Szelcu Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 @Anton Gorodecki Elegancko działa. Dzięki wielkie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Szukam kolejnej skrytki tajemniczego stalkera. Podpowiedź mówi o tunelu na magazynach wojskowych. Gdzie jest ten schowek? Znalazłem plecak w rozłamie na dachu tumelu, ale był pusty, więc chyba nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 @WujekJar - to nie ten. Szukaj w gruzowisku na końcu tunelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 W rurze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Nie - poszukaj pod gruzami (po lewej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) A teraz pytanie za 200 punktów, bo ślepy jestem. Znaleźć plecaka nie mogę. Wskazówka: Rudy Las, kamienie obok czołgu. Znalazłem! Edytowane 30 Marca 2018 przez WujekJar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Wie ktoś może czy korzystanie z kaset do gaussa produkcji rusznikarzy "Grzechu" wpływa na to jak jestem postrzegany przez innych stalkerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Truposzom jest obojętne, kto wyprodukował amunicję. A żywi nie będą sprawdzać czym się strzelało, najwyżej kto strzelał i dlaczego. Nie pamiętam abym miał, z powodu obojętnie skąd pozyskanej amunicji, jakieś problemy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOOLPL Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Czy działa u was dozymetr? Podczas mojej rozgrywki pomimo wejścia w strefę radiacji i utraty zdrowia, wskazuje on "zerowy poziom radiacji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Mam to samo, ale ignoruję ten (chyba) błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 U mnie początkowo dozymetry nie działały, po jakimś czasie nagle zaskoczyły, a później to już różnie - z reguły działają, ale nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Co do dozymetrów: "DA-2" - pokazuje ciągle "zerowy poziom radiacji", "IDS" - pokazuje wartości promieniowania a "Prypeć-9" - pokazuje wartości zerowy/nieznaczny/znaczny/krytyczny poziom radiacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek7323 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) W dniu 30.03.2018 o 21:08, WujekJar napisał: A teraz pytanie za 200 punktów, bo ślepy jestem. Znaleźć plecaka nie mogę. Wskazówka: Rudy Las, kamienie obok czołgu. Znalazłem! A mógłbyś sprecyzować gdzie znalazłeś? Bo byłem w tych 2 wykopach ale tam nic nie ma Też już znalazłem! Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez tolek7323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 (edytowane) Tak z ciekawości - czy Łukasz pełni jakąkolwiek funkcję? Edytowane 4 Kwietnia 2018 przez TheSoldy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) 20 godzin temu, TheSoldy napisał: Tak z ciekawości - czy Łukasz pełni jakąkolwiek funkcję? W Cieniu Czarnobyla był dowódcą "Wolności" EDIT: A sorka, przeczytałem "czy Łukasz PEŁNIŁ" xD Edytowane 5 Kwietnia 2018 przez Szelcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 23 godziny temu, TheSoldy napisał: Tak z ciekawości - czy Łukasz pełni jakąkolwiek funkcję? O dziwo jest "obiektem" zadania dla Powinności (nie, nie trzeba go kropnąć). Wilk w skórze anarchisty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Po oddaniu Spirali Żabie są jeszcze jakieś zlecenia od niego oprócz tych w stylu "Przynieść mi tą broń" lub "Zabij tego gościa" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Nie, Żaba zleca jedynie zadania o których wspomniałeś @TheSoldy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Witajcie, gdzie znajdę jakąkolwiek notatkę kolekcjonera, albo od jakiego schowka-misji zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Rozmawiasz z Sidorem, Wilkiem i Lekarzem w Wiosce Kotów. Dalej wg. wskazań. Pierwszy schowek jest w Wiosce Kotów na jednym ze strychów. Położenie wszystkich plecaków w tej wersji moda zostało juz udokumentowane screenami i opisami na Forum - w razie problemów ze znalezieniem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 @cichy-dzięki mam, a ktoś zna lokacje tych transportów kołowych i dodałem w skrócie na pulpicie -dbg po spacji i jak szybko podróżować między lokacjami ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Nie pamiętam już dokładnie na których lokacjach są pojazdy (oprócz traktora nieopodal bunkra Sidora), ale zawsze możesz je sobie utworzyć przez spawner: naciskasz w czasie gry ESC i S, a następnie wybierasz zakładkę pojazdy, ODZNACZASZ "Utwórz obiekt w ekwipunku" i klikasz dwa razy na nazwę pojazdu. Na czas spawnu pojazdu najlepiej użyć komend g_god on i g_god off, bo pojazd "spada" nam na głowę w czasie spawnu i od razu zabija. 3 godziny temu, suchyyy1 napisał: jak szybko podróżować między lokacjami ???? Naciskasz w czasie gry ESC i S, a następnie wybierasz zakładkę ZAAWANSOWANE i klikasz dwa razy na nazwie lokacji: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) @Anton Gorodecki-Dziękuję za pomoc Kurczę gdzie szukać informacji o zaginionym docencie. Pytam bo Duch nie odczepi się ode mnie, a jest moim towarzyszem i nie ma opcji dialogowych by go przegnać. Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez suchyyy1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łowca Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Panowie wywala mnie z gry za każdym razem jak próbuję spać. Po wciśnięciu funkcji śpij rozlega się piszczący dźwięk jak w starym kineskopie! Potem komunikat straciłeś życie w zonie i tak za każdym razem:( POMOCY!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Spokojnie, to nie błąd gry. Napisz mi proszę, co odpowiedziałeś "Głosowi" (który znajduje się w tunelu pod nasypem kolejowym na Kordonie), kiedy ten poprosił cię o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi