Starika.. Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 powie mi ktoś co muszę zrobić aby odpalić silnik w Niwie? podobno muszę coś zmienić w plikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 @Starika.. obczaj w klawiszologii czy nie trzeba jakiegoś przycisku podbindować żeby odpalać silnik. A jak nie to zerknij tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 @Starika.. Jeśli sobie nie poradzisz wstaw sejwa przy samochodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @OldMan mógłbyś odświeżyć linki do fixów w 2 poście bo są martwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 2 godziny temu, cez137 napisał: @OldMan mógłbyś odświeżyć linki do fixów w 2 poście bo są martwe? Nie mógłbym bo nie mam. Mod ma już swój czas a dodatkowo po awarii dysku przenośnego straciłem wiele plików. Teraz z ciekawości pobieram z Torrenta Возвращение Шрама [Часть 1-я] RePack от SeregA-Lus I tam jest napisane: Версия мода: finall + кумпатч 3 + все правки Czyli tak po mojemu zawiera wszystkie poprawki jakie wyszły do moda. W razie potrzeby wrzucę do siebie i udostępnię link z mojego namiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) @cez137 Wrzuciłem kiedyś moda na MEGA. Link jest w drugim temacie. Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Protean 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @Protean no spoko, tylko tam nie ma tych fixów o których jest mowa tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @cez137 ale tam jest do pobrania zbiorcza paczka poprawek. Jak ich się trochę uzbierało to były wrzucone w jedno. Kolejny link od @Protean znowu dodany do 1ego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 dopadł mnie taki błąd W Dolinie Mroku po ubiciu Dzika nic nie pomaga nie mogę wczytać seva FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ....r_powrÓt szraym_cz1\gamedata\scripts\timer_v.script:137: attempt to compare number with nil stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 4 minuty temu, kubastalker123 napisał: FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ....r_powrÓt szraym_cz1\gamedata\scripts\timer_v.script:137: attempt to compare number with nil stack trace: Z tego co ja tu widze Crash powoduje Skrypt który próbuje porównać Liczbe która wychodzi poza wykres, nieistniejąca liczba czy cos takiego moge ci jedynie to powiedziec, jak byś dał pełnego loga to może cos bardziej z tego by wynikło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 (edytowane) xray_marcin.log cały log - może się coś uda wymyślić Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samotnik67 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 (edytowane) 13 minut temu, kubastalker123 napisał: xray_marcin.log cały log Log ogólnie wygląda czysto, ale na początku zauwazyłem Konflikty z Shaderami, Błędy z sciezkami Dzwiekowymi lub ich brak nie powinno powodować wylotów Potem znalazłem taką linijke: ! Cannot find saved game ~~~ process_trade_-_unknown_-_wpn_rg-6_wpn_rg-623144 Moim zdaniem Głównym powodem wylotu gry jest Skrypt na Licznik czasu, Liczba wychodzi poza skale i crashuje grę Próbowałes moze ewentualnie sie cofać i zobaczyc czy problem sie powtarza? Jeśli to nie pomoże mogłbys spróbować pogrzebać w tym skrypcie lub poczekać aż ktoś inny bardziej doswiadczony w wylotach ci pomoze Wyloty do gier mają często zrozumiałe wytłumaczenie dlaczego crashują, ja myśle ze to napewno licznik czasu Edit : Liczba NIL tez moze oznaczać liczbę nie istniejącą. Edytowane 22 Sierpnia 2020 przez Samotnik67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 czekam na odstrzał Dzika _ strzelam nie z kuszy Dzik się rozlatuje i od tego momentu nie działają zapisy możę postawię moda jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 @kubastalker123 W zadaniu jest powiedziane, że trzeba go sprzątnąć właśnie z kuszy. Użycie innej broni łamie scenariusz i stąd problemy. Akcja likwidacji od 8:30 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) ubiłem z kuszy i to samo [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ....r_powrÓt szraym_cz1\gamedata\scripts\timer_v.script:137: attempt to compare number with nil po prostu mam pecha , dziękuję za pomoc a masz możliwość sprawdzenia zapisu? dzik.dds dzik.sav Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Czy ktoś z obecnie grajacych w Szramę mógłby sprawdzic mi zapis. Nie wczytam żadnego zapisu po ubiciu Dzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Czy ktoś w ogóle gra w ten Powrót Szramy? Jeśli tak, to pomóżcie koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 zgadzam się ... pomóżcie koledze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @kubastalker123 Znalazłem przyczynę wylotu - źródła: [KLIK] | [KLIK] Wygląda na to, że niepotrzebnie nacisnąłeś na przycisk na zegarku. I przez ten zegarek, wylatuje gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 fakt bawiłem się zegarkiem na czas do emisji. ale co mam zrobić ? jak to wyłączyć ? czy się to da zmienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 @kubastalker123 Za bardzo nie mogę sobie przypomnieć jak wygląda ten zegarek. Spróbuj go w jakimś schowku w Dolinie Mroku zostawić. Może zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @kubastalker123 Muszę Cię zmartwić, ale ten zegarek jest zbugowany. Chyba sam twórca tego gadżetu nie za bardzo wiedział, jak się nim posłużyć. Wróć do zapisu sprzed jego uruchomienia, a jego wywal. Grając, też miałem przy próbie jego uruchomienia podobne problemy. Chyba tylko normalny czas na nim działał prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 ok sprobuję - to trochę potrwa ten zegar do jakiegos zadania jest potrzebny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 @kubastalker123 Nie jest potrzebny. To tylko gadżet, który miał być atrakcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Jak zwykle panowie mieliście racje po usunięciu zegara wszystkie zapisy działają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi