vidkunsen Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Dorzucam poprawiony plik. Wydaje się, że wszystko poprawione, ale to tylko gra pokaże... sak_strings.xml W tym opku zastosowano blokadę dla tych, którzy zechcą podnieść sobie skok, ilość kasy, pozyskanie przedmiotu "lewą metodą", a nawet pojawienie się gracza w miejscu, gdzie w danej fazie gry, nie powinien być. Będzie trudniej dla niecierpliwych (ze mną włącznie 🤪). 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Muzykant: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Jeśli jest jeszcze plik (lub pliki) z trudniejszą zawartością, z dopisanymi liniami. to mogę to przejrzeć. Jakby co, to proszę wrzucić w tym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Wszystkie antyczity i inne takie tam zabezpieczenia mozna obejść prostymi trikami, próbowałem i wiem z autopsji ale psuja rozgrywkę i znika element trudności. Monter konstrukcji na wysokościach: Nocny myśliwy: Anomalny wędrowiec: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 @vidkunsen może czegoś nie kumam ale po kiego tu wrzucasz te obrazki z osiągnięciami z moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Już je połączyłem, bo jeszcze się okaże, że @vidkunsen postanowi w każdym oddzielnym poście dawać obrazek z nowo zdobytego osiągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Podpowiedź - co zrobić by mieć dane osiągnięcie. Detektyw: Kurczatow - 37 - babiniec! ekipa pod ksywą Furie. Aby sie tu dostać trzeba porobic troche dla blondyny o ksywie Kuzkina Mać która jest na Kordonie. Jak odeprzesz atak najemników i bandytów to dostajesz misje od Katany do X- 14 oraz po likier od Wangi. p.s. jak dobrze powalczysz jako snajper i masz dryg do strącania śmigłowców to czeka cię tytuł Zenitczyk (ale jak pod ziemoa strącasz jakieś pojazdy to chyba masz w nagrodę tytuł - nadirczyk ). Za wybicie na Zatonie około kompani Wermahtu zostajesz partyzantem: Robiąc misje dla Woronina na 8 radioli - Kenwood - idziesz m.in.do Adrenaliny, ten kopsa misjke na 4 kurierów i plecak z anomalii. Bagna, Zaton i Jupiter - najpierw tunel potem bajoro. W bajorze niespodziewanka, anomalia która trzyma cie w miejscu, pomoc wezwana ale w między czasie takie fajne atrakcje jak przerosniete okonie. Za zniszczenie 150 zombiaków dostajesz przydomek Zombicyd!: Za 300 schowków - tropiciel: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Po raz piąty 😁😁😁 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Farmaceuta - za 30 antyradów dla bramkarza w barze: Tytan - za zabicie 100 duzych mutantów - m.in. niby gigant, niedźwiedź itp.: Miłośnik chałatów - za ubicie 100 burerów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Proszę o linka do poradnika bo obecne nie działają . Proszę o linka do poradnika bo obecne nie działają . Proszę o linka do poradnika bo obecne nie działają . Proszę o linka do poradnika bo obecne nie działają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 @Łobuz Przewodnik po OP-2.2 na forum Bar Reaktor - KLIK. Zadania cykliczne, wątki fabularne itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Okazało się że poradnik ma blokadę na tłumaczenie online . Może jakiś pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 @Łobuz Znam tylko poradnik do OP na Bar Reaktor. A napotkałeś jakiś problem w danym zadaniu? Bo najłatwiej (i najszybciej) szukać podpowiedzi na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łobuz Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Mógłbym prosić o linka do schowków Kosti bo sam nie potrafię znaleźć🥵 , w tym przewodniku😒 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 @Łobuz Kordon: Spoiler Wysypisko: Spoiler X-18: Spoiler Agroprom: Spoiler Jantar: Spoiler X-10: Spoiler Magazyny wojskowe: Spoiler Radar: Spoiler Prypeć: Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 tutaj jest dużo zadań https://op-2.fandom.com/wiki/Cumulative_Pack_2_Wiki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 Gdyby ktoś miał problem z plecakiem Kałmuka i granatem niespodzianką: Spoiler Działa, sprawdziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Siema! Mam pytanie, czy ktoś się spotkał z teleportem obok trupa najemnika. W dziczy sprzątnąłem paru najemników i chcą sprawdzić wszystkie trupy nie mogę zbliżyć się do jednego bo włącza się teleport i przenosi mnie pod tunel ze spalaczem. Zaciekawiło mnie co ma w plecaku ten najemnik. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl_2024.02.18-12.07.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Zadanie na zabicie jakiś ludków to nie jest ekipy któregoś z najemników? Wydaje mi się, że masz blokadę abyś nie uciekł z pola bitwy. Podejrzewam, że jak wybijesz wszystkich to teleport zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 19 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego ok, sprawdzę przy następnej wyprawie do Dziczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Witam! Jestem 4 raz w pieczarze i za każdym razem szukam skarbu dla Łysego, w miejscu gdzie powinien być skarb nie ma dzbanka do rozbicia. Ma ktoś jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @tomlopag przy spalaczach szukasz? Koło szkieletu? Nie grasz czasem na oświetleniu statycznym? Były porady, że jak go nie ma to trzeba wczytać zapis zanim wszedłeś do pieczary ale skoro już czwarty raz wlazłeś to 🤔 W ostateczności spawner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca W op 2.2 skarb jest chyba w plecaku a nie dzbanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi