FilmisterPL Opublikowano 28 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Ok bo to tak na szybko było,zapomniałem uwagę na to zwrócić, masz rację. Poradziłem sobie sam już bo na śmierć zapomniałem na Bazie STS zajrzeć tam gdzie Kopacze siedzieli, dopiero potem to zrobiłem. Dziś mod ograny. Ma moc,dla mnie unikat i dzięło sztuki jeśli chodzi o wykonanie i pomysł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiaZ Opublikowano 16 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2020 (edytowane) Witam, przy próbie uruchomienia gry wyskakuje u mnie taki błąd, pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Na początku myślałem, że może coś się nie pobrało, dlatego pobrałem moda jeszcze raz niestety nadal to samo. Ktoś zna rozwiązanie? Edit. Znalazłem rozwiązanie na tej ruskiej stronie https://torrentoxa.at.ua/load/igry/stalker_mody/s_t_a_l_k_e_r_ten_chernobylja_sfz_project_episode_zero_2020_pc_mod/28-1-0-763 nazwyczajniej w świecie musiałem pobrać OpenAL daje link do pobrania jakby ktoś miał podobny problem https://www.openal.org/downloads/ Edytowane 16 Grudnia 2020 przez DiaZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 (edytowane) Cześć, pobrałem moda, próbuję odpalić - wylot z takim logiem: Expression : ovi->channels==1 Function : CSoundRender_Source::LoadWave File : E:\stalker\sources\trunk\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp Line : 71 Description : Invalid source num channels: Arguments : c:\users\baca\desktop\sfz project episode zero pl\gamedata\sounds\votz_thunder\thunder_02.ogg Ktoś, coś? Widzę, że to problem z plikiem dźwięku w .ogg i coś o liczbie kanałów, ale nie kumam, co z tym fantem zdziałać... ed: I nie wiem, o co kaman z katalogiem E:, bo SFZ mam na C: Edytowane 21 Grudnia 2020 przez bacenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 21 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2020 @bacenty jeśli masz już zainstalowane OpenAL, to nie mogę doradzić ci nic innego jak wymianę wadliwego pliku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam wszystkich po mej nieobecności / . Odkopałem stary temat, jednakże zaryzykuję i zgłoszę w tym miejscu o danym problemie. Piszę, by zgłosić problem z linkiem do pobierania modyfikacji, a konkretnie SFZ Project: Episode Zero. W mym przypadku link do pobierania nie działa, za to wyskakuje taka informacja po naciśnięciu napisu Download: { "code": "not_found", "message": "File with such name does not exist.", "status": 404 } Miał ktoś z tym problem i jak z tym poradzić? Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez seb-stryl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 @seb-stryl wiemy o padniętym linku, mam moda tylko nie wiem kiedy wrzucę, może nawet dopiero po weekendzie. Chyba, że ktoś szybciej podrzuci, zobaczymy. Ostatnio trochę linków do modów było padniętych, do wrzucenia brakuje chyba już tylko tego, Doliny Szeptów i Repacka Reborn FF ale wszystko się uzupełni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 @tom3kb Dziękuję za informację . Pisałem o tym, gdyż od pewnego czasu mam nowy sprzęt, a dawne dane mam potracone 😕 . Chciałem wrócić do tego modziwa i przypomnieć sobie na nowo. W tym przypadku pozostaje mi tylko pograć w Stalker-a Anomaly i czekać na nową wrzutkę SFZ Project: Episode Zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Link już działa Myślę, że ten mod jest w pewnym sensie '' unikalny ". Jak najbardziej warto w niego zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red TZ Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 @Anton Gorodecki @Agrael Jak zdobyliście osiągnięcie Obrońca Dusz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 16 minut temu, Red TZ napisał: Jak zdobyliście osiągnięcie Obrońca Dusz? Szczerze powiedziawszy nie wiem nawet czy, nie mówiąc już jak zdobyłem to osiągnięcie. Po prostu tego nie pamiętam. Opis tego osiągnięcia brzmi następująco: Cytat Znalazłeś wszystkie PDA należące do nieboraków, którzy niezbyt umiejętnie chronili się w czasie Trzeciej Emisji. W nagrodę za wytrwałe poszukiwania otrzymujesz naprowadzanie na schowek z cennym przedmiotem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red TZ Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Jeszcze takie pytanie: Gdzie zapisuje wam się sejwy i screeny? U mnie w folderze z grą ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 @Red TZ mod samodzielny to nie ma tam jakiegoś folderu _appdata_ albo user? Bo przeważnie w nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red TZ Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 2 minuty temu, tom3kb napisał: @Red TZ mod samodzielny to nie ma tam jakiegoś folderu _appdata_ albo user? Bo przeważnie w nich. _appdata_ nie ma, a w userdata są same puste foldery od logów i sejwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 1 godzinę temu, Red TZ napisał: Gdzie zapisuje wam się sejwy i screeny? To, gdzie gra zapisuje powyższe informacje zawsze znajduje się w pliku fsgame.ltx Dla tego moda jest to $app_data_root$=true|false|C:\|Documents and Settings\All Users\Documents\STALKER-SHOC\ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi