Wędrowiec Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 https://www.stalker2.com/ Ja tu to tylko zostawiam. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Panie 3 lata?! Nie wiem czy do jutra dożyje, poczekam na jakieś potwierdzone info w tej sprawie. @Wędrowiec na Sida mordę, zmień nazwę tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrej Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Wciąż jeszcze nie mogę w to uwierzyć, ale to jest już potwierdzony news! Założyciel studia - Sergey Grigorovich oficjalnie potwierdził na swoim profilu Facebooka wznowienie prac na Stalkerem 2 i przewidywaną datę premiery gry. Cieszę się przeogromnie z tego powodu i liczę, że tym razem już nic nie stanie na przeszkodzie powstania tej gry. Juz nie moge doczekać się premiery. Szkoda tylko, że trzeba na to czekać aż 3 lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 I kij mi w dupę, matura z polaka ustnego niezdana, bo nie mogli poczekać do 14 z ogłoszeniem tego. I wiecie co - wywalone mam A to że 3 lata to według mnie bardzo dobrze, niech wezmą więcej czasu i zrobią to porządnie. A na razie - świętujemy, bo jest co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Jeżeli tylko na powaznie ruszą z tym tematem - wklejenie planszy z datą nic tak naprawde nie oznacza - zaczną się korowody. Oczekiwania narosłe przez lata podbudowane kultem STALKER-a jako jedynej ever gry kontra rzeczywistość rynku gier . Bedzie się działo. Edytowane 16 Maja 2018 przez boberm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Co do samej gry: krążą plotki o tym, że będzie działać na Unreal Engine 4, co zostało częściowo potwierdzone przez jednego z pracowników Epic Games. Jeśli dadzą radę odtworzyć na tymże silniku system A-Life, gdyż to mnie obecnie najbardziej zastanawia, to o działanie pozostałej części gry nie ma się za bardzo co martwić. Przynajmniej na razie...... Druga rzecz: wnioskując po informacji jaką otrzymałem jakiś czas temu od GSC na ich twitterze, nad produkcją prawdopodobnie pracuje zespół tworzący wcześniej Kozaków 3. Spoiler A tak wgle, to memy już są Edytowane 16 Maja 2018 przez Arni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Cieszę się, że pojawiły się takie zapowiedzi, ale podchodzę do tego na spokojnie. Wszystkim też radzę dać sobie na wstrzymanie. Wiele może się jeszcze wydarzyć. Jak Stalker 2 się pojawi, to podyskutujemy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon von chimera Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Klimat, balistyka, a nie chędożone hitscany, brak lootboxów i tym podobnego gówna, możliwość modowania. Tyle wymagam. Niestety na 90% skończy się tak: Ja już straciłem nadzieję. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 ^ Nie kracz, tego się właśnie obawiam że zrobią z tego sieczkę i ekran zawalony kolorowymi znacznikami ala far cry czy battlefield. Ale z drugiej strony grę robią ludzie z GSC oni nie są idiotami, wiedzą czego oczekują gracze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FairFight Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Jeśli ma być tak dobry i wciągający jak poprzedniki to mogę czekać nawet do 2025. Lepsze czekanie na coś dobrego niż gniot robiony z dnia na dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon von chimera Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 @Zwinny Jedyna nadzieja w tym, że im dalej na wschód tym większy kult stalkera. Jak to spieprzą to ruscy całą Ukrainę zajmą by ich spalić żywcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Trzy lata to raczej nieprawdopodobny termin, zapomnieliście już o Cieniu Czarnobyla który miał „syndrom Duke Nukem Forever" a i tak powycinano masę rzeczy przed wydaniem, często nadających grze większego sensu. Więc tweet z 5 października okazał się prawdą (ten na którym był zalew informacji o Kozakach a potem cisza i bach! Stalker). Mogli brać przykład z Valve, zniszczyć dobrą stronę przemysłu gier i zrobić z tego opłacalną usługę (Valve zmienił gry w wieczne wypożyczanie, koniec z własnością prywatną) i olać robienie gier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Tak to widzę: - jakiś dziwny wpis na jakimś dziwnym podejrzanym na całym świecie o oszustwa portalu (każdy wie o jaki chodzi), że coś tam kiedyś tam ma wyjść gdzieś tam - jakby coś to autor zawsze może pożenić kit, że ktoś się pod niego podpiął. - ... a dajmy im ... jakiś dziwny nie do końca realny termin wyjścia gry coby się odpierwiastkowali i nie kolędowali w klimacie ... a kiedy wyjdzie Stalker 2? - zawsze to ruch w interesie i może się jakiś sponsor/matołek narai i podkopsa jakiś hajs, a poza tym zawsze można zrobić jakiś dodatek do innych gier z naszego studia. p.s. konkluzja: wlazłem na GSC nowości (po rosyjsku): https://www.gsc-game.com/index.htm?lang=ru&tab=blog Kozaki, kozaki, kozaki... innych gier brak. prędzej się Barbi zgarbi niż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Mówi biskup do biskupa: - Słyszałem, że ma wyjść STALKER 2... Drugi odpowiada - My to już tego nie doczekamy ale może nasze wnuki.... 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon von chimera Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) @vidkunsen Przecie jest informacja na tamtej stronie, którą podałeś. Zreszta na stronie stalkera macie mail info@stalker2.com. Jakby ktoś chciał na tapetę https://static.stalker-online.com/img/background.jpg I jeszcze link do samego tła. https://www.myfonts.com/fonts/flat-it/boycott/regular/ I link do czcionki (płatna) Edytowane 16 Maja 2018 przez dragon von chimera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Z tego co pamiętam Sergiej pracuje w Epic Games więc przesiadka na Unreal Engine 4 jest bardzo pewna, zresztą XRay (przynajmniej dla mnie) trzymał się na taśmie klejącej a co lepsze bajery były robione w nim przez ludzi którzy odfrunęli z gniazdka GSC. Unreal Engine? Do modów był świetny ale nowsza wersja? Nie wiem. Może sytuacja by się zmieniła gdyby Epic Games wyciągnął Unreal Tournamenta 4 z zamrażarki? Może to wszystko tylko na uspokojenie pewnych grup, graczy a może ludzi chcących jeszcze na marce zarobić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 16 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 15 godzin temu, Junx napisał: Panie 3 lata?! Nie wiem czy do jutra dożyje, poczekam na jakieś potwierdzone info w tej sprawie. @Wędrowiec na Sida mordę, zmień nazwę tematu. Przepraszam przyjacielu. Trzecia w nocy robi swoje a chciałem dać znać na forum tak szybko jak tylko się dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrIwan Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Ktoś gdzieś w necie zapytał "Ciekawe czy na E3 coś pokażą". Chyba na E3 za rok. Jak dla mnie to jest zbyt piękne i oni dopiero przymierzają się do tworzenia tej gry. Przecież to studio upadło, ludzie się rozeszli, więc kto będzie tworzył ten tytuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 @PiotrIwan To byłem ja :v ale to żarty, nie masz szans na tego roczne i przyszłe pewnie też. W GSC wciąż jest przynajmniej połowa ludzi którzy tworzyli Stalkiera, a i nowi ludzie też przybyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2018 Moim zdaniem to krakanie wron, raczej nie wróży niczego dobrego, ale pożyjemy, zobaczymy... Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 17 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2018 Jakby nie patrzeć, to całkiem miła wiadomość, że jednak jest szansa na Stalkera 2. Na pewno pozwoliła mi łatwiej przełknąć gorzką pigułkę informacji, że Metro Exodus jednak przesuwają na 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Nie minął TYDZIEŃ, a tu już fałszywe informacje się pojawiają To będą ciekawe 3 lata (Powtarzam - te informacje to niskiej jakości żart) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Cztery - 2018/19/20/21, ale jak mawia stare słowiańskie powiedzonko: ...na nie upolowanym niedźwiedziu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Trzy, ponieważ: 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021, ewentualnie te 6-7 miesięcy w 2021, ale pełne 4 lata to to nie będą. Rzecz jasna jest to obecny okres produkcji, ja obstawiam że albo wydadzą 26.04.2021, w 35 rocznicę katastrofy (stąd moim zdaniem właśnie 2021 rok), albo przesuną premierę na 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czujny Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 3 godziny temu, Arni napisał: ja obstawiam że albo wydadzą 26.04.2021, w 35 rocznicę katastrofy (stąd moim zdaniem właśnie 2021 rok) Też mi to przyszło do głowy. Jakby nie patrzeć, to byłaby idealna data na premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi