vidkunsen Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 (edytowane) (Nie jesteśmy bydłem, stadem i tchórzami. Jesteśmy żywym ludem, jesteśmy Białorusinami! Z wiarą w naszych sercach trzymamy się linii. Sztandar wolności nad twoją głową. Verse: Coś się stało, coś było nie tak, coś pękło w naszych głowach. Dusza jest bardzo pusta, wiara jest złamana, wokół czuć tylko smród, dowolnej wielkości. Ale szambo jest pełne, dobrze odżywione i głupie, czekasz na rozkaz, kiedy każą ci bić swoich ludzi, więc chory lalecznik chciał wierzyć, wierzę, wierzę w to ... Refren: Nie jesteśmy bydłem, stadem i tchórzami. Jesteśmy żywym ludem, jesteśmy Białorusinami! Z wiarą w naszych sercach trzymamy się linii. Sztandar wolności nad twoją głową. Werset 2: Gdzie jest nasze sumienie? Sprzedałeś to? Obawiam się, że moja odpowiedź będzie bardzo powszechna. Zaczęliśmy się bać, bać, drżeć, uczono nas znowu pukać. A jeśli coś jeszcze: „Moja chata jest na krawędzi, nie widziałem, nie słyszałem, nie wiem na pewno”! Tak postępuje moralny potwór, ale nie rdzenni Białorusini , wierzę, wierzę, wierzę, że ... Refren: Nie jesteśmy bydłem, stadem i tchórzami. Jesteśmy żywym ludem, jesteśmy Białorusinami! Z wiarą w naszych sercach trzymamy się linii. Sztandar wolności nad twoją głową) Edytowane 15 Października 2020 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2020 Coś polskiego. I coś, co każdy zna. Wanda i Banda: Kochaj mnie miły Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Z płyty Strange Days... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 (edytowane) Wielu to nuci tak samo jak melodię kibiców Chelsea London - 4 Skins. Spoiler p.s. uwaga - wpada w ucho. Edytowane 23 Października 2020 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Co do piosenek z młodości to tak bardziej lubię na ludowo, słowiańsko. Goci Bend https://www.youtube.com/watch?v=pOJvtteZ5IQ Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 W Reborn Artefakty Śmierci można usłyszeć w radiu wojskowych na Kordonie bardzo klimatyczną pieśń. Czarny Kruk. Spoiler A tutaj wersja z serialu Czarnobyl ( 2019 ) Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Motyw muzyczny grany często na organkach w podstawkach i modach - Oh du lieber Augustin. (Wiedeń - XVII w. tzw. n.e.): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Grażdanskaja Oborona i materiały z II (chyba) wojny czeczeńskiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Jeśli muzyka z naszej młodości, to ja zaproponuję to:: I to: 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Swietna muzyka do pracy koncepcyjnej - a i oko -gdy sie zmęczy -można zawiesić na "okładce". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 @vidkunsen - Ty przy tym odpoczywasz? Łeeee... nie dosyć że "zrzynka" , to jeszcze we wrednym języku ubermenschów 😇. A miĘłem Cie za Słowianina :-))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Ja natomiast wolę starszą muzykę. Ten kawałek jest już klasykiem Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Podobno, łagodzi obyczaje. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Визант - Сјене Живих 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duchol Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Każdy mam inne gusta, a przy tym innej muzyki słucha odpoczywając, więc przedstawiam szanownym kolegom ten o to kawałek : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 https://www.youtube.com/watch?v=Di7qSUe4muk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 (o kury, kury cip, cip, cip...) ;) https://www.youtube.com/watch?v=HSNSTerj2Kc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Mnie w głowie ostatnio siedzi ciągle ten kawałek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 To co dzieje się za oknem mimo ponoć pełni lata, może spowodować napływ nostalgicznych myśli, jak w tej piosence. https://www.youtube.com/watch?v=R_ewSXE6hag Szkoda lata. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 A może coś takiego @kondotier https://www.youtube.com/watch?v=M_kTSBqQkME&t=99s lub:https://www.youtube.com/watch?v=6EA-MIYY1bg Swietna muzyka , głos i tekst :-)) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Oboje piękni i młodzi Zawsze miło mi się tego słuchało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 A taki koniec lata w piosence, kto jeszcze pamięta? https://www.youtube.com/watch?v=J6aUv1GomSE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi