Jump to content

Problemy fabularne

Recommended Posts

• 4 weeks later...

@Smox - klikasz na kontener - kontener się "otwiera" i pod nim pokazują sie ikonki artefaktów które można/powinno sie  w niego wpakować.

ss_w8pro_06-02-17_18-22-35_(l06_rostok).thumb.jpg.912b9b0ec1c48b809d1e21f1b24e8856.jpg

W  przedstawionym przypadku - korale babci coś tam. Klikasz na artefakt .... i art wędruje do kontenera.

Edited by boberm
  • Positive 1

• 4 weeks later...

Dziwna sprawa... Miałem porozmawiać z Barmanem na temat Ducha. Byłem w Barze, miał dialog. Pomyślałem - a, potem do tego wrócę, najpierw coś innego. Zrobiłem kilka zadań, trafiłem ponownie do Baru - dialogu ani widu, ani słychu... Zepsułem już definitywnie, czy jest jeszcze szansa to odratować bez cofania? 

Potrzebuję podpowiedzi na temat Archary na Agro. Mam pogadać z nim o komputerze dla Krugłowa. Ale oprócz znacznika, nic tam nie ma.

Nie robiłem na razie zadań na bagnach, za wyjątkiem tego na Tyrana. Coś mi świta, że chyba jednak trzeba najpierw obskoczyć Bagna i zadania na nich, aby Archara się na Agro pojawił.

@Sierioża - a jak zakończyłeś tę rozmowę z Barmanem? Sprawdź czy przez przypadek nie masz już dalszych zadań, bo on chyba posłał do Woronina.

@kondotier Sprawdzałem, ale nie. W ogóle nie zaczynałem tego dialogu.

Archara nie pojawi się na na Agropromie, dopóki nie zrobisz zadania na odebranie ustrojstwa od wojskowych, więc czeka Cię przyjemna przebieżka po Bagnach :) Swoją drogą - PKM od bandytów miałem zdobyć po cichu, nie wszczynając alarmu. Wyrżnąłem wszystkich jak leci, a potem wziąłem giwerę i zadanie zaliczone.

Moja sztuczka z wczytywaniem kilkukrotnie gry zadziałała. Barmanowi cudownie pojawił się dialog, przyniosłem mu arta - wszystko idzie dobrze.

W kwestii Arhary dokładniej - po ubiciu bandytów w zadaniu na PKM, wpada Dan ze swoimi ludźmi - trzeba z nim zagadać, daje kwesta po którym Arhara pojawia się na Agropromie.

OD 33:20.
Nie wydaje mi się, żeby BTR był problemem chociaż na filmie go nie ma...
Pamiętam, że w OP-2 robiłem tą misję "na głośno" (nie miałem maskującego egzo)
ale nie wchodziłem nigdy głównym wejściem tylko zawsze szedłem przy płocie po lewej (patrząc od wioski w stronę posterunku) przeskakiwałem przez zwalone drzewo potem biegiem w jedną i drugą stronę.
Ważne, żeby nie strzelać do nikogo !   

1. Hologram przypomina o schowku, który podał Cyklop. Problem w tym, że nie wiem gdzie on jest. Wstawiam opis, może ktoś wie?

2. Hologram wspomina o drugiej pieczarze zablokowanej teleportem. Kto ma klucz do tego teleportu?

ss_anita i sylwia_07-04-17_17-35-17_(aver).jpg

ss_anita i sylwia_07-01-17_08-48-01_(aver).jpg

Dostałem zadanie na sejf i szkatułę w Labiryncie. Nie mam zielonego pojęcia jak, ale jakimś cudem znalazłem szkatułę.

To był jakiś obłęd (chyba jestem cienki w tę grę jednak) i nie do końca rozumiem jakie czynności wykonałem, że doszedłem w miejsce z dziwnymi... robakami...? Nie wiem jak to nazwać. No tak czy inaczej połowa zadania zrobiona. Natomiast sejf miał być za drzwiami z kodem, a jedyne drzwi jakie w Labiryncie widziałem są tam, gdzie biegają moi pobratymcy. Smutno mi, że muszę ich zabijać...

Jest tam coś, co zwie się Cieniem Monolitu. Wpakowałem w niego parę jajek z granatnika celem testów - pogodziłem się z tym, że chyba nie padnie.

Pytanie brzmi: jak znaleźć sejf? Bardzo nie chcę zaglądać do poradnika, bo skoro do tej pory poradziłem sobie z tym zadaniem sam, to dalej też dam radę, ale potrzebuję jakiejś wskazówki.