kondotier Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @prozmus84 Skoro jesteś "nowicjuszem" na Yandeksie, to zapamiętaj, aby po każdym pobraniu i zapisaniu na swoim kompie, czyścić na janku katalog pobrań, przenosząc to do kosza i kosz opróżniając. Masz tylko 10GB miejsca i szybko to się zapycha. A tak oczyszczając, nie spotkasz się z niespodzianką braku miejsca na nowe pobranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 28 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 @kondotier Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 2 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2020 (edytowane) Mam zadanie "Odnajdź mapę drogi prowadzącej do Limańska". Dostałem wiadomość od Galik, że zgubił fleszkę z mapa koło kontenerów, ale tam jej nie ma. Znalazłem filmik https://www.youtube.com/watch?v=dbVIen5SQgQ i w 4:35 jest jej miejsce ale u mnie nie ma. Przywracałem save przed wiadomością od Galika i dale nie ma. @edit Znalazłem - po dokładnie przeciwnej stronie koło 2 skrzyni. Edytowane 2 Marca 2020 przez prozmus84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Ma Ktoś soundtrack do części 2 oraz 3? lub link skąd mogę pobrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Prozmus84 - https://mp3mn.com/?song=stalker+время+альянса+3+связь+времён Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Cześć, Link do mode w wersji repack niestety nie działa, mógłby ktoś jeszcze raz go wrzucic na gogledrive albo gdziekolwiek dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @pfirst A z jakichś torrentów może być? Np: https://torrent2.games/4601-stalker-svyaz-vremen-2018-pc-repack-ot-serega-lus.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Pewnie że może , dzięki już zasysam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam Mam problem a konkretnie nie mogę otworzyć tych drzwi do kopalni w misji Wilkołak, cofnąłem się nawet do początku na tej lokacji i dalej to samo, słychać jakby się otwierały a nic się nie dzieje , oczywiście klucz mam, pisze cały czas drzwi zamknięte, o co chodzi - na filmiku Cineman podchodzi i normalnie je otwiera. Dziwne, mam też wyloty co jakiś czas lub nie zapisuje mi sejwów , przykładowy log poniżej errorlog.log nic w temacie? no nic, po prostu nie zrobiłem tej misji, Edytowane 11 Kwietnia 2020 przez pfirst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfirst Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) No i znowu utknąłem a mianowicie w czasie misji w Limańsku po zniszczeniu X-5 wypiłem wódkę, zagryzłem chlebkiem i zjadłem tabletki na ból głowy ale mnie nie przenosi za mostek nad rzeczką i niestety nie mogę pogadać ze Sternem. Oczywiście wyloty mam dalej ale jakoś da się grać. Coś ktoś doradzi Zdrowych Świąt wow, trzeba popić wodą te tabletki, jadę dalej Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez pfirst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4top Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Gdzie znajdę Repacka? bo link już nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @s4top np 3 posty nad twoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Witam, Czy ma ktoś link do addona zmieniającego wygląd ikon z 1 posta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 @Gh0sTp O to chodziło?: Yandex: [KLIK] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 (edytowane) 7 godzin temu, kamil190 napisał: @Gh0sTp O to chodziło?: Yandex: [KLIK] o addon zmieniający ikony, to co w ss wyżej. Dodając dodatkowe pytania w tym samym poście: 1. Jak to jest możliwe by GG w egzoszkielecie z wagą 50kg, męczył się tak szybko. 2. który plik odpowiada za ulepszenia pancerzy ( część pancerzy ma możliwość ulepszenia wszystkich statystyk, a inne tylko po 1 ) 3. Gdzie znajdę ten addon zmieniający wszystkie ikony przedmiotów. edit: FATAL ERROR [error]Expression : wave&&wave->length() [error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp [error]Line : 65 [error]Description : Can't open wave file: [error]Arguments : c:\program files (x86)\s.t.a.l.k.e.r. call of pripyat\s.t.a.l.k.e.r. Ńâ˙çü Âđĺě¸í\gamedata\sounds\weapons\m98b\m98b_reload.ogg Edytowane 19 Lipca 2020 przez Gh0sTp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 @Gh0sTp Odpowiem tylko na fatal. Twój komputer ze względu na ustawienia językowe nie czyta grażdanki. Ale lepiej tych ustawień nie zmieniać, bo jak to zrobiłem, system przestał widzieć inne mody. Musisz w katalogu moda odnaleźć ten katalog, będzie on opisany grażdanką i zmienić nazwę na te robaczki. Skopiuj z błędu i wklej do moda. Tyle tylko, że gdzieś na początku dyskusji powinien być wpis informujący o tym i wymieniający wszystkie katalogi i pliki do podmiany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 @Gh0sTp odnośnie błędu - zmień nazwę folderu "s.t.a.l.k.e.r. Связь Времён" ( c:\program files (x86)\s.t.a.l.k.e.r. call of pripyat\s.t.a.l.k.e.r. Связь Времён) na tą z loga czyli "s.t.a.l.k.e.r. Ńâ˙çü Âđĺě¸í" (oczywiście bez cudzysłowów). A tak poza tym wydaje mi się, że wypakowałeś folder z modem bezpośrednio do katalogu z ZP, a powinieneś wypakować tam samą gamedatę moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górski Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Witam. Mam problem, bo nie robi mi zapisów żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 @Górski o ile w opcjach moda nie ma opcji "zapis tylko w bezpiecznych miejscach". To na razie do głowy przychodzi mi, że moda masz np zainstalowanego na dysku systemowym w Program Files i to np przez to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi