boberm Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 A to sugerowałbym jeszcze raz wejść do X10. Byc może skrypt nie zaskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 Wchodziłem już ponownie do X10 ale za 2gim razem dotarłem do naukowca z zadania na zaginioną grupę. Teraz wyszedłem i zająłem się innymi zadaniami ale zaraz pójdę i sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 @boberm wchodziłem już kilka razy do labu, niestety nic nie pomaga. Co do tego schowka który zdobywa się po przejściu kilku teleportów też nic. Przemierzam całe X10 a teleport się nie uaktywnia. nie mam już pomysłu co z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 6 minut temu, ramirez12 napisał: @boberm wchodziłem już kilka razy do labu, niestety nic nie pomaga. Co do tego schowka który zdobywa się po przejściu kilku teleportów też nic. Przemierzam całe X10 a teleport się nie uaktywnia. nie mam już pomysłu co z tym zrobić. Przyznam szczerze że takiej sytuacji nie miałem w żadnej z edycji NS czy też Opka . Na Twoim miejscu wróciłbym z zapisami do momentu zdania poprzedniego schowka - czyli tego z Radaru . Skrypty gdzies sie zawiesiły . Albo odpuścic i ganiać bez teleportera ;-))) ale czasami moze być trudno bo to jeszcze wiele kilometrów przed Tobą. W jedną i drugą stronę :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Wracać się nie będę bo już zbyt daleko jestem, jakoś to będzie, w każdym razie dzięki za chęć pomocy. Próbowałem dodać ręczny teleport poprzez spawner ale nie załatwia to sprawy gdyż zadanie nie zalicza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 @ramirez12 - coś mi się przypomniało . Schowek być może niekoniecznie jest tam gdzie we wszystkich Opkach . Ty grasz w NS 2016 . Rzuc okiem na ten filmik:https://www.youtube.com/watch?v=XXanDViPdcM&list=PLQazZ5fwvjbk-XEpmmyYQULyIva8FxB9w&index=33 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 @boberm nie wiem jak to sobie przypomniałeś / znalazłeś ale jesteś wielki. już spisałem na straty ten wątek a tu taki suprajs hehe. obejrzałem kilka czy kilkanaście filmików, trajlerów itp. czytałem w kilu poradnikach i na paru forach ale nie wyłapałem tego. nie mniej jednak wielkie piwo dla Ciebie. Dzięki stary 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 @ramirez12 - przyjemnej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Gdzie Dolinie Mroku jest imadło dla Wkręta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 @prozmus84 Trzymaj: Spoiler Ps. Post przenoszę do odpowiedniego tematu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Jak odblokować przejście na Bagna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Przejście Kordon <=> Bagna otrzymasz od Sidora po dostarczeniu mu walizki z południowego posterunku wojskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 I tu jest problem. Znalazłem walizkę, mam zaznaczone w zadaniach aby ją oddać, ale jak idę do Sidora to nie pyta o walizkę. W ekwipunku też jej nie mam. Co mogę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Czegoś tu nie rozumiem... Znalazłeś walizkę, ale nie masz jej w ekwipunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 @prozmus84 A walizkę zabrałeś po zadaniu od Sidora, czy przypadkowo wcześniej? Porównaj swoją grę, z tą na filmiku. https://www.youtube.com/watch?v=Rbs1BUzITAc Masz zachowany zapis gdy walizkę zabierałeś? Za jego pomocą możesz sprawdzić czy sytuacja się powtórzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) @Anton Gorodeckidokładnie tak. Zabrałem walizkę od wojskowych, dostałem aktualizacje zadania. Przy okazji zrobiłem jeszcze jakiś misje i później poszedłem na Kodron, ale nie mogłem przekazać walizki. @kondotiermiałem zadanie na walizkę. Szukałem sava, ale nie znalazłem. Teraz za późno na cofanie się, ponieważ dużo zadań zrobiłem. W sumie szkoda. Edytowane 19 Grudnia 2021 przez prozmus84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 @prozmus84 No to jak będziesz wchodził na Bagna? Tam jest sporo zadań do zrobienia, a bez nich nie ma gry. Ni ma wychodka. Trza powtarzać. Już niepotrzebne do gry zapisy, to się przenosi do folderu poza modem. Ma się wtedy jak znalazł. A z tym zniknięciem walizki to dziwna sprawa. Kilka razy grałem w NS2016 i nigdy mi się takie coś nie przytrafiło. Może ma ktoś zachomikowane zapisy, zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 @kondotierskończyłem główną linie fabularną, odczekam jakiś czas i zagram od nowa Teraz próbuje zagrać w moda Farthest Edge (Część Pierwsza), ale coś i nie idzie uruchomienie go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2021 @prozmus84 Z pytaniem, to trzeba w temacie moda Farthest Edge . Forum to nie FB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Witam Wszystkich! temat już kiedyś był poruszany na tym forum ale nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie. Mam zadanie od Wilka na radiostację ale Tolik na Kordonie nie chce ze mną rozmawiać, ktoś ma jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 @tomlopag W zależności od patch'a to tam z tym zadaniem bywało inaczej, ale ostatecznie to 'teraz' ta radiostacja dla Wilka jest bez rozmowy z Tolikiem. Przeczytaj co tam Wilk o tym konkretnie 'mówi', czy tam może opis zadania, i powinno być jasne gdzie 'uderzać' po radio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 @qlkin dzięki za odpowiedź, gram w Solę 2016+Patch 23.02.2018, niestety Wilk nie podsyła informacji żadnych gdzie może być radiost6acja. ...Trzeba znaleźć Tolika i dostarczyć radiostację Wilkowi- informacja z zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 @tomlopag Np. tu 'rolik' z maja 2018, czyli, 'domyślnie', po patchu 23.02.2018, https://www.youtube.com/watch?v=w4FMOAM3Dw4 i tu jest bez Tolika. A tu 'kawełek' pliku z patch'a 23.02.18 <text>Привет Меченый.. Так, смотрю за делами здешними, в случае прорыва барьера должен подмогу вызвать из бара... Да только рации нет нормальной. В этих аномалиях зоны, только армейские ламповые могут нормально работать... Тут мне на ушко шепнули, что у бандитов, на территории АТП, может быть такая. Может поможешь с этим делом, а я тебе по большому секрету расскажу, как можно аномалии ликвидировать, если они на пути расположены....</text> Ani słowa o Toliku. A tu z polonizacji, niby do patch 23.02.18 - wg opisu linku: <text>Cześć Naznaczony. A tak, obserwuję co się tutaj dzieje, w przypadku przerwania bariery powinienem wezwać wsparcie z Baru... Tylko Tolik, zaraza, przepadł gdzieś z radiostacją. Wiesz chyba, że tylko wojskowe lampowe mogą w tych anomaliach normalnie pracować... Może poszukałbyś Tolika? Ja ci za to w wielkim sekrecie opowiem, jak można anomalię anihilować, jeśli leży ci na drodze.</text> Wniosek. Radiostacja jest na lokacji ATP, a jak nie ma - to się robi interesująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 @tomlopag Jeśli możesz, to jeszcze raz przeczytaj dialog z Wilkiem na MW. W nim nie ma nic o Toliku, a "szepnęli mu na uszko", że mają ją bandyci na lokacji ATP. Na poniższym filmiku dialog 0;29. A lokalizacja radiostacji 0:45. https://www.google.com/search?q=YT+Stalker+НС2016+Радиостанця+Волку&client=firefox-b-d&ei=wbF0Y-GpJ6SSwPAPtvKysAI&ved=0ahUKEwihjuTqtbL7AhUkCRAIHTa5DCYQ4dUDCBk&oq=YT+Stalker+НС2016+Радиостанця+Волку&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQDEoECEEYAEoFCEASATFKBAhGGABQpBlYpBlgzDtoAHAAeACAAb8BiAHuApIBAzAuMpgBAKABAqABAcABAQ&sclient=gws-wiz-serp#fpstate=ive&vld=cid:2fd5eff8,vid:nPjylvybDkY A na wysypisku, radiostacji trzeba szukać w tym miejscu. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=YT+Stalker+НС+2016+Радиостанция+Волку&spell=1&sa=X&ved=2ahUKEwivsuzcu7L7AhVqsYsKHaEFBX0QBSgAegQIEhAB&biw=1728&bih=795&dpr=1.11#fpstate=ive&vld=cid:dd2dc025,vid:BE8BtUn7-hc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 (edytowane) Radiostacja dla Wilka ns2016 patch 23.02.18 ciąg dalszy. @tomlopag Jeśli grasz na spolszczeniu tej wersji/patch'a - to w tej polonizacji do ns2016 patch 23.02.18 pod linkiem w #1 w pobieralni - zmiana w kweście Wilka na radiostację komuś umknęła niezauważona. Stąd takie kwiatki. Całości to raczej nie będę sprawdzać, ale ten plik poprawiłem. Wrzucić po ścieżce 'gamedata\config\text\pol\( i tutaj skopiować, ze zgodą na zamianę ten plik: sak_strings.xml Edytowane 16 Listopada 2022 przez qlkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi