Suseł Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 @Agrael No to w sumie Antona można wziąć logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 @Suseł Chciałbym, aby w temacie wypowiedziało się jak najwięcej osób. Pewne propozycje padły, ale dobrze byłoby poznać opinię innych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 @Agrael Zobaczymy jak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 A mi logo Antona przez ten dopisek nie przypasowało. Równie dobrze mogłoby być STALKER TEAM Czyste Niebo Sam wygląd loga ok ale wg mnie ten dopisek w sumie niepotrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Tu bardziej chodzi o to, że S2 w niedalekiej przyszłości zadebiutuje, a takie nowości cieszą się zainteresowaniem. Może jeszcze pojawi się jakaś propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Mogę coś potem jeszcze zrobić w stylu S2 : P No chyba że się znajdzie jakiś grafik który odwali coś kozackiego to wtedy nie muszę nic robić xD. A tak w ogóle może by też tło strony zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Logo forum, to logo forum, a nie gry czy moda. Dla gier czy modów są działy. Forum nie może faworyzować jednej opcji. Tak więc nie powinno w nim być nić co mogłoby go kojarzyć z jakąś produkcją. DODANO Przy poprzedniej dyskusji była wypowiedź @portals , że jest na forum możliwość indywidualnego wyboru logo wg. upodobania. Czy nadal taka możliwość istnieje? Można by było więc dać 3 - 4 loga, a każdy wstawił by sobie wg. uznania. Np. 2 z poprzedniej dyskusji i 2 nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Ja bym proponował zostawić to co jest. Jest bardzo ładne. I jakby nie patrzeć jest rozpoznawalne. Ale to tylko moje zdanie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 18 godzin temu, Agrael napisał: Chciałbym, aby w temacie wypowiedziało się jak najwięcej osób Więc się wypowiem, jeśli pozwolisz 3 godziny temu, Ignachinio napisał: Ja bym proponował zostawić to co jest. Jest bardzo ładne. I jakby nie patrzeć jest rozpoznawalne. Też jestem takiego samego zdania i nic bym nie zmieniał, bo obecne logo jest najlepsze jakie dotąd widziałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Obecne logo jest w pełnej krasie zieleni. Nic dodać, nic ująć. Jest po prostu idealne dla naszego forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 23 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Eh jak każdy się wypowiada to ja też. Propozycje od @Suseł i @Lolo oraz propozycja @Anton Gorodecki podobają mi się o wiele bardziej niż aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Logo jakby nie patrząc bardzo dobrze współgra z ciemną grafiką strony. Zmiana logo na białe/jasne według mnie wymusiła by przejście na bardziej jasny kolor strony. Ale to tylko takie moje dywagacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Na pewno zgodzę się z tym, że nasze aktualne logo stało się rozpoznawalne. Takie drobne zmiany w postaci logo czasami wychodzą na drobne, ale rozumiem, że przyzwyczajenie wygrywa. Może zmienilibyśmy tło strony ? Również parę propozycji od @Lolo i @Suseł. Wszystko w klimatach nadchodzącego S2. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2021 Jeśli już, to trzeci zrzut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Dzięki @Meta mamy nowe logo Oczywiście będzie ono dostępne tylko w okresie świąteczno-noworocznym. Po nowym roku wrócimy do standardowego, a może nawet wymienimy na jakieś nowe ? Zobaczmy. Wiem, że @kondotier korzysta z innego motywu strony ze starym logo (zielone). Jeżeli chcesz, to mogę Ci ustawić to świąteczne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 @Agrael Dzięki, ale z tego "zielonego" choćbym chciał, to skorzystać nie potrafię. Miałem to oficjalne, a "świąteczne" wskoczyło mi samo. Miała być możliwość wyboru loga, ale nigdzie tego nie znalazłem. Znalazłem tylko zmianę tła i skorzystałem z tego. Jak jednak taka możliwość jest, to podpowiedz jak się do tego zabrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 @kondotier A zmieniłeś Motyw ? Jest taka opcja na dole strony. Motyw z zielonym logo jest pod Villain - ST - poprzednia wersja. Każdy może z niego skorzystać, a i dobrać sobie tło strony. Spoiler - Tu zmieniamy tło. Niestety logo może być tylko jedno na danym Motywie. W domyślnym jest świąteczne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 @Agrael Dzięki. Już mi zielono. Dobrze byłoby w jakimś wpisie pokazać, który motyw jakie logo wyświetla. Chociaż sądzę, że odpowiedź dla mnie sporo już wyjaśniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Drobna propozycja (sklecona 'na szybko' 😅) co do zmiany logo po tym świątecznym, zgodnie z czyjąś sugestią, aby dodać zmieniające się ikony. Może kiedyś w wolnej chwili zrobię całkiem nowe, w kilku wariantach do wybrania. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 22 minuty temu, Meta napisał: Drobna propozycja (sklecona 'na szybko' 😅) co do zmiany logo po tym świątecznym, zgodnie z czyjąś sugestią, aby dodać zmieniające się ikony. Może kiedyś w wolnej chwili zrobię całkiem nowe, w kilku wariantach do wybrania. Wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi