.D.u.c.h. - M.K Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Dzięki za pomoc😊 A co do spawnera to czy do nowej aktualizacji dodali ten spawner czy też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca D.u.c.h. - M.K - oto co znalazłem z tych bezpiecznych stron (dla mnie bezpieczne): wersja 1.19: https://www.moddb.com/mods/radiophobia/downloads/radiophobia-3-patch-119 wersja 1.18.23 - mod ze spałnerem (płatny, 150 rubli): https://dobrofile.ru/?s=762447e72 spałner z rusyfikatorem (nie podano wersji spałnera): https://disk.yandex.ru/d/5iwNY5cIUrr7qw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrainux Opublikowano 13 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca Ja niestety mam przerwę w grze, znów wywala do pulpitu przy uruchamianiu... Przeinstalowałem stery od grafy - nic. xray_pawel_13-03-25_10-55-33.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 29 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca Z racji, że forum "wstało" oraz niedawnej premiery patcha 1.19 i hotfixa do niego dostosowałem spolszczenie do tej wersji. Pobiegałem godzinkę po Kordonie i wszystko grało, więc powinno działać. W razie jakiś problemów lub wylotów dawajcie znać o ile ktoś jeszcze gra w R3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.D.u.c.h. - M.K Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Hej. Wychodząc z laboratorium X18 mam taki ⏬ wylot do pulpitu. xray_mateu_07-04-25_20-08-39.log Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @.D.u.c.h. - M.KSpróbuj na próbę wywalić z folderu gamedata/scripts plik news_manager.script i zobacz czy pomoże bo na niego wskazuje log, a najlepiej jeśli możesz to podeślij mi zapis z wyjścia z X-18 lub chwilę przed, zobaczę czy u mnie pójdzie, a jak nie pójdzie to może uda mi się to naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.D.u.c.h. - M.K Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Szczepan9205 wyciąłem ten plik i mam nowe logo. 😉 xray_mateu_08-04-25_17-31-44.log mateu_quicksave_5.dds mateu_quicksave_5.sav mateu_quicksave_4.dds mateu_quicksave_4.sav Edytowane 8 Kwietnia przez .D.u.c.h. - M.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano Środa o 08:12 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 08:12 @.D.u.c.h. - M.K Udało mi się naprawić Wrzuć sobie ten pliczek do gamedata/scripts ze zgodą na podmianę: news_manager.script Okazało się, że nie dokleiłem do tego skryptu 3 linijek, które odpowiadają za wyświetlanie portretów NPC-ów przy wiadomościach na ekranie (a konkretnie wojskowych). Dokleiłem, wczytałem sobie Twój zapis, wyszedłem z X-18 i dałem dyla z Doliny Mroku bez problemu, więc u Ciebie też powinno zadziałać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.D.u.c.h. - M.K Opublikowano Środa o 17:23 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Środa o 17:23 (edytowane) Szczepan9205 teraz jest super, wszystko działa 😊 Dzięki☺️ Edytowane Środa o 17:24 przez .D.u.c.h. - M.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho26 Opublikowano Czwartek o 22:16 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 22:16 Czy w wersji 1.19 jakoś inaczej zwiększa się udźwig? zmieniłem wagę w system.ltx actor.ltx difficulty.ltx ogse_config.ltx czy gdzieś jeszcze trzeba zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Piątek o 18:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:10 To jest chyba wersja 10006, można spróbować trajnery: S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl - 1.0006 9 Trainer.exe STALKER Shadow of Chernobyl Trainer (+18) [Ver 1.0006] [Update 10.10.2018] [64 Bit] {Baracuda}.EXE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho26 Opublikowano Sobota o 15:36 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:36 Ktoś już przetestował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano Sobota o 18:26 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 18:26 Krzycho26 - opisze ci jak to działa. Uruchamiasz grę/moda. W czasie gry, zaraz po starcie, dajesz pauzę - esc, następnie alt + klawisz (te przeciwstawne strzałki pod tyldą - `~), odpalasz trajnera. Lecisz wg instrukcji (poczytaj co do czego) i wklep takie opcje jakie ci pasują. ! trajner jest programem zewnętrznym i nie ma wpływu na kompa i instalacje na nim tylko zmienia ci parametry moda w czasie gry, na przykład tryb boga, udźwig, amunicja, kasa itd/itp. Odpal i zobacz czy ci pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho26 Opublikowano 11 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) dziś testuję. dzięki nie działa mi żaden z nich. ps. ten klawisz pod tyldą to Tabulator, Tab Edytowane 10 godzin temu przez krzycho26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi