kondotier Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 @suchyyy1 Porada: Kropka, spacja , Shift. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 8 minut temu, kondotier napisał: @suchyyy1 Porada: Kropka, spacja , Shift. niestety nic i zmieniłem lokację i dale to samo chyba że źle robię najechać kursorem n a kropkę, potem spacja, potem shift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 @suchyyy1 nasz nestor próbował ci powiedzieć, abyś pisał w zgodzie z zasadami pisowni i ortografii języka polskiego. Z twojego BARDZO lakonicznego opisu domyślam się co może być problemem, ale wolałbym abyś przesłał zapis(y) gry i napisał z którym KONKRETNIE (najlepiej z nazwy zadania) zadaniem masz problem. Przypominam tylko, że zapis składa się z dwóch plików o rozszerzeniu .SCOP i .SCOC oraz pliku .dds. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 (edytowane) Nazwa misji: Zabójstwo najlepiej smakuje na zimno. misja.dds misja.scoc Edytowane 26 Marca 2018 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 @suchyyy1 twój cel utknął w "przejściu" między lokacjami Wysypisko i Bar. W takim przypadku należy poczekać pewną ilość czasu aby BN przeszedł na jedną lub drugą lokację. Na zapisie masz go na widelcu już na Wysypisku. cel w zasięgu wzroku.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 7 hours ago, suchyyy1 said: na barze biorę kwesty od dowódców posterunków i jak mam towar to nie ma takiego żadnej opcji by dać dany towar i nic nie pomaga czekanie, ładowanie gry, nawet mając dany towar u siebie nic to nie daje Problem dotyczy południowego posterunku Powinności, którego dowódca por. Gawrylenko jest "niemową" (brak interakcji) - w związku z tym ukończenie zadań od jego podwładnych jest niemożliwe. Na północnym posterunku wszystko działa jak należy (przynajmniej u mnie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 4 godziny temu, Anton Gorodecki napisał: @suchyyy1 twój cel utknął w "przejściu" między lokacjami Wysypisko i Bar. W takim przypadku należy poczekać pewną ilość czasu aby BN przeszedł na jedną lub drugą lokację. Na zapisie masz go na widelcu już na Wysypisku. cel w zasięgu wzroku.7z Dziękuję Miszczu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Jest cokolwiek ciekawego do roboty na północy Zony (Jupiter i Zaton)? Ostatni raz byłem tam w wersji 0.8 i nie wiem czy teraz (0.9.2) warto tam iść. Wspomnę tylko, że gram jako wolnościowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 W wersji 1.0 znajdzie się wczesna wersja Magazynów Wojskowych, z bunkrem handlarza (czy Żaba będzie tam urzędował?). Kilka zrzutów ekranu: Spoiler @Szelcu jako bojownik z Wolności to raczej nie, kapitan Sowa na Skadowsku ma zadanie dla czystoniebowca. Na Jupiterze też jest pewien handlarz, ale nie jestem pewien czy rozmawia z anarchistami... czy tylko do nich strzela 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Czy można gdzieś sprawdzić ile już rozwinąłem daną umiejętność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 To jakiś bug czy zamierzony cel autorów moda na bardziej "apokaliptyczną" pogodę? Dodam że jest to godzina 19, a jest cimno jak w d**ie. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 44 minuty temu, smox napisał: Czy można gdzieś sprawdzić ile już rozwinąłem daną umiejętność? Niestety autorzy nie uwzględnili takiej opcji. Pisałem o tym tutaj: W dniu 24.03.2018 o 13:47, Anton Gorodecki napisał: UWAGA: w przeciwieństwie do menu zdolności (gdzie pokazywane są wyuczone zdolności) w menu umiejętności nie jest pokazywane, których poziomów biegłości w danej umiejętności nauczyła się twoja postać. Dlatego dobrze jest rozpisać sobie np. na kartce papieru nazwy pięciu umiejętności i zaznaczać na niej poziom biegłości w danej umiejętności twojej postaci. @Szelcu a nie grzebałeś czasem w opcjach pogody? Zawsze możesz ustawić sobie "białe" noce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 26 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 @Anton Gorodecki Ano grzebałem. Dobra, coś wykombinuje, się wyklepie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Brawo @Anton Gorodecki, promocji nigdy za dużo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Wytłumaczy mi ktoś gdzie znajdę kwasową anomalię, która ponoć znajduję się na WEWNĘTRZNYM dziedzińcu fabryki Jupiter? (Zadanie z magicznym krzaczorem zleconym przez Anubisa). Bo latam i latam po tej fabryce i kij można znaleźć i opcje są dwie... albo ja mam inną definicje wewnętrznego dziedzińca albo mnie Anubis we guptoka zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Kwiat znajduje się tutaj (na zrzucie nie ma kwiatu, bo nie wziąłem na niego zadania): Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Czy w tym modzie jest już spawner? Jeśli tak jak go uruchomić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 @WujekJar - odpalasz grę, ładujesz sejwa (lub zaczynasz nową grę), wychodzisz do menu gry (esc) i naciskasz "s". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 @A6AKAH Dokładnie tak, aczkolwiek nie do końca u mnie nie działa. Chyba, że naciskam zły klawisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Mam ten sam problem co @WujekJar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 @WujekJar i @Szelcu - sprawdźcie proszę czy do waszych skrótów służących do uruchamiania moda został dodany parametr -dbg (po spacji). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 @Anton Gorodecki Chodzi ci o instalator? Jeśli tak, to może dlatego mi nie działa bo ja instalowałem manualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Gdzie to powinno być? W tym panelu czy innym miejscu? Wybacz, ale jeśli o to chodzi to jestem kompletnie zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Zróbcie sobie skrót od Legend Returns.exe na pulpicie, wejdźcie we Właściwości tego skrótu i dopiszcie -dbg po spacji do elementu docelowego t.j. na zrzucie poniżej: @WujekJar zgadza się - w tym miejscu, gdzie wskazałeś w ukrytym już teraz poście. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Dziękuję, już działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi