cez137 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 @OldMan tak, robiłem akcję z maxem, co to jest sioło?xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Sioło to inaczej wioska. W tym wypadku to gospodarstwo po prawej stronie drogi, zaraz jak przechodzisz z Baru na Magazyny Wojskowe. Siedzi tam oddział Powinności. Idź pogadać z dowódcą ale pod zadnym pozorem nie przyjmuj od niego zlecenia. Idź do Łukasza i powiedz mu o tym oddziale. Dalej juz pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 @OldMan @kobal tak, oczyszczałem sioło z Powinności, a tak z ciekawości, czy teraz Powinność będzie dla mnie wrogiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 @cez137 Ta grupa Powinności działa wbrew woli dowództwa. I jej wybicie nie skutkuje wrogością pozostałych. Czy robiłeś już zadanie na likwidację Łukasza? Wszystkie zadania które on daje, trzeba zrobić przed tą likwidacją. Są różne warianty, Twój wybór. Albo zakapować Łukaszowi zamiary buntowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 @kondotier 2 minuty temu, kondotier napisał: Czy robiłeś już zadanie na likwidację Łukasza? Nie, a to jego się likwiduje? przecież to kluczowa postać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 @cez137 Możesz ale nie musisz. Twój wybór. Jak widzisz, w NS2016 niektóre sprawy są "postawione na głowie" w stosunku do podstwki i innych modów. To właśnie jest "solianka", czyli kolokwialnie mówiąc nasz "bigos na winie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Łukasz musi przeżyć, jak inaczej zdobyć sygnet najemników i zrobić wątek w Warlabie? Trzeba wydać powinnościowców, Wolność sama ich wykończy, gracz nie musi nawet strzelać. Potem należy zrobić zadanie ze zdrajcą po to, żeby pojawił się najemnik Ara i można było z niego wziąć PDA, które jest potrzebne do jakiegoś zadania, bodajże z zaginioną ekspedycją naukowców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 @Ranger801 Dokładnie wszystko opisałeś. Co do Łukasza grając w wiele modów i różne wersje Soljanki nie spotkałem się z opcją zabicia Łukasza. Tego po prostu się nie robi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Chyba aż tak się nie pomyliłem z modami. Nie my go zabijamy, ale pomagamy spiskowcom. Udział w spisku proponuje Kiep na Barierze. Są dwie grupy spiskowe. Musimy się zdecydować którą poprzemy, albo czy kablujemy Łukaszowi. Jeśli to z innego moda, proszę o przypomnienie z którego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 @kondotier Na pewno nie z Soljanek. I sam jestem ciekaw z jakiego moda może to być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 @cez137 Przepraszam, za dużo tych modów bardzo podobnych. Łukasza likwidujemy w innym modzie @OldMan Znalazłem tego moda, z likwidacją Łukasza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Grałem w tego moda i nadal nie kojarzę. A może grałem w wersję 1.2 .... Masz rację za dużo modów i może się pomieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 @kondotier no to fajnie że się wyjaśniło, ale nadal nie dostałem zadania na tego arę, jak dostać zadanie? Łukasz nie zaczyna nawet gadki o tym, jeżeli już to mówi o zadaniu na te mozgi kontrolerów z cea2 ale nie mam kasiory bo przecież gawr mnie okradł więc wgl nie biorę tego zadania, jeden mózg mam, dostałem od wkręta za imadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 @cez137 - Nie dostaniesz następnego zadania, jak nie weźmiesz proponowanego. I wcale nie musisz od razu lecieć na CEA, a mózgi zbierzesz przy okazji tam pobytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 @kondotier @OldMan Ale jestem gapa, nie uwierzycie, gdy poszedłem z maxem likwidować Powinność wszystko przebiegło bez przeszkód, rozwaliliśmy ich i wróciliśmy do bazy, ale...coś mi nie grało no bo nie dostawałem tego zadania od Łukasza na Arę, spojrzałem w PDA, zadanie nadal wisiało z tymi powinnościowcami i to mnie zastanowiło, więc wróciłem do tej wioski, okazało się że ostał się tam jeden powinnościowiec zaraz za wioską, cały czas tam był, oczywiście go rozwaliłem, dostałem zadanie na Pawlika (tak, zdrajca wolności nazywa się Pawlik a nie Ara, Ara to najemnik), zrobiłem co trzeba no i dalej już pchnąłem fabułę, znalazłem Siwego, pogadałem z Sacharowem, obecnie wybieram się do X10 przeszukać ten lab w poszukiwaniu naukowców, pozdro Aha, w międzyczasie dostałem smsa o Duchu że jest w martwym lesie na Radarze, wybrałem się tam ale go nie znalazłem, gdzie on jest konkretnie? Dostałem też zadanie od Kota na likwidacje monolitowców w Agro, gdzie oni są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 Najważniejsze, że fabuła ruszyła. Wstaw aktualnego sejwa ogarniemy sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 @cez137 Duch na radarze 5:30 https://www.youtube.com/watch?v=fIFwWP9BCgQ Monolit 6:30 https://www.youtube.com/watch?v=PcNL8QYds9s 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 @OldMan na razie to nie ma co ogarniać, no chyba że chcesz mi pomóc znaleźć tych naukowców w x10 to z chęcią przyjmę jakieś info gdzie oni są bo już mam dość tych labow i chodzenia do nich po raz enty po coś tam. @kondotier dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 @cez137 Naukowców w x-10 nie da się ominąć bo masz ich po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 @cez137 Niestety, ale niektóre lokacje w tym laby i pieczarę trzeba odwiedzić po kilka razy. Z tym się musisz pogodzić. To Ci powinno pomóc w X10 Początek 8 min, zaliczenie 11 min z groszami. https://www.youtube.com/watch?v=BYilrvJ4GNo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 (edytowane) @OldMan znalazła się rzecz do ogarnięcia, szukam Rabinowicza, Kutwa powiedział mi że niejaki Skromny będzie wiedział coś więcej i jest u jakiegoś Mruka w OPUSZCZONEJ WIOSCE, no właśnie, której wiosce? bo na pewno nie na MW, bo byłem we wszystkich i zastałem tam tylko hulający wiatr, do starej wsi jeszcze nie mam przejścia, nie wiem która to wioska. aha, gdzie jest ten zmodzony MP5 dla Jurika? byłem w tym tunelu i nic nie znalazłem Edytowane 16 Października 2018 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 W wiosce pijawek siedzi Jocker, gadasz z nim o Skromnym, po rozmowie idziesz w głąb wioski, Skromny mówi że Rabinowicz jest w Prypeci. W Prypeci, w gastronomie po prawej, pojawia się 3 monolitów a na piętrze Rabinowicz. MP5 przewaliłeś, tylko spawn Cię ratuje, zapewne w 1-szej wizycie na wysypisku "zajrzałeś" do niego więc zniknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 @cez137 37 min https://www.youtube.com/watch?v=LNl0fAg8EhY A ten trup jest tam bez względu czy Jurik przeżyje czy nie, i nie powinien znikać. Ja to MP5 brałem sporo później, niż wejście na Wysypisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Trup może leżeć przez całą grę pod warunkiem że się nie wejdzie z nim w interakcje, inaczej znika i nie ma znaczenia czy loot się zbierze czy nie. Sprawdziłem bo miałem podobnie, tylko zajrzałem do niego przed wejściem do Pieczary, nic nie zabrałem bo udźwig a po wyjściu już go nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 @tom 2 godziny temu, tom napisał: W wiosce pijawek siedzi Jocker, gadasz z nim o Skromnym, szkoda że Kutwa o tym nie powiedział żeby gadać z Jockerem, bo rzeczywiście jest tam taki koleś 47 minut temu, tom napisał: Trup może leżeć przez całą grę pod warunkiem że się nie wejdzie z nim w interakcje, No nic nie leży właśnie, nie wiem, może się zrespi jakoś? ale byłem tam kilka razy i nic @kondotier a tak przy okazji żeby nie zaśmiecać forum kolejnymi postami, gdzie jest ta fleszka dla Kostii w kiblu w X8? byłem tam, obleciałem wszystkie wentylacje w kiblach i nic nie znalazłem, a szukałem b dokładnie tam gdzie pokazuje poradnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi