cez137 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Czy w wątku doktora to koniecznie musimy gadać z tym żukiem Dubletem? no bo raz mi się napatoczył w barze to mu odmówiłem ale poszedłem sam i zaraz mnie coś zabiło, wczytałem sejw i on już się nie pojawił więc znowu poszedłem sam do x18 a wiem że on nie może zginąć więc wolę nie ryzykować że mi zejdzię więc wolę sam łazić, druga sprawa to taka że mam paczkę od Doktora dla Barmana i dokumenty z Rostoku dla Barmana, on nie chce brać tego wszystkiego i cały czas mam to w ekwipunku, waliza waży za 3,5kg a udzwig to tylko 44kg z ładownicą, ktoś to ode mnie zabierze czy trzeba z tym majdanem chodzić? widoczek ku pokrzepieniu serc w gratisie 😉 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 @cez137 Na filmiku 36:30 Barman bez problemu odbiera papiery z Rostoka. https://www.youtube.com/watch?v=8U1ibvkyY8E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 @kondotier hmm? a może to NAJPIERW trzeba gadać z tym żukiem a dopiero z barmanem? ja zrobiłem na odwrót bo nie spojrzałem wcześniej w zadania i po prostu zapomniałem że mam z nim gadać, a co z walizą od Doktora? ją sie komuś daje? może później ktoś ją odbiera? ale kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 @cez137 Pisałem już, że takich szczegółów to nie pamiętam. A skoro jest to przesyłka dla Barmana, to on ją musi odebrać, a nie kto inny. Skoro masz błędy w rozgrywce, nie wykonane zadania, to mod blokuje dalszą grę. Nikt nie lubi powtarzać, ale jak chcesz jechać dalej, to zrób te kilka kroków wstecz do miejsca gdzie opuściłeś rozmowę z enpecem. Dalsza gra bez cofnięcia się, to brnięcie na manowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 @kondotier cofnąłem się w zapisach i miałem rację, najpierw rozmawiamy z żukiem, napatoczył mi się znowu, w barze, tym razem wybrałem drugą odpowiedz czyli że idę sam a on mi pomoże w razie W, zadanie zaliczyło, idę do barmana, barman bierze dokument i płaci 3000kru ale...co najśmieszniejsze dokument nadal mam w ekwipunku, chowam go do schowka w barze i idę do X18 sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 17 godzin temu, cez137 napisał: Czy w wątku doktora to koniecznie musimy gadać z tym żukiem Dubletem? no bo raz mi się napatoczył w barze to mu odmówiłem ale poszedłem sam i zaraz mnie coś zabiło, wczytałem sejw i on już się nie pojawił więc znowu poszedłem sam do x18 a wiem że on nie może zginąć więc wolę nie ryzykować że mi zejdzię więc wolę sam łazić, druga sprawa to taka że mam paczkę od Doktora dla Barmana i dokumenty z Rostoku dla Barmana, on nie chce brać tego wszystkiego i cały czas mam to w ekwipunku, waliza waży za 3,5kg a udzwig to tylko 44kg z ładownicą, ktoś to ode mnie zabierze czy trzeba z tym majdanem chodzić? widoczek ku pokrzepieniu serc w gratisie 😉 pozdro W tym modzie masz umiejętności, jedna chyba powodowała że masz zwiększony udźwig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 (edytowane) @Monolithalian ja wiem że są umiejętności, ale jeszcze takowych nie zdobyłem na udźwig z resztą to nie rozwiązuje problemu Jak się bronić przed polterami? ale tymi żywymi, idę do x18 i nawet nie zdążę nic zrobić od razu ginę gdy są w pobliżu, nawet nie muszę ich atakować, przecież to bez sensu Edytowane 22 Grudnia 2021 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 W dniu 22.12.2021 o 13:24, cez137 napisał: @Monolithalian ja wiem że są umiejętności, ale jeszcze takowych nie zdobyłem na udźwig z resztą to nie rozwiązuje problemu Jak się bronić przed polterami? ale tymi żywymi, idę do x18 i nawet nie zdążę nic zrobić od razu ginę gdy są w pobliżu, nawet nie muszę ich atakować, przecież to bez sensu Giniesz od tego że rzucają w ciebie jakimiś przedmiotami? Jeśli tracisz życie po prostu zbliżając się do nich, to widocznie najpierw musisz zdobyć hełm PSI, jest on do zdobycia u Sacharowa na Jeziorze Jantar w bunkrze naukowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Gdzie znaleźć dokumenty w podziemiach Agropromu? Póki co mam jedną walizkę, ale zadania nie zaliczyło. Chodzi o zadanie ,,Po śladach Striełoka''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 @Wania Kindżał Wejście do podziemi 4:50 Dokumenty 17:15 https://www.youtube.com/watch?v=N5K6o-fwPHA A tu masz wideo poradnik po polsku. A tak przy okazji. Jak jesteś w podziemiach w tej największej sali, to w miejscu gdzie leży ta skrzynka z granatami, na zasiatkowanej ścianie jest zawór. Spróbuj koło niego wejść za tę siatkę i dojść do końca. Tam chyba ( wybacz, już nie pamiętam ) powinien być ciekawy schowek. https://www.youtube.com/watch?v=018M1zMKi2o&list=PLtt1dapFvOY3bQyixRoxLi1Yay21MNHrP No i zobacz w tym wpisie drugi spojler. https://stalkerteam.pl/topic/10942-powrót-legendy-porady-graczy/?do=findComment&comment=120577 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 @kondotier Ooo, dzięki. O coś takiego mi chodziło, bo łażę już po zonie dobre dwa tygodnie (czyli mniej więcej tyle ile gram w tego moda), a główny wątek stoi w miejscu. Przy okazji mam też pytanie czy grę będzie dało się przejść jeśli bandyci zastrzelili Żwawego podczas gdy szukałem jego hełmu. Znalazłem go i nie mam jak oddać, a jest to zadanie zaznaczone na żółto. Podobnie z Barmanem, który staje się wroga nastawiony po tym jak się wykona questa dla Sidorowicza (zabij stalkera o ksywie Demon). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 26 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2022 Gdzie można znaleźć pojazd? Byłem na wielu lokacjach i nigdzie nie znalazłem pojazdu do którego można wsiąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 @Wania KindżałJa w wiosce kotów znalazłem sprawny traktor, a przy posterunku uaza. Nie wiem jak jest na innych lokacjach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 @kajm21 Ooo, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 24 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października Przypomni ktoś jak się aktywowało spawner? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października @Wania Kindżał Cichy w jednym z postów napisał: Cytat Działa oczywiście konsola. Po dodaniu parametru, po spacji w elemencie docelowym gry - "-dbg". Dzięki temu możemy korzystać z teleportacji na lokacje - nie koliduje to z zadaniami jako że przejścia są otwarte. Oczywiście jest też spawner - ale w tym modzie jest zbędny - to rzecz jasna moje zdanie. Konsola i spawner - po wczytaniu zapisu "ESC" i "S" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października Wania Kindżał - j.w. - utwórz skrót i we właściwościach skrótu - prawy myszki jak najedziesz kursorem na skrót - dopisz -dbg. Masz spawner, teleporter (2 w jednym - patrz opcje spałnera) oraz jak w czasie gry wciśniesz tyldę: ~ i dopiszesz linijkę: g_god 1(0 - zakończenie trybu) to w czasie gry jesteś w trybie god mode. Tryb god mode pomaga w penetracji nieznanych obiektów z anomaliami - nie giniesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 25 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października Dziękuję serdecznie, Kod na niezniszczalność też akurat miałem zapytać, bo wkurzają mnie te misje z obroną obozu, co się 1000 mięsaczy spawnuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 27 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października Ktoś wie jak rozwiązać zadania: 1. Zaginieni Przyjaciele: Dowiedz się o losach grupy Striełoka Nie ma znacznika dla tego zadania, odnalazłem Striełoka na Zatonie, ale nie było żadnej opcji dialogowej dotyczącej tego zadania. Co należy robić? 2. Po siódme nie kradnij: odnajdź walizkę na terenie ,,Powinności''. Gdzie tego szukać? Przeszukałem już wszystko na terenie Baru i nie mogę odnaleźć. --- Wie ktoś również, co dają poszczególne życzenia od Spełniacza Życzeń? Zażyczyłem sobie bogactwa i Spełniacz dał mi wszystkie dostępne bronie i przedmioty. Opłacało się czy cofnąć się i życzyć czego innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi