Suseł Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Nie ma sensu za bardzo pakować się w polonizacje tego moda bo co 2 miesiące nowe wersje wychodzą i każda coś nowego dodaję. Tłumacze by musieli cały czas na nowo tłumaczyć za każdym razem jakby nowa wersja wychodziła. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre86 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 miał ktoś z was problem z crashem gry podczas próby dodania granatników do broni m203 i g25 w większości przypadków gra mi wywala podczas próby wyekwipowania takiej broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Poszperaj kanał provaka może jakiś fix jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Jeżeli ktoś by chciał pobrać moda z innej strony niż MEGA to łapcie linka: Mediafire: https://www.mediafire.com/file/99c0zoo70393sjg/gamedata2.6.rar/file Google Drive: https://drive.google.com/file/d/1p_lXZn_2796F5LKyHsFPZ4JlbpoiNGCc/view 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Nagrałem filmik z moda, jakby ktoś chciał zobaczyć jak wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 @Suseł to w tym modzie jest jakiś bullet time jak w Matrixie albo w Maxie Paynie? Fajny ten rewolwer na początku i Thompson później, w ogóle fajnie wyglądają takie kombinacje uzbrojenia. Tu taki staroć, a do tego jakaś super nowoczesna giwera z 4 celownikami Aż muszę sobie poczytać o tym modzie...i chyba tylko poczytać bo gdzie by to u mnie poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 @tom3kb No w modzie jest w ciul broni, pROvAK z TAZ 2.0 niektóre nawet przeniósł. Tylko że mod jest tak niestabilny i ma dużo błędów. Żeby było ciekawie, jest miotacz ognia, minigun i kusza Ale mod potrafi wywalić przez zwykłe wyrzucenie przedmiotu z plecaka ale tak to naprawdę kozacko wygląda. Ten revolver z Metro jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Wygląda na to, że mogę pożegnać Drogę na Północ z dysku. Skoro zbrojownia TAZ jest dostępna na platformie z największą liczbą dostępnych dodatków to pozostaje próbować. Choć sam nie jestem fanem nowoczesnego uzbrojenia z tego pakietu i jeden celownik z granatnikiem oraz tłumikiem to dla mnie wystarcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 @ZapomnialemLoginu nie wiem jak to wygląda z fabułą, bo ja się bawiłem spawnerem przedmiotów (karabinów jest w ciul dużo). Reszta broni też jest kozacka ale mod jest niedopracowany, zwykłe revolvery są źle ustawione i bardzo dziwnie się strzela, niektóre bronie bo wyrzuceniu z plecaka powodują errora zaś niektóre mają problemy z nazwa albo opisem, były też takie gdzie nie było w ogóle modeli lub animacje do nich źle współgrały. Nie wszystkie też bronie posiadają celowniki 3d. Sam w sobie mod dodaje mnóstwo rzeczy, gigantyczna ilość broni, dodatków czy przedmiotów jest największą zaletą tej paczki ale są 2 duże wady - Jest niedopracowany - Od wszystkiego się crashuje Mod ma też problemy jeśli się zejdzie na niższy render niż DX11. Da się grać na niższych ale wtedy wzrasta ryzyko że nawet same wejście w menu powoduję wylot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobry Dyńka Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Jako mniejszą alternatywę polecam BaS(BOOMSTICKS AND SHARPSTICKS), nigdy nie miałem crasha a sama broń jest bardziej soczysta(Importy z EFT WP). Warto sprawdzić, a ostatnio addon miał update(22.08.21) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Tak to też jest ciekawy dodatek. Używałem go za nim Anomaly 1.5.1 wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronnie1910 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Bullet time to osobny addon, nie potrzeba do tego provaka. Działa przy włączonym debug mode https://www.moddb.com/mods/stalker-anomaly/addons/bullet-time-enhanced 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Dzisiaj być może kolejny filmik z moda wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2021 Odkryłem że glow sticki są Kompletnie o nich nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trixtah Opublikowano 7 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 Także używam Provaka 2.6 @Suseł można wiedzieć jakich oprócz niego używasz modów do Anomaly ? Np jakieś gameplayowe oraz graficzne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 7 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2021 @Trixtah Razem z pROvAKiem używam Agressor reshade (a dokładniej ten dodatek na trawę) i reshade'y jakieś, nie pamiętam jakie dokładnie bo ja go już odinstalowałem (bawię się EFP ) Jak pobierasz Aggresora to razem z Reshadem masz dodatek na nową trawę i ją właśnie tam dorzuciłem. Taka mała uwaga ta paczka ma problem przy innych renderach niż DX11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Witam wszystkich, jest jakieś tłumaczenie do tych Provaków może ? Do byle kturej wersji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 10 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 @suchy1280 Już było mówione że spolszczenia nie ma 😛 bo nie ma sensu nawet tego moda tłumaczyć bo autor średnio co 2-3 miesiące robi nowe wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 W dniu 30.08.2021 o 06:20, Suseł napisał: 2:46 Słabo wyglądają te 3d celowniki. Nie wiem co ludzie w nich widzą, dla mnie są one wgl źle zrobione, lepsze 2d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 @MonolithalianMoże i są niewygodne, ale przynajmniej realistyczne. Krótko mówiąc, w życiu strzelając z karabinu snajperskiego nie wkładasz oka w lunetę tylko trzymasz dystans oko-luneta. A mod raczej inspiruje się na prawdziwym życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 10 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 @Monolithalian No w sumie trochę racja ale ogólnie sam ten mod jest niedopracowany. Jak na razie to Gunslinger ma najlepsze celowniki 3D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 11 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2021 Witam dołączę do tematu, ale jakby tak odsunąć trochę te celowniki od oka nie dóżo, może ktoś wie jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 12 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi