Ignachinio Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Czyli rozumiem że mod NS2016 to mod z innej stajni niż OP-2? Z ciekawości o co chodziło z tym mostem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Pod względem stopnia trudności to niebo i ziemia. Pod względem fabuły OP-2 zawiera w sobie wszystko to co NS2016 poza końcową częścią, która została w NS2016 bardzo mocno rozbudowana. Ale fabuła solianki to z kolei tylko część OP-2. Jest tam jeszcze ze dwa razy tyle materiału, niestety, albo stety, mocno powiązanego z łażeniem po słupach, dachach, płotach i balkonach . Z jakim mostem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 A no nie wiem ktoś pisał coś o moście to pytałem Czyli NS2016 to bardzo uproszczona OP-2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Nie, OP-2 to rozbudowane NS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 3x brałem się za OP2 i rady nie dałem. Muszę przyznać że gdyby nie mocno przesadzony nacisk na zbieractwo i niekiedy wręcz kuriozalne poszukiwania z minimalną informacją gdzie tego czegoś szukać to byłby to najlepszy mod moim zdaniem. Swoją drogą to jestem pod wrażeniem ludzi którzy to przeszli, ja w to grałem ze 2 m-ce i miałem wrażenie że w ogóle się nie przesuwam do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 ramirez12 powiem CI tak, że gdyby nie pomoc szanownych kolegów z tego forum i godziny spędzonych na czytaniu poradników do gry to też bym OP-2 nie przeszedł. Ale to nie jest mod dla wszystkich to taki król modów (w porównaniu z tym wychwalany tu Zauras czy jak mu tam tworzy badziewia straszne) i potwierdzam jest bardzo trudny. Ale jaka jest przyjemność kiedy pod koniec gry wbijasz do takiej wsi kotów a tam wszyscy przezbrojeni przez Ciebie w egza. łza się w oku kręci.. Reasumując NS2016 wydała ta sama ekipa co OP-2 i OP-2.1? Czy inna? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ignachinio: https://vk.com/stalker_op2_and_2_1_fan_group 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Dziękuje nawet sobie to przetłumaczyłem. Z tego wynika, że prace są już na ukończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 OP2 to wspaniały mod. Ja zatrzymałem się w nim na ścieżce zadań szachisty, a to dlatego że zacząłem grać w wieśka i już mi się nie chciało dokończyć. Ale czekam na OP2.1 z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Jeśli chodzi o ostatni Stalker News, to najchętniej widziałbym premierę Last Days. Myślałem, że już po projekcie, bo coś ostatnio nie było zbyt dobrych wieści, cieszę się, że dali znak życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi