OldMan Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 @kondotierJasne, że dam radę pogadać Jak możesz to wstaw tego sejwa sprzed rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 @OldMan - Przecież jest wstawiony. To ten 509 przyszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Dzięki @kondotier dekoder znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 @anatol Lebiediewa znowu spotkasz..... ... jak się przedrzesz. I dziewczyny w Strefie. Sądzę, że tym razem ich uroda wszystkim przypadnie do gustu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 @smox i @kondotier dodałem do posta z linkami fiks nr.5. Zmieniłem dialog doktora i we wskazanym miejscu pojawia się grawikobinezon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 @OldMan, podeślij mi te pliki tekstowe w których robiłeś zmiany. Nie mogę pobrać tego fiksa 5, bo hosting łobuz chce pieniędzy. Trochę ta instalacja robi się zbyt skomplikowana. Można by pomyśleć o 1 kumulatywnym Fixie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 @smox Pierwszy raz tak dużo osób pobrało moda, że uruchomił się jakiś limit. Pomyślę jak to rozwiązać. Co do ilości łatek to pomyślę i ich kumulacji. Fiks nr.5.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Niemożna pobierać, chcą żeby włączać usługę premium do pobierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Patch 0.2 - Patch kumulatywny 0.2.7z Zawiera wszystkie znalezione do tej pory błędy. Patch 0.1, więc nie jest już potrzebny i można go usunąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Zmieniłem linki i przebudowałem pierwszy post. Zapraszam do pobierania a w razie problemów proszę o informację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Taki widok mamy po zmianie parametrów grafiki i bawieniu się suwakami, dobrym rozwiązaniem żeby to naprawić jest wyjście z gry i skasowanie pliku user z savedata . Po włączeniu gry mamy nowy plik user i powinno być dobrze. Miałem taki właśnie widok menu po zabawie opcjami a taki po skasowaniu i włączeniu gry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Czy ma ktoś sejwa ze sterowni monolitu gdy zaczyna się gadka z naukowcem (tym z uszkodzonym modułem głosowym) ? Od 15:30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @OldMan Pytanko. nadal trzeba wrzucać tą poprawioną czcionkę z OGSE, bo w instrukcji instalacji nic o tym nie jest już napisane, a link do niej jest na samym dole pierwszego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 18 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 @tom3kb Sorry mój błąd już skasowałem ten dodatkowy wpis. Poprawkę na czcionkę dodałem do poprawki zbiorczej. Więc nie trzeba jej dodatkowo wrzucać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Jest jakiś sposób na zniesienie ograniczenia snu? Nie widzi mi się czekać 20 godzin czasu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Po przespaniu 8 godzin wystarczy połazić trochę, coś zrobić, i znowu można iść spać. Nie pamiętam, by w jakimś modzie można było spać 20 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Tylko co ja mam robić w Dolinie? Zresztą, nie wiem czemu nie mogę spać, energetyków nie używałem (zwiększony udzwig to i po co używać) i śpiwora także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Godzinę temu, MaklerR napisał: Jest jakiś sposób na zniesienie ograniczenia snu? Nie widzi mi się czekać 20 godzin czasu gry. Spróbuj a actor.ltx w linii 91 zwiększyć parametr max_sleep_hours = 12 na 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 @MaklerR - Nie pamiętam zadania w DM, po którym trzeba czekać tyle czasu. Które to? Bo są takie sytuacje, że mod daje nam czas na zrobienie ( dokończenie ) innego zadania, aktualnie wiszącego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 31 minut temu, kondotier napisał: Nie pamiętam zadania w DM, po którym trzeba czekać tyle czasu. Być może chodzi o zadanie w którym mamy zabić Dzika o godzinie 20. Jeżeli pójdzie się do Doliny wcześnie rano, to faktycznie jest sporo czasu. Ten nasz niewidzialny towarzysz mówi co prawda, by się nie oddalać, ale ja polazłem w tym czasie robić inne zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Jeśli to jest faktycznie to zadanie, to spokojnie można podziałać. Zrobić jeden najdłuższy sen, podziałać np. idąc na fermę, albo do schowków ( miałem ich na lokacji kilka ) i znowu się przespać. Lepiej przyjść do Naboja trochę wcześniej, tak aby zaraz po 20. móc strzelać, bo jest jeszcze widno. A strzelać trzeba z drugiej kreski pod strzałką, aby grot doleciał. A dla tych co jeszcze nie grali, widok Naboja. Trochę później "się ujawni", ale to już na grę wpływu mieć nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Znalazłem schowek na Bagnach ale nie pojawia mi się teleport do bazy Czystego Nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Od początku na filmiku jest pokazane, jak się dostać do bazy CzN i jak się z niej wydostać. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Chodzi mi o zadanie Znależć Lebiediewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 @anatol Lebiediew sam Cię znajdzie jak będziesz wykonywał zadania na Agropromie. Popatrz na filmiki. Pierwszy, samo spotkanie: https://www.youtube.com/watch?v=F5P47_juIKY Drugi, trochę więcej przed spotkaniem: https://www.youtube.com/watch?v=NWGjbgnDM38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi