R4KET Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Jenota nikt nie czyta więc spytam się tu, bo mnie nurtuję jedna kwesta: Dlaczego AS Val jest niemożliwy do modyfikowania? Taka fajna giwera z poprzednich części i nic się nie da z nią zrobić. Czy to tylko przypadek Jenota czy w tej wstawce jest podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Michaił Dymitr Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Domyślny(po instalacji) skrót, ma jako element docelowy "C:Program FilesGSC World PublishingS.T.A.L.K.E.R. - CoP Stalker-COP.exe" i dodanie "-cheat_mode" sprawia, że gra się nie włącza. Po utworzeniu skrótu prosto od "C:Program FilesGSC World PublishingS.T.A.L.K.E.R. - CoPbinxrEngine.exe" i dodaniu "-cheat_mode" i uruchomieniu, pojawia się błąd "Cannot open file fsgame.ltx check you working folder" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Przed -cheat_mode ma być spacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Michaił Dymitr Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 Sprawdzałem to już wcześniej, również nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 A jakie wydanie "CoP" ma Kolega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Michaił Dymitr Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 (edytowane) Premium Games. W zestawie miałem 5 fotografii i mapę. Edytowane 5 Grudnia 2012 przez Borys Michaił Dymitr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Może się mylę, ale orginalny Stalker zawsze się odpala z takiej ścieżki dostępu: "C:Program FilesGSC World PublishingS.T.A.L.K.E.R. - Zew PrypecibinxrEngine.exe", a: "C:Program FilesGSC World PublishingS.T.A.L.K.E.R. - CoP Stalker-COP.exe" to crack. Ale mogę się mylić :pirate: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Michaił Dymitr Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Najlepiej to sprawdzić, nie jestem pewien, instalowałem dawno temu. Ale nie jestem piratem. Może ktoś inny to sprawdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubSGI Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ej koledzy czy moglibyście mi pomóc? Mam problem z tym georadarem, wie ktoś jak się tego w ogóle używa? Ja obleciałem całe bagna i nic mi się na ani mapie ani na mini-mapce nie wyświetliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Wystarczy mieć go w plecaku. Jak będziesz w pobliżu, na ekranie wyświetli Ci się komunikat o znalezieniu. Ja poszukałbym koło pociągu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Michaił Dymitr Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Jest w końcu rozwiązanie z tymi gorącymi klawiszami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 W pierwszym poście, pod spoilerem zatytułowanym "gorące klawisze" jest wszystko. Po spacji wstawiasz frazę -cheat_mode i działa. U mnie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Panowie wywala mnie na Skadowsku , w logu nie ma fatala tylko takie coś ; * [win32]: free[753492 K], reserved[193268 K], committed[1150328 K] * [ D3D ]: textures[271322 K] * [x-ray]: crt heap[447419 K], process heap[419985 K], game lua[57802 K], render[166 K] * [x-ray]: economy: strings[63078 K], smem[9989 K] compiling shader model_def_lqs_0 compiling shader model_def_hq_1 compiling shader model_def_lq_1 compiling shader model_def_lplanes_0 compiling shader model_distort_2 compiling shader model_distort_1 ! Missing ogg-comment, file: f:stalker_zew prypecistcopbingamedatasoundsweaponswpn_ak47ak47_shoot_0.ogg ! Missing ogg-comment, file: f:stalker_zew prypecistcopbingamedatasoundsweaponswpn_ak47ak47_shoot_1.ogg ! Missing ogg-comment, file: f:stalker_zew prypecistcopbingamedatasoundsweaponswpn_ak47ak47_shoot_2.ogg ! Missing ogg-comment, file: f:stalker_zew prypecistcopbingamedatasoundsweaponswpn_ak47ak47_shoot_3.ogg ! Missing ogg-comment, file: f:stalker_zew prypecistcopbingamedatasoundsweaponswpn_ak47ak47_reload.ogg ! Invalid ogg-comment version, file: f:stalker_zew prypecistcopbingamedatasoundsweaponswpn_m82m82_shoot.ogg ! Can't find texture 'lens' compiling shader model_def_lplanes_1 compiling shader model_distort4ghost_1 compiling shader model_distort_3 ! Can't find texture 'amkitem_zapisk' ! Missing ogg-comment, file: f:stalker_zew prypecistcopbingamedatasoundsweaponswpn_gromgrom_shoot_silence.ogg compiling shader particle_alphaonly ! Unknown command: dump_infos intro_start game_loaded * MEMORY USAGE: 468550 K * End of synchronization A[1] R[1] intro_delete ::update_game_loaded compiling shader model_def_lqs_2 compiling shader yuv2rgb * [win32]: free[553196 K], reserved[278072 K], committed[1265820 K] * [ D3D ]: textures[337861 K] * [x-ray]: crt heap[463705 K], process heap[507373 K], game lua[79324 K], render[448 K] * [x-ray]: economy: strings[71131 K], smem[10648 K] ! Invalid ogg-comment version, file: f:stalker_zew prypecistcopbingamedatasoundsweaponswpn_ak74_pacificak74_pacific_shoot_0.ogg ! Invalid ogg-comment version, file: f:stalker_zew prypecistcopbingamedatasoundsweaponswpn_ak74_pacificak74_pacific_shoot_1.ogg ! Invalid ogg-comment version, file: f:stalker_zew prypecistcopbingamedatasoundsweaponswpn_ak74_pacificak74_pacific_shoot_2.ogg ! Invalid ogg-comment version, file: f:stalker_zew prypecistcopbingamedatasoundsweaponswpn_ak74_pacificak74_pacific_shoot_3.ogg stack trace: 001B:0410E8B3 xrGame.dll, CDialogHolder::CDialogHolder() 001B:0410FB45 xrGame.dll, CDialogHolder::CDialogHolder() 001B:03DFA5B4 lua.JIT.1.1.4.dll, lua_getinfo() 001B:03DFA898 lua.JIT.1.1.4.dll, lua_getinfo() 001B:03DF20A5 lua.JIT.1.1.4.dll, lua_call() 001B:03DFAAE8 lua.JIT.1.1.4.dll, lua_yield() 001B:03DC9DC6 luabind.beta7-devel.rc4.dll, luabind::detail::pcall() Mod 2.2 plus dopa kwestowa i gun pack . Edytowane 19 Grudnia 2012 przez coles313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Błąd w skryptach, czy grałeś wcześniej na samym SGM 2.2 i miałeś ten błąd? Jeżeli nie to czy podczas ściągania/instalacji nie miałeś żadnego komunikatu o błędzie. Rozumiem, że spolszczenie jest dodane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Wszystko zainstalowane według poradnika z forum . Nie grałem wcześniej w czystą SGM ale chyba tak zrobię .Zainstalowałem moda jeszcze raz ale dalej to samo , Przychylę się do Twojej sugesti i pobiorę jeszcze raz wszystkie składniki moda chociaż żadnych komunikatów o ewentualnych błędach w pobranych archiwach nie miałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Czy kwest z Baltazarem jest przy końcu gry, czy gdzieś w połowie dopiero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Witam. Chciałbym zagrać w tego moda ale nie mogę ściągnąć spolszczenia bo chyba wciąż jest jakiś problem z pobieralnią . Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Regulamin punkt 2.2. Kolejne ostrzeżenie chcesz? LD Edytowane 5 Stycznia 2013 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni68 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam. Gdy chcę ściągnać polonizację to wyskakuje mi not found.Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam linki do spolszczenie nie działaja może ktoś to sprawdzi i da nowe dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ze względu na testy serwera "pobieralnia" jeszcze nie fukcjonuje. Przepraszam - siła wyższa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejhiev Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Czy to że ściąganie SPOLSZCZENIA zatrzymuje się u mnie w połowie to może być wina serwera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 @ Jejhiev Pytaj na PW Portalsa - on tu jest od serwerów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzjadacz Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Gun Pack zmienia tylko tekstury broni, czy dodaje też nowe? Jesli nowe, to jak dużo? Ammo nowe też jest?Czy SGM działa z Shoker Mod na bronie?PS. Jeśli Gun Addon dodaje nowe bronie, to są one tylko u handlarzy, czy NPC też mają? Edytowane 16 Lutego 2013 przez mrzjadacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianoSG Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Również mam pytanko co do broni.Uwielbiam wygląd AKs74u z poprzednich części.W modzie SG2.2 nie bardzo przypada mi do gustu ta nowa tekstura.Czy jest jakiś sposób aby przywrócić teksturę z podstawki?Odnalazłem w folderze "gamedata" pliki z aks ale ich usunięcie niestety nic nie dało.Stąd taka mała prośba o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubassPL Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Siemano. Pojawił się u mnie jeden problem gram w SGM 2.2 i jak już przeszedłem na bagna to znajduje wojskowego i mówi coś o jakimś gazie ... dotarłem do wieży którą kontrolują bandyci i nie moge znaleść gazu czy jakiś wskazówek związanych z jego zdobyciem wie ktoś co dalej robić ? Stalkerzy też nic nie mówią o gazie ... Jeszcze jedno ... gdzie znajde tą skrzynke ? chodze z georadarem po ich bazie nonstop i nic nie wyskakuje ;/ gdzie znajde tą skrzynke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi