cichy Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Rozumiem frustracje, w tym modzie wiele jest kuriozów doprowadzających graczy do szewskiej pasji - co nie upoważnia do używania przekleństw - ale to margines. Proponuję powtórzyć operację opuszczania mostu. Ja w tym momencie miałem brak spawnu 3 koluni po stronie wejścia do Limańska i wczytywałem z xxx razy. Prócz tego brak zakichanej pijawki którą miałem ubić ( a może był to kontroler?). Część rozgrywki jest bardzo liniowa, co pomimo świetnego konceptu na mod jest wnerwiające.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 @helvetios z domknięciem mostu jest problem nie tylko w tym modzie. Ja stosuję najprostszą z możliwych metod. Po prostu skaczę w miejscu (na końcu mostu) i most w końcu opuszcza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helvetios Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 11 minut temu, DaarMoo napisał: @helvetios z domknięciem mostu jest problem nie tylko w tym modzie. Ja stosuję najprostszą z możliwych metod. Po prostu skaczę w miejscu (na końcu mostu) i most w końcu opuszcza się. Ile tak trzeba skakać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Ja skakałem z dziesięć razy. Zresztą zobaczysz czy to skutkuje. Jeżeli nie, to musisz wczytać ostatniego save'a i wtedy, a bywa to często, skrypt załapie i most zrozumie swój błąd. Edytowane 8 Lutego 2018 przez DaarMoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helvetios Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Most raczej nie rozumie swojego błędu... A tak w ogóle to Lebiega... Lebiediew idzie z nami do Limańska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Z Lebiediewem nie pamiętam. A z mostem - wczytaj save'a i poskacz trochę jeszcze. Może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helvetios Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 To znowu ja. Czy istnieje możliwość nie zespawnowania się dysku do skanerów? Bo przeszukałem miejsca miejsca przedstawione w poradniku i nic . Jeszcze jest ifo w PDA, że może być w okolicy anomalii wywrot, której też nie mogę znaleźć. Gdzie ona bądź dysk może jeszcze się znajdować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 @helvetios - patrzyłeś w tym gameplayu? 29 min https://www.youtube.com/watch?v=KvlxGmrBvj8 A anomalia Wyworotień jest pokazana w 27 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helvetios Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 No wreszcie Znalazłem. Leżał skubany na podwyższeniu kamiennym koło trupów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 @helvetios - A screen z miejsca znalezienia gdzie? Miałeś problem, mogą mieć i inni. A przy spawnie losowym, każda informacja cenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helvetios Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Dokładnie tu leżał dysk z oprogramowaniem. A na drugim screenie Apteczka dla dokotora leży na schodach w głównym budynku w bazie. P.S. To jest screen po oddaniu Doktorowi tej właśnie apteczki :D. Po podniesieniu jej nie da się jej wyrzucić. Edytowane 11 Lutego 2018 przez helvetios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helvetios Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 (edytowane) A co do mostu to wczytywałem kilkanaście razy i nadal nie chce mi się zadanie z przejęciem mostu zaliczyć. Edytowane 12 Lutego 2018 przez helvetios Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 No tak @helvetios ten most czasami bywa strasznie uparty. Może coś poradzi wczytanie autosave'a przy wchodzeniu na lokację (Czerwony Las) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helvetios Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 2 godziny temu, DaarMoo napisał: No tak @helvetios ten most czasami bywa strasznie uparty. Może coś poradzi wczytanie autosave'a przy wchodzeniu na lokację (Czerwony Las) ? No właśnie ani rusz. Próbowałem nawet wchodzić na Czerwony Las od wysypiska i nic. Z tego co czytałem poradnik to po wykonaniu tego zadania powinienem dostać info o odbiorze nagrody w Bazie CN. I jeszcze pytanie czy mogę olać to zadanie i iść dalej przez Limańsk czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Nie ma innego wyjścia. Trzeba zostawić to zadanie. Na Twoim miejscu, będąc przelotem koło mostu, poskakałbym chwilkę. Może załapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 @helvetios - Zobacz 32 minuta i dalej. https://www.youtube.com/watch?v=yFMahT3RzmU&index=24&list=PLnGInkNZHnoLNbfoQtXx3wFrXFVe7kxr1 Też miał ten problem. Daje komentarz, że poszedł sam za most i przeszedł do Limanska i skrypt zaskoczył, co widać na gameplayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helvetios Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Mod ukończony. Teraz czas sprzedać giwere. Tylko jak przedsotać się przez Limańsk? Bo mam problem z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Mod przecież kończy się na terenie elektrowni. Uruchom i obejrzyj dwa kolejne odcinki gameplaya jaki Ci wskazałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helvetios Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2018 Już wszystko cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) Witam Jak wyłączyć te bujanie kamery ?. ( chyba że tak musi być ). W pliku user.ltx, cam_inert mam ustawione na 0. To nic nie pomaga. Edytowane 19 Lutego 2018 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 @zbych masz odpowiedź. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapalony Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 da ktoś link na fixa na części mutantów bo mam questa na pewną część a nie moge jej zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Godzinę temu, Zapalony napisał: da ktoś link na fixa na części mutantów Proszę: Części mutantów.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapalony Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 17 godzin temu, gawron napisał: Proszę: Części mutantów.7z Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terixo Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Gdzie znajdę działający link do pobrania z latkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi