Allen Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Robiłem to na szybko ehh :verymad: , dzisiaj postaram się wrzucić poprawione wersję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ok, czekam, samo życie, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 @bolo, czy wypakowujesz moda w ten sposób, że zaznaczasz całość i dopiero wypakowujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ja go źle spakowałem, przyznaję się Dzisiaj będzie nowy, działający, przetestowany... Mod gotowy do pobrania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Hmm nie mogę pobrać pierwszego parta(w sumie pozostałych nie sprawdzałem), transfer odliczyło, lecz zamiast pobierać cały czas ładuje się strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Pokaż screnna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Obawiam się, że dalej jest jakiś błąd, pobrałem 1 część i jest pusty plik, wklejam widok w Wordzie bo inaczej nie umiem.Niby ma 250 MBBłąd.docx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Otwórz to normalnie 7zipem pliki są podzielony na party. Dlatego jest 001, 002 itd. Wystarczy że otworzysz jedno archiwum i będą wszystkie pliki, pamiętaj żeby 4 party były w tym samym katalogu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jak wyżej Allen napisał ja np. otwieram izarcem i bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Alleluja, tak zrobiłem i fajnie się otworzyło, jestem słaby w programowaniu itp. dziękuje za moda i rady, zaczynam rozgrywkę.Wszystko chodzi elegancko, mam taką malutką prośbę: jak zmienić celownik kropkę na standardowy?. Trochę to kłopotliwe normalny celownik krzyżowy lepiej widać. Pomoże ktoś? Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zobacz czy masz w katalogu gamedatatexturesui pliki cursor.dds i cursor_blank.dds jeśli tak to:Usuń je. W pliku system.ltx w sekcji [hud_cursor] zmień cross_length = 0.000 na 0.015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zrobione, serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Allen proszę bardzo: http://www29.zippyshare.com/v/61331741/file.html Musiałem znowu plik przygotować do pobrania i po raz kolejny odjęło mi z limitu pobieralni wielkoś tego parta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zainstalowałem, gram tylko zastanawia mnie takie coś: w/na ekranie gry wyskakuje mi na samym dole napis w opcjach - ultimate i nie wiem czy to działa czy nie? teraz leze z kwestem do doliny mroku, broni dużo itd. fajny mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Andrzej, ostatnio mamy kilka problemów z pobieralnią, niestety nie ma Portalsa, a PanOtlet nie ma czasu, tak to już jest że coś lubi się psuć podczas gdy nikt nie ma czasu nad tym czuwać.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Tak to czasem bywa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Po wakacjach będziemy pracować jak przczólki... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Panowie spokojnie, są wakacje i nie ma problemu z mojej strony :)Odpoczywajcie, relaksujcie się i tak nie widzę lepszego forum niż te, więc spoko - poczekam, nie zając :) PS. Niejeden tracker się wysypje w wakacyjny okresie, tak myśle że i ten na którym sam jestem też polegnie :( Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez andrzej75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Mam wile wylotów w Prypeci, średnio 2-3 min. grania i wylot , co to za błąd.Log błędu.docx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Błąd powodowany jest tym że masz Crack'a :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Wszystkie MODy , jak i podstawowe odsłony STALKERA , jak do tej pory przechodziłem na grach z witaminką . Nie przypominam sobie , aby to było kiedykolwiek przyczyną wylotów . Dlatego po prostu się dziwię . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Też miałem wyloty w prypeci na tym modzie. Problem był wtedy gdy wchodziłem na plac. Omijając centrum nie było problemu. Nie pamiętam dokładnie ale najwyżej miałem mini image - bo tylko tego używam zamiast płyt do wszystkich gier. Żadnych cracków. Coś jest z tym modem w prypeci ;) Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez pajak117 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
User_Name Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 A ja pobrałem i gdy próbuję otworzyć to błąd, że archiwum jest uszkodzone, pobierałem już pare razy i ciągle to samo. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoork Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Mógłby ktoś dać normalnie skompresowaną w winrarze gamedate, gdyż nie idzie żadnym sposobem tego wypakować... Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ściągnij sobie darmowego 7.zip i rozpakujesz bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi