daniu Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Nie znalazłem podobnego tematu, a na wielu forach taki jest. Dlaczego więc nie? ... Pokazywać co tam macie Jeśli ktoś jest bardzo ciekawski... Screen nie jest robiony pod temat, tak wygląda mój pulpit na co dzień No tapety zmieniają się co jakiś czas... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Co to jest za motyw i skąd pobrać.Rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Niby nic takiego, ale jak chciał to pokazałem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Nic specjalnego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 @anatol Rainmeter z motywem Game of Thrones + Moto Widget. https://www.rainmeter.net/ :: GAME OF THRONES ::Moto Widget // 1.04 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Dzieki serdeczne @daniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Nie ma za co @anatol Szkoda, że nie mam swoich starych screenów. Kiedyś to dopiero modowałem... Standardowy pulpit szybko mnie nudzi ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 I ja się zaprezentuję z moim pulpitem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Wszyscy macie czyste pulpity a ja burdel xD tymi folderami po prawej stronie pulpitu się nie przejmujcie :v Edytowane 21 Lipca 2017 przez MonoLityczny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Godzinę temu, MonoLityczny napisał: Wszyscy macie czyste pulpity a ja burdel xD To to jest jeszcze porządek i nawet równo wszystko poustawiane, ja mam na pulpicie 145 ikon i folderów lepiej żebym zdjęcia nie wklejał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) A mój wygląda tak Edytowane 21 Lipca 2017 przez carlopapa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paranoia Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Pulpit to ja mam w miarę czysty, ale foldery na partycjach i w moich dokumentach... Boziu chroń oczy tych co to widzieli, bo płakać będą przez wieki... Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 A u mnie wybitnie skromnie. Reszta tam, gdzie być powinna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waffen Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 (edytowane) Edytowane 21 Lipca 2017 przez antrix 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Mój pulpit wygląda tak - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Ja ostatnio jadę na własnych screenshotach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 @smox Minimalizm jest chyba modny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 @SEB2E Wiedzmineł 1 widzę? Klasa ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 @blablabla Muszę w końcu go przejść, jak na razie jestem w trzecim rozdziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Totalny minimalizm: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 @SEB2E Mały off-top, polecam moda FCR (Full Combat Rebalance) gra się o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Zrobiłem zdjęcie podczas porządków (zwykle mam zainstalowaną 1-2 gry i na niej się skupiam, tak to potrzebuję czasu na przestawienie się ze sterowaniem, zadaniami etc. jak mi się gra nudzi to usuwam zamiast zostawić by leżała na dysku miesiącami). Do odpalania programów używam Menu Start w wersji klasycznej. Windows 7 i oby tak zostało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniu Opublikowano 21 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 @ZapomnialemLoginu Pierwsze spojrzenie i przez ułamki sekundy myślałem, że jest to Windows 95 xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 35 minut temu, daniu napisał: @ZapomnialemLoginu Pierwsze spojrzenie i przez ułamki sekundy myślałem, że jest to Windows 95 xD Nigdy nie byłem fanem stylu Aero. Za to jakoś przyjemnie operuje się na stabilniejszym systemie operacyjnym który wygląda jak Windows 98 ale nie psuje się tak często. Na słabszej maszynie dawniej wyłączenie tego dawało jakieś przyśpieszenie w działaniu i tak mi zostało do dzisiaj mimo że obecna maszyna radzi sobie ze wszystkim lepiej (poza Windowsem10, na śmietnik historii z nim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi