SEB2E Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Mi się ciekawie odpoczywa słuchając tych utworów Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Widzę fan muzyki rockowej, jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) @Revter - odnośnie Twojego poprzedniego postu - ja mam podobnie. Prawda jest taka, że nie ma dobrej i złej muzyki, jest tylko taka, która nam się podoba lub nie - a nie każdemu i nie wszystko musi się podobać. 6 hours ago, boberm said: BTW - muzyka popularna skonczyła sie pod koniec lat '90-tych. Nie może być! A mi mówili, że na Elvisie i Beatlesach... Edytowane 28 Marca 2018 przez A6AKAH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Każdy gatunek muzyki jest dobry na swój sposób. Poza tym o gustach się nie dyskutuje, ale można wyrazić swoją opinię tudzież krytykę na jakiś temat, np. właśnie muzyki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 7 godzin temu, boberm napisał: BTW - muzyka popularna skonczyła sie pod koniec lat '90-tych. ...............Nie może być! A mi mówili, że na Elvisie i Beatlesach... @A6AKAH- widocznie kazde pokolenie ma swój własny koniec . 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 O tak! Nawet Kombii o tym śpiewa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 "Każde pokolenie odejdzie w cień. A nasze nie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 "Nasze" już poszło w cień... Czarnobyla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 "Czujesz w co się gra." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 To teraz trochę rocka: Spoiler Przedstawiać nie trzeba Kolejni klasycy w swoim "największym przeboju" I na koniec kawałek Dylana w "zdrowym" wykonaniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Dobre kawałki zawsze w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Ostatnio po jakimś ciężkim dniu lubię sobie posłuchać Garbage - Live "Album De La Semaine". Od razu lepiej. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Słyszę to po raz pierwszy i mogę napisać, że całkiem dobre. Wrzucę jeszcze dzisiaj tu jakiś klasyk: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Odpoczynek przed i po: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Zastanawiam się w jakim języku są śpiewane te piosenki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) Stawiam na serbski - przynajmniej ten pierwszy. Drugi - może bułgarski? A skoro już gramy na słowiańską nutę: Spoiler I mój ulubiony radziecki/rosyjski zespół Edytowane 28 Marca 2018 przez A6AKAH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Aż powiało tym słowiańskim klimatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Serbia Południowa - Republika i Bułgaria, co do Ukrainy to znam parę kapel w moim klimacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 (edytowane) @Revter No i dobrze - byle nie "wielkosłowiańskim" . Edytowane 28 Marca 2018 przez A6AKAH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 W sumie aż zal tego nie puścić: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Jeszcze 3 starocie z tej mniej znanej klasyki rocka Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Nie sa aż takie mało znane, niemniej jednak przyjemne do słuchania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 3 minutes ago, Revter said: Nie sa aż takie mało znane No to mnie uradowałeś, bo z reguły jest tak, że o ile Velvetów ludzie jeszcze kojarzą, to przy dwóch pozostałych się "tracą"... Fakt z życia: gdy w sklepie muzycznym poprosiłem o pierwszego longa MC5, pani poszła szukać na stoisku z ... rapem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 W tych sklepach to jest dużo przeróżnych utwórów, więc sprzedawca ma prawo jakiegoś nie znać, ale jak już nie zna tych rozpoznawalnych kawałków, to nie wiadomo czy się smiać, czy płakać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Soundtrack z gry Heroes III. Co tu dużo mówić - Dla mnie mistrzostwo. Całkowite oderwanie od rzeczywistości która nas otacza. Spoiler Lub.. Gothic III i " Geldern Night " Spoiler I.. Brak słów Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi