cez137 Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 11 godzin temu, tom3kb napisał: Nie wiem? Ale może jakby zajrzeć do pierwszego postu to tam by było napisane. Punkt wyżej od tego co zacytowałeś. fov_switch.cmd No wiem że tam, ale gdzie TAM to wpisać? Zajrzyj tam to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Godzinę temu, cez137 napisał: No wiem że tam, ale gdzie TAM to wpisać? Zajrzyj tam to zobaczysz @cez137 - uruchamiasz ten plik wsadowy - widzisz taki obraz i tam gdzie widzisz znaczek kursora ( ten pogrubiony :-))) wpisujesz cyferkę. W Twoim przypadku 6 , 7 , lub 8. Enterem zatwierdzasz. I już. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 26 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 @boberm aha, myślałem że trzeba wpisywać to w tych wierszach do poszczególnej wersji SOCa, dzięki za konstruktywne wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryksrem Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Witam, Czy mod nadal znajduje się na serwerze? Chciałem pobrać i pokazuje mi komunikat, że jest niedostępny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 38 minut temu, patryksrem napisał: Czy mod nadal znajduje się na serwerze? Coś się popsuło, może później się odświeży wstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 @tom3kb Pobieralnia nie akceptuje aktywnego zalogowania. Domaga się kolejnych czynności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryksrem Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Godzinę temu, tom3kb napisał: Coś się popsuło, może później się odświeży wstawkę. OK dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 @patryksrem łapej na razie link z Mega: https://mega.nz/folder/Z05glYwQ#WIlalMB0vGYV2LntfejVBQ Potem dorzuci się do pobieralni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Mod już wylądował na naszym serwerze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryksrem Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turecki69 Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 (edytowane) No udało się mi ukończyć moda (a raczej pierwszą część) mam jeszcze pytanko -Dlaczego odnalazłem tylko jedną książkę?!( to dlatego że mod jest tylko pierwszą częścią?!) Za bitwę w magazynach duży plus poczułem się jak w metro w bitwie o D6 na weteranie Dodatkowo w pewnym momencie gry noktowizja rozjaśniała/ujawniała coś więcej niż tylko obraz wysakiwały anomalie, radiacje, miny na magazynach etc. w postaci takiego dymu ot taki przydatny bug Edytowane 16 Listopada 2021 przez turecki69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi