz nawet środkiem drogi albo prawą stroną lokacji koło siatki. Wybieraj. Np: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2021 @miki19941 powyższe porady do zastosowania. Ale kolejny raz powtórzę. Nie stosuj zalecanego na filmikach wyrzucania przed aresztowaniem sprzętu i po ucieczce z baraku biegania i zbierania go. Nie zdążysz wtedy w skryptowym czasie dobiec do odpowiedniego miejsca. A skryptowo, to ucieczka powinna być przez płot w miejscu gdzie zawsze jest wychodek. Teraz tam go nie ma, a masz taki element wentylacji zamiast schodów. I na złamanie karku do zwalonego drzewa i koło płotu aż do kamieni. Jak masz w ustawieniach zapisy? Nie dawaj tych w bezpiecznym miejscu. Upierdliwe utrudnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 @kondotier Powiedziałbyś mi prosze w którym domu w Kordonie znajduje się magnetofon o którym mówi lalka? Nie jestem w stanie go znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 @Starika.. Powinien być na strychu tego domu wewnątrz ogrodzenia po prawej, jak idziemy od handlarza. Na nim jest schowek. Magnetofon leży naprzeciwko schowka. Patrz 0d 0:20, to krótka migawka. https://www.youtube.com/watch?v=7CO0yCLBIk4 A przy okazji masz pokazane też szukanie akumulatorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Co się stanie jeśli nie oddam artefaktu Skidanowi? Dokładnie tego samego artefaktu który ma się bodajże rozpaść nam w rękach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 @Starika.. nie oddawaj artefaktu "Pilot" załóż na pas i niech się rozpadnie, będziesz dzięki niemu mógł wykorzystywać moce różnych artefaktów, np do teleportacji co znacząco może pomóc w wielu zadaniach i problemach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 @tom3kb Ale czy jest on przymusowy do ukończenia moda? Czy mogę sobie śmigać bez tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 @Starika.. ktoś tam ukończył moda bez niego ale on znacząco ułatwia rozwiązywanie, niektórych zadań, można sobie pokombinować z mocami jakie daje artefakt i wpaść szybciej na wykonanie misji. Bez niego musisz zawsze działać tak jak questa wymyślił autor moda i w wielu miejscach możesz utknąć bo niektóre zadania są "pomysłowe" Ja bym go radził ze sobą zabrać, a czy będziesz korzystał twoja wola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 @Starika.. To jest zadanie na wybór moralny. Takich zadań jest w modzie sporo. Pisałem już o tym wiele razy. A z drugiej strony, co to za stalker, który nie sprawdzi, co mu kazali przynieść. Tacy nie mają co w zonie szukać. tak samo jak Ci co mają problem z rozkopaniem grobu, choć przedmioty z niego nieboszczykowi już się nie przydadzą. Tak więc tak jak radzi @tom3kb , wkładaj paluchy do arta, a w dalszej grze będziesz wiele razy wspominał, że powziąłeś właściwą decyzję. A użycie arta skutkuje tylko i wyłącznie krzykiem Skidana, bez innych przykrych następstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Pytania: Panowie jak dostać się do schowków na drzewach na obrzeżach? Jak radzić sobie z zatruciem? Gdzie jest kolejny kwiatek potrzebny do zadania "Pomoc napromieniowanemu szabrownikowi"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 1. Zestrzeliwać. 2. Gdzieś tu było napisane, że morfina. W ogóle to uważaj co jesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 W zadaniu na strącienie helikoptera na Obrzeżach Zont w linii fabularnej szabrowników. Helikopter do mnie nie podlatuje, cały czas wisi nad przejściem na Kordon. Jest jakiś sposób na ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 @Starika.. Grę na Obrzeżach sfilmowali @Mnieciu i @MaklerR . Jeden grę za wojskowego, drugi za przemytnika. Który którą nie pamiętam. Zobacz je i będzie Ci łatwiej przechodzić lokację. Bo coś mi się widzi, że czegoś nie zrobiłeś i dlatego śmigłowiec nie nadlatuje. Tam w samej remizie, trzeba zabrać pociski do rpg7 i chyba dopiero wtedy skrypt rusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 6 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2021 @kondotier Rzecz w tym, że u mnie ten helikopter nie latał w ogóle przez lokację, cały czas wisiał nad przejściem do Kordonu a u Maklera latał nad Obrzeżami cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi