kofobew Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca Dodatkowo jak dostałem się do Zatonu to próba dialogu z Brodaczem, czy Sową lub innym npc z oryginalnego zewu kończy się takim błędem: FATAL ERROR [error]Expression : no_assert [error]Function : CXML_IdToIndex<class CPhraseDialog>::GetById [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\xml_str_id_loader.h [error]Line : 112 [error]Description : item not found, id [error]Arguments : gunsl_quest_items_ask_nimble stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca @kofobew Jakiego masz kompa? Może nie daje rady. Sam SGM jest ciężki, a z Gunslingerem to już w ogóle. Mi tak zacinał, że odpuściłem. Zmniejsz ustawienia, wyłącz cienie od słońca, celowniki 3d i może jakoś pójdzie. HUD pewnie można zmienić. Do starszej wersji był jakiś HUD, chyba nawet go mam. Mogę podrzucić, jak znajdę, zrobisz kopie plików i wrzucisz. Z tym wylotem to nie pomogę, bo na sprawach technicznych nie znam się za dobrze. Chyba brakuje przedmiotu do zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca Kofobew - wszystko nisko, bez cieni, wody, tylko pole widzenia daj na maksa, inne zalecane średnio lub niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 12 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca Z błędem się uporałem. Problemem były stare pliki actor.ltx i system.ltx Laptopt na pewno daje radę bo Asus Rog Strix G17 z Ryzen 7 6800H i rtx 3070ti + 32 gb ddr5 4800 Mhz i dyski SSD. Lipa jest bo na starym 32bitowym silniku taki mod jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Mam Quest Psycho. Udałem się do Czerwonego Lasu i Wiedźmiński Krąg pokazuje jako cel by odnaleźć resztę ekspedycji, problem jest tylko jeden, że nic tam nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca @kofobew Nie pamiętam już tego zadania, ale według poniższego filmu ciało naukowca znajduje się przy wejściu do Czerwonego lasu - obok bramy. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 19 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca Od 13:50 gościu zabiera PDA i idzie w kierunku tej anomalii ale po chwili dostaje zadanie by wrócić do Jupitera a u mnie tego nie ma i dalej kieruje w kierunku ten anomalii w lesie gdzie nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Okej udało się. Trzeba było ściągnąć kombinezon bo z dobry miałem i by ten efekt na mnie zadziałał xD Kolega co tu robił spolszczenie do spawnera to udostępnił je? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca (edytowane) O ku*wa ale ten mod jest popi*rdolony. Te naloty mutantów w Magazynach mi to pokazały. te ruskie to nie bez powodu zasłogują na atomówkę bo mają zj*bane głowy. No już przed te praktycznie nie do pokonania buery i kontrolery... Chory zj*bany mod. Edytowane 20 Marca przez kofobew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca @kofobew Aa fakt, było zadanie na MW z wybijaniem mutantów, ale nie tylko w SGM można się z tym spotkać. To jest stary mod, a w takowych często pojawiały się zadania z hordami mutantów, choć pewnie i w nowszych to występuje, a już na pewno w takich jak NS/OP. Wnioskuję, że w niewiele modów grałeś, bo świat moddingu nie kończy się tylko na Anomaly albo Gammie, o czym teraz często nowi gracze zapominają. I nie chcę Cię obrazić - nic z tych rzeczy, ale mam dobrą radę. Zawsze przed postawieniem danego moda najlepiej zajrzeć na YT i obejrzeć, co ma do zaoferowania. W tej sposób zaoszczędzisz kilka atomówek. Osobiście ogrywałem SGM z Gunslingerem kilka lat temu i jak dla mnie wciąż trzyma poziom, choć czas niczego nie oszczędza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca Gra mi crashuje w podziemiach agropromu po skorzystaniu z drabiny i podejściu dalej do drzwi stack trace: 0023:0C940875 xrRender_R4.dll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca @kofobewJeżeli dobrze pamiętam to w Podziemiach Agropromu trzeba było zmieniać render z DX11 na DX10 lub nawet DX10, albo oświetlenie statyczne - musisz metodą prób zobaczyć na którym Ci pójdzie, a jak wyjdziesz już z podziemi to możesz z powrotem wrócić do tego renderu, na którym grasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kofobew Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 4 godziny temu, Szczepan9205 napisał(a): @kofobewJeżeli dobrze pamiętam to w Podziemiach Agropromu trzeba było zmieniać render z DX11 na DX10 lub nawet DX10, albo oświetlenie statyczne - musisz metodą prób zobaczyć na którym Ci pójdzie, a jak wyjdziesz już z podziemi to możesz z powrotem wrócić do tego renderu, na którym grasz. Zgadza się, gra się crashowała przed tą informacją. Po zmianie oświetlenia na statyvzne udało się. Rozumiem, że po tych dokumentach już żadnych zadań fabularnych nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 22 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca @kofobewSzczerze? Nie pamiętam bo dawno ogrywałem SGM, ale na pewno fabuła leci dalej bo mod się kończy klasycznym zakończeniem Zewu - odlotem z Zony. Nie pamiętam tylko jak to szło fabularnie - czy do Agropromu się wracaliśmy jak już dotarliśmy na Zaton, Jupiter i do Prypeci czy po początku na Kordonie lecieliśmy na Wysypisko i stamtąd do Doliny Mroku, Baru lub Agropromu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca Kofobew - 40 filmówe z finałem na Agropromie - zobacz co cie czeka i co możesz jeszcze zrobić: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trynda Opublikowano 17 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października Wrzuć ktoś to jeszcze raz na dysk gogle bo nie da sie pobrać a z tym mega to zaraz pi3rdolca dostane kilka h czekania na jakieś transfery i dalej nie pobiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października @Trynda z mega bez rejestracji to raczej takiego dużego pliku nie pobierzesz. Jakby co to mod jeszcze jest np tu https://cloud.mail.ru/public/C2G9/u1hMbxmD8 ale nie wiem jak szybko stamtąd zasysa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVeK Opublikowano 26 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października Witam ogrywam sobie właśnie moda drugi raz i mam problem jak parę osób wcześniej czyli "error 8 Za mało zasobów pamięci, aby można było przetworzyć to polecenie", pogram kilka minut i wywala, próbowałem zmieniać rozdzielczość na mniejszą (normalnie 1920x1080), ustawienia graficzne także pozmniejszane na minimum ale nic zbytnio nie działa, czy ktoś znalazł jakieś rozwiązanie tego problemu? specyfikacja: i5-9600kf rtx 2070S 32 gb ramu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVeK Opublikowano 27 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października W dniu 18.10.2024 o 01:46, Trynda napisał(a): Wrzuć ktoś to jeszcze raz na dysk gogle bo nie da sie pobrać a z tym mega to zaraz pi3rdolca dostane kilka h czekania na jakieś transfery i dalej nie pobiera co do mega to polecam mega downloader, problemów nigdy nie miałem samego sigerous'a pobrałem chyba w 15 minutek Link do programu na drive: https://drive.google.com/drive/folders/1RHDmR0_z2nnmzWbNKETHjwldDTmTKUKA?usp=sharing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 9 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada link google się wydoopil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada @scigacz1975 jeszcze na takim czymś znalazłem: https://cloud.mail.ru/public/C2G9/u1hMbxmD8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tits&Boobs Opublikowano 10 Listopada Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 1. Da się włączyć HUD na poziomie mistrz? Granie bez HUD mnie nie jara ani granie na niskim poziomie trudności 😕 2. Da się przywrócić stare PDA ale to mniejszy problem w sumie. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano Niedziela o 15:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:21 Jak naprawić zbugowane głuszcza w zatonie - stoi przed windą i celuje gdzieś w górę. Jakiś plik usunąć czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Niedziela o 15:30 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:30 @scigacz1975 a nie ma w pobliżu jakichś wrogów do ubicia? A najszybciej wczytaj wcześniejszy zapis zanim schodzicie na dół np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 35 minut temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 35 minut temu wrogów wybiłem łacznie z pijawkami w podziemiach, save nie pomógł, switch distance na 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi