vidkunsen Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Tytuł oryginalny: Ушедшая Душа (Gone Soul) Platforma: Zew Prypeci 1.6.02 Data premiery: 13.07.2021 r. Autor: SGS Team Autor spolszczenia: @mrozek Śr. długość rozgrywki: (ok. 10 godzin) OPIS: Spoiler Fabularna modyfikacja na platformie Zewu Prypeci, w której wcielamy się w najemnika. Fabuła w Zagubionej Duszy rozpoczyna się 2 tygodnie po wydarzeniach z Czystego Nieba. Nieznany klient postanawia wynająć cztery oddziały doświadczonych najemników, których celem jest odnalezienie i zniszczenie słynnej grupy Striełoka. Powierzone zadanie z pozoru wydaje się proste, jednak czy wszyscy najemnicy okażą się bezwzględnymi mordercami bez zasad? Cechy moda: nowa fabuła; trzy zakończenia historii; aktorstwo głosowe; wiele nowych przerywników fabularnych i oskryptowanych scen; trzy nowe lokacje; nowe kombinezony i artefakty. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Poprawna kolejność instalacji: Zew Prypeci 1.6.02 W głównym katalogu gry należy usunąć folder bin (wcześniej tworząc kopię zapasową) lub zmieniając jego nazwę. Zawartość pobranego, a następnie rozpakowanego archiwum z modem (gamedata oraz bin) należy umieścić w głównym katalogu gry. Kopia zawartości patcha do głównego katalogu gry. Do gamedata/configs należy dodać plik localization.ltx Zawartość pobranego, a następnie rozpakowanego archiwum ze spolszczeniem należy umieścić w głównym katalogu gry. Plik fisgame.ltx tworzący folder z zapisami w głównym katalogu gry (należy pamiętać o kopii bezpieczeństwa) - fsgame.ltx LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: GoogleDrive - [KLIK] Yandex - [KLIK] Torrent - [KLIK] Patch: GoogleDrive - [KLIK] Spolszczenie: MEGA - [KLIK] Github - [KLIK] Nasz serwer - [KLIK] Testerzy spolszczenia: @tom3kb, @Agrael, @mrozek Autor spolszczenia moda NIE WYRAŻA ZGODY na jego uploadowanie/publikowanie na inne serwery niż forum stalkerteam.pl Źródła: 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 p.s. nie zauważyłem, że temat już był więc można go usunąć. Albo dodać do tematu już zrobionego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Stream #1: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 13 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 @vidkunsen Mod innej wstawki na forum nie ma. Jest jedynie w Nowościach ze Świata Modów, którego temat i tak trzeba przenieść do archiwum. Tak czy siak, zaraz skończę poprawiać Twoją wstawkę, bo przecież jesteś zarejestrowany na ST od 2013 roku i z nieznanych mi powodów nie chcesz lub nie potrafisz stworzyć normalnego opisu moda. Przypominam, że dział " Mody z opisem wielojęzycznym " już nie istnieje, więc wypadałoby nauczyć się języka polskiego, jeżeli chcesz dodawać mody. Nie jestem złośliwy i nie chcę ciągle zwracać Ci uwagi, ale mógłbyś nas kiedyś zaskoczyć. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Nie potrafię, ale się postaram w przyszłości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Yandex (po rejestracji) Mod: https://disk.yandex.ru/d/cMsAlZg7dOL4Aw fiks: https://disk.yandex.ru/d/ueXrDprOO9-27g Twoja ksywa to Sektor Mod fajny, bez fantazji (czary mary i inne takie debilizmy) i bez rozbudowanej nadmiernie grafiki, czysta akcja. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Rudy Las, Liamńsk a teraz Nii Agroprom zwiedzam. Spoiler Zagubiona dusza - Потерянная душа Odeszła dusza - Ушедшая Душа Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 2 małe fiksy na: 1/ laboratorium: https://disk.yandex.ru/d/wZVfIjndSt9s_g 2/ szturmowik nad Limańskiem: https://disk.yandex.ru/d/OvXc2co7y942mA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 14 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Zapomniany kraj: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Uszła ze mnie dusza - odeszła dusza: Mod fajny, dynamiczny, moc zabawy, nowe mutanty, artefakty, postacie, nieszablonowe i fluktuacyjne zagrywki, akcja wartka niczym Wodospad szklarka w Sudetach. Polecam, coś nowego i tradycyjnego, żadne tam czary mary. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 W mordę! ale była jazda, mod super, polecam. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Przegląd moda od Wolfstalkera: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Pododawałem te wszystkie fixy do moda (od autora), w jednym źle jest nazwane archiwum więc po pobraniu trzeba zmienić nazwę żeby wypakować. @kondotierTych małych od vidkunsena nie wrzucałem bo nie wiem czy to to samo i przez, i kiedy kogo wrzucone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 @tom3kb 13tego vidkunsen wstawił odsyłacze do pobierania z Yandeksa. Ich nie uwzględniłeś. Mnie z Google nie chciało pobrać. Sygnalizowało przeciążenie. A skąd wziąłeś ten fix na Czerwony Las? Zapytaj wstawiającego moda, a zarazem jedynego który grał, czy ten fix CzL i przez niego wstawiony lab, to to samo. Lab w rozszerzeniu ma tylko .zip bez cyfry, ale dał normalną gamedatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 @kondotier poprawki ze strony moda brałem: https://vk.com/sgs_team_stalker?w=wall-160961138_5460 bo na ap pro nie dodał nikt do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 @tom3kb Jest tam jeszcze fix na celownik do TRs 301. Na moją grę mod musi jeszcze poczekać, bo chcę PSz2 doprowadzić do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Wyszedł finalny patch do moda naprawiający znalezione błędy i to co autor potrafił naprawić https://drive.google.com/file/d/1hqRie0FDAdG8A1ZFNM-gz0YaMt2tLPiq/view 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Autor mógłby jeszcze dodać jakąś bardziej współczesną paczkę broni, ale to tylko moja subiektywna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 @gawron no, szczególnie, że są nowe arty i kombinezony ale, że to pierwszy mod autora, nad którym pracował 3,5 roku to może zapomniał Ale chyba nie jest tak źle jak na pierwszy projekt, a nawet bym powiedział, że bardzo dobrze bo jak widzę, że na Ap Pro dostał 8/10. Może lubi oryginalne pukawki albo nie wiedział jak dodać inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Ушедшая Душа to jakby Utracona Dusza w Zonie za swe postępowanie... Tak sądzę, ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Godzinę temu, tom3kb napisał: Ale chyba nie jest tak źle jak na pierwszy projekt, a nawet bym powiedział, że bardzo dobrze bo jak widzę, że na Ap Pro dostał 8/10. Może lubi oryginalne pukawki albo nie wiedział jak dodać inne. Z tego, co się orientuję, to głównym atutem Gone Soul jest niezła fabuła, a opiniami ze wspomnianego forum za bardzo bym się nie kierował, potrafią być zaskakujące. No i myślę, że z weaponami autor by sobie poradził, tak że obstawiam upodobania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Odeszła Dusza - jak kiedyś między innymi do mnie powiedział sierżant: dopóki nie skoczycie to nic o sobie nie wiecie. Zagrajcie i się dowiecie czy ten mod jest w waszym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Finalnej łaty, z odsyłacza na Gogle nie można pobrać. Tu inny odsyłacz z pobieraniem bezproblemowym. https://ur-files.com/elayqc4aisd1/S.T.A.L.K.E.R._Ушедшая_Душа_ПАТЧ_Финальная_Версия.7z.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 25 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 https://drive.google.com/uc?id=1hqRie0FDAdG8A1ZFNM-gz0YaMt2tLPiq&export=download Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Odpowiedź od google,com Ale i tak nie pogram w tego moda. Postawiłem na rus podstawkę z najnowszą finalną łatą. Uruchomiłem moda, zrobiłem ustawienia i zgodnie z zaleceniem zrestartowałem moda. Nie uruchomił się, choć w menadżerze widać działający silnik. Restart komputera, uruchomienie, mod ruszył i dograłem do pierwszego zadania. Aby sprawdzić, czy nie będzie kłopotów z uruchamianiem, zamknąłem grę i próba uruchomienia nie udała się. To już druga instalacja moda, na pierwszej było to samo. Restart komputera i mod nie rusza. Silnik jest w menadżerze bez informacji że nie działa. Chyba to jednak nie jest finalna łata. Czyli, że ten mod, to u mnie kolejny koszykarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi