shael Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Wyłączam opcję ale wciąż wizja rozmyta jak po grzybkach. Wyłączyłem konieczność snu, ale nadal to samo. Czyste Dead Air działa doskonale, nie ma żadnych artefaktów graficznych :/. Już nie wiem co robić Edytowane 23 Lutego 2020 przez shael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Dla mnie usunięcie możliwości modyfikacji broni zahacza o absurd i surrealizm, po co usuwać mechanikę, która jest tak cholernie satysfakcjonująca, no chyba że były jakieś techniczne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Magister - co do modyfikacji to na przykład już w XIX w tzw. n.e. w coltach podpiłowywano spust coby szybciej strzelać, a magazynek na 30 ładujesz na 29 bo lepiej sprężyna chodzi w magazynku i w komorze nie masz zacięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 14 minut temu, vidkunsen napisał: a magazynek na 30 ładujesz na 29 bo lepiej sprężyna chodzi w magazynku i w komorze nie masz zacięć. W dzisiejszych czasach i przy nowych magazynkach chyba już nie ma sensu tak robić, to się zaczęło u amerykanów w czasie wojny w Wietnamie, wtedy mieli jeszcze magi 20 i ładowali po 18 żeby zmniejszyć szansę zacięcia i chyba łatwiej się wkładało niepełny magazynek do broni. Ale widzę na różnych forach, że pamięć o tym nadal jest i niektórzy żołnierze nawet teraz ładują po 28 na 30 chyba w wielu wypadkach nawet nie wiedząc dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 To się zaczęło od Talvisoty (1939/1940), gdy w użyciu była wadliwa ERMA EMP 36. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 O ja już tak starej historii nie pamiętam. Pewnie w nie jednej jeszcze broni takie patenty były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shael Opublikowano 26 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Pomoże ktoś, z tym rozmyciem? Sam Dead Air jest niegrywalny, za dużo różnych pierdół :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Mam problem: Tak wygląda u mnie DX10, na niższych ustawieniach to samo. Będę wdzięczny za pomoc. Edytowane 25 Marca 2020 przez Monolithalian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petero48 Opublikowano 31 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Witam, można by było wrzucić te dwa party razem z patchem na torrenta? Gdyż nie mogę pobrać tego z mega z powodu przekroczonego limitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXx5226 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Witam, nie mogę się dostać do wschodniej prypeci. Za każdym razem wylot na pulpit. Widziałem że ktoś wcześniej miał ten sam problem. W związku z tym pytanie, czy da się w jakiś sposób sobie z tym poradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petero48 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Wkońcu udało mi sie pobrać 2 party ale o śmieszności pliki tak włożone że nie da sie ich odczytać jako archiwum także nie da sie ich wypakować xD Cudny mod kappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 6 godzin temu, Petero48 napisał: Cudny mod kappa Raczej cudny użytkownik inernetów co nie potrafi moda wypakować. kappa Jakoś inni dają radę i chwalą moda A tak na serio jak nie winrarem to spróbuj 7zipem. Pobierz nowe wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikko98 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam Mam problem z pogodą, od momentu gdy ustawiłem pogodę tak by była nie tylko słoneczna jak było po instalacji a były tez opady, burze i mgły to od czasu pierwszych opadów deszczu deszcz cięgle pada i co chwila są zadania z opadami chemicznymi i radioaktywnymi, ustawienie z powrotem na samo słońce i przejście na inną lokacje nie działają i tak trwa to już bardzo długi czas rozgrywki więc nie ma opcji bym wrócił do czasu z przed zmian pogodowych ktoś ma pomysł jak to rozwiązać ? usunięcie notatnika user nie pomogło. Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez Mikko98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Diegtiariow Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 1.09.2019 o 23:03, Junx napisał: Hybrid 1.1 OPEN BETA Part #1 https://mega.nz/?fbclid=IwAR1FVpT5CjA9fi9Tx7AeqYFr-14eph1vOQP-HRtzZV1Rfwv38AE1xB-244s#!4kIAhIRC!gGBiBjjekYebZu4subVD0guj6Pn7iiuuo6eZL975iKs Part #2 https://drive.google.com/file/d/18NzdavJnyAs9RaVEOTHZ-2wK3U1Ty683/view?fbclid=IwAR1h5C11hjbTUHFvDCs0KBpLmENCfGyyKDrr-lDtW5mNJB76utd1ReGcP7M Patch https://mega.nz/#!k4QyCAxA!WAsQYglnmVBALwR-4zYRTkDcmmsz5DccIwrBFF4yeEU Pobieramy oba party i zaczynamy od part #1 a part #2 SAM zacznie wypakowywać PS. Patch zawiera wszystkie konfigi i skrypty, które są najnowsze i myślę, że w końcu udało się naprawić większość błędów. Moim zdaniem skoro wychodzi kolejna wersja gry to powinna być Twoja strona na moddb zaktualizowana Nie chcę się komuś ładować w temat, ale powinny być osobne poddziały: 1) "Pobieralnia" - są tam wszystkie szczegóły dot. moda (opis, linki, instalacja itd) i na bieżąco są tam wrzucane kolejne wersje 2) "FAQ" - jeśli się komuś chce ten dział tworzyć. Ja byłbym chętny 3) "Dyskusja na temat moda" - opinie itd. 4) "Błędy i raportowanie" Czy w HYBRIDA można normalnie wgrywać mody jak w CoP? Edytowane 26 Kwietnia 2020 przez Major Diegtiariow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 W dniu 26.04.2020 o 14:53, Major Diegtiariow napisał: Czy w HYBRIDA można normalnie wgrywać mody jak w CoP? Nie, wersja 1.1. jest Standalone i nie wymaga żadnej podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Diegtiariow Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 W dniu 27.04.2020 o 16:08, Junx napisał: Nie, wersja 1.1. jest Standalone i nie wymaga żadnej podstawki. Nie zrozumiałeś mnie Wiem, że jest Standalonę, lecz zapytałem czy można do Hybrida wgrywać mody normalnie jak do CoP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Major Diegtiariow napisał: czy można do Hybrida wgrywać mody normalnie jak do CoP? Ściągasz, wypakowujesz i grasz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Tu chyba chodzi o to czy Twojego Hybrid'a można łączyć z innymi modami, tak jak masz CoC'a i addony typu STCoP itd do niego. Aczkolwiek mogę się mylić czy na pewno o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Szczepan9205 - tak, zapewne o to biegało, skoro na moda dodajesz inny mod to oznacza brak kolizji możesz dodawać metoda prób i błędów inne mody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 @vidkunsenNiby tak, ale w zasadzie nie wiem co można dodawać do modów typu Hybrid, CoC, Anomaly poza pierdołami typu zmienione ikonki, modele HD, jakiś reshade i tego typu rzeczy(oczywiście to moja osobista opinia i ja najczęściej tego typu rzeczy dorzucam choć najczęściej wystarczy mi sam ReShade i mogę grać) wydaje mi się że to co najważniejsze te mody już mają, ale akurat mi to różnicy nie robi bo Hybrid'a skończyłem już dawno dawno i w sumie najbardziej mi pasował do momentu jak wyszło Anomaly 1.5.0, napisałem w temacie tylko bo odniosłem wrażenie że Junx mógł źle zrozumieć pytanie o wgrywanie modów lub na odwrót możliwe, że ja źle zrozumiałem :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konkub Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Jak dla mnie jest ok tak jak jest, jak ktoś chce mieć mody to niech sam nad tym popracuje i je dobrze zaimplementuje. A przy okazji potem powie reszcie jak to robić by wszyscy mogli skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tango500 Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Ładne screeny (agroprom i bar): 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Da się usunąć zieleń w zonie ? Żeby było jak w oryginalnym Dead Air ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 witam - dawno mnie nie było Podpowie ktoś jak włączyć celownik (krzyż crosshair) i namierzanie w lornetce? normalne ustawienie w pliku lornetki nic nie daje - pewnie znowu jakiś mądrala w skryptach to ukrył a ja już trochę zardzewiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Dawno w CoCa nie grałem ale wydaje mi się, ze była specjalna lornetka która pozwalała na namierzanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi