Suseł Opublikowano 1 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Ok zagrałem ponownie i już jest ok. Teraz mam problem taki, jestem dalej w tym samym miejscu o którym wcześniej pisałem tylko w małym pokoju z skrzynkami które prowadzą na dach, problem w tym że na początku dało się wskoczyć na dach a teraz jak zacząłem teren przeczesywać i tam trafiłem to nie mogę na dach wskoczyć przez te drewniane skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 @Suseł Ilustruj takie pytanie zrzutem miejsca, bo trudno zgadnąć na który dach chcesz wejść. Tam są przecież 4 dachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Mnie zastanawia dla czego on waży ponad 4giga. A po zainstalowaniu zajmuje chyba tyle co LA i to jest jedna lokacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 5 godzin temu, MOS napisał: Mnie zastanawia dla czego on waży ponad 4giga. A po zainstalowaniu zajmuje chyba tyle co LA i to jest jedna lokacja. Tekstury tyle ważą. Dla przykładu tylko tekstury stalkerów zajmują pewnie ponad 2 giga, a ci sami stalkerzy tak samo będą śmigać na jednej, jak i na piętnastu lokacjach. To samo dotyczy tekstur broni, przedmiotów, otoczenia itd. Krótko mówiąc, wszystkiego, co widzimy w grze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 Mod fajny bo próbuje zaserwować nowe/inne podejście nie tylko bieganie i strzelanie(przykładowo współpraca obojga bohaterów). Ale ma jednocześnie taką masę niedomówień jak zakończenie ME3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus47221 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Mod ograny. Gra stabilna bez wylotów. Klimat fenomenalny. Pod względem klimatu mógłby spokojnie konkurować z modami od V.I.V.E.N.T. Team. Polecam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil002@interia.pl Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 On 5/31/2021 at 1:59 PM, tom3kb said: Czym odpalacie tego moda? Tym xrengine 64 bitowym (2 do wyboru) z "binu" (u mnie wtedy krzyczy, że nie widzi fsgame.ltx) czy tym normalnym Exekiem z głównego folderu gry? To u mnie po wybraniu nowej gry komp mieli i mieli i odpalić nie chce. On ma takie duże wymagania? @edit Dobra już wiem takie wymagania. 😁 Na statyce i niskich się uruchomił, na średnich też ale zobaczcie jak wyglądają npece. Jeszcze takiej anomalii w stalkerze nie miałem. Chyba wreszcie jakiś mod pokonał kompletnie mojego "kompa dziadka". Ps. Screen robiony telefonem bo F12 nie chciało zapisywać. naprawiłes to juz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 @devil002@interia.pl odinstalowałem bo tak się nie dało grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2021 @devil002@interia.pl Ja bezproblemowo odpalałem moda z lauczera w kat. gł. moda. A właściwie ze skrótu do niego na pulpicie. Więc odpalania z xrEngine nie próbowałem. Jeśli przy skrócie od silnika jest sygnalizacja braku fsgame.ltx, to należy we właściwościach skrótu, w opcji Rozpocznij w: usunąć wszystko po nazwie katalogu w jakim jest mod i to zatwierdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Jestem w tunelu prowadzącym do Doliny Mroku. Mam narzędzia, ale nie wiem jak wydostać się z tunelu aby zadanie było zaliczone. Poproszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Prozmus84 - teleport, trup, skrzynka stalowa, 2 apteczki, stojąc twarzą do Iwetty zaglądasz do skrzynki (obie drewniane)po prawej potem do skrzynki po lewej - od 28:30: https://www.youtube.com/watch?v=3AVP3qrHDyY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 @vidkunsendzięki, udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Myślicie że będzie dalszy ciąg Ich wspólnej wyprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 @prozmus84 Dobrze by było, ale mało prawdopodobne. To już kolejny mod w ostatnim okresie bez konkretnego zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 @prozmus84 Chyba każdy by tego chciał, ale autor moda zapowiedział nowy projekt: Powiązani Jednym Celem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prozmus84 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 @kondotier, @Agrael Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Prozmus84 - zobaczymy jak wyjdzie i zagramy, wtedy się dowiemy czy jest jakiś łącznik miedzy modami. p.s. może być tak, że się zejdą, będą mieli upojne dni w podczerwieni i ultrafiolecie (w zależności od odległości od kryształu monolitu i predyspozycji wzrokowych) a na koniec walka - przyjedzie mamusia i teściowa (zamiennie) i się zacznie krótka jazda z ortodoksami. Każda z nich powie do swojej pociechy: potrzymaj mi piwo! Zagrasz to i się dowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svart Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 (edytowane) Spoiler Hmm... najwyrazniej mod ma kilka alternatywnych zakonczeń. Po ostatnim wydarzeniu z Wilkiem i Iwettą ( nie chcę spojlerować, więc tak to określę ) dostaje się z nią wspólne zadanie od Sidora - i w pewnej odległości od Wioski Kotów, tam gdzie wyciągaliśmy dla Iwetty artefakt z pola z elektrami, dochodzi do "ostatecznego rozstrzygniecia". I to bez względu na to którą opcję dialogową się wybierze. Edytowane 21 Lipca 2021 przez Svart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 @Svart Coś masz sknocone, bo finalne 2 zakończenia muszą się odbyć w przepuście pod torami. Opisz to Twoje "ostateczne rozstrzygnięcie", no i gaj jakiś zrzut ekranu z "ostatnim" dialogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Svart - tak wygląda finał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svart Opublikowano 21 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 eee... to muszę chyba jakiś stary zapis gry wygrzebać i zagrać alternatywną ścieżkę rozwoju akcji, bo u mnie nie ma takiego happy endu. Jest deszczowo, mrocznie i ponuro. I krwawo. Jak to w Zonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 @Svart Zostałeś "badaczem moda" i wskazałeś, że jest i kolejne zakończenie. Szkoda, że za bardzo alternatywne. Ale jest. Przypuszczam, że dla osiągnięcia tych sielankowych musisz powtórzyć całą grę, bo to zależeć będzie od pierwszego z nią spotkania i wybory "przyjaznych" dialogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svart Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Decydująca jest rozmowa po "ostatnim spotkaniu" z Wilkiem. Gdy zaczniesz pocieszać Iwettę - dojdziesz do sielankowej końcówki. Jeśli zaś pojedziesz po niej jak po burej suce, końcówka jest taka jak w poniższym filmiku od 23:13 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Proszę o sprawdzenie linku do pobierania, próbuję pobrać i co trochę rozłącza pobieranie. Pobieram już parę dni (3 dni 1,46GB) .Pobieram przez Free D. Manager. Sama przeglądarka jeszcze szybciej rozłącza pobieranie , bez wznawiania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Specjalnie dla ciebie ściągnąłem moda, bez najmniejszego problemu z linku w 1 poście. Więc masz coś u siebie nie teges z netem(gówniany dostawca neta/syf w systemie)! Nie wiem ale link działa i nic mu nie dolega. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi