Lonely Mercenary Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) To ja mam jeszcze pytanie, gdzie znajduje się Szatan, po rozmowie z o. Onufrym, gdy ma nas przeprowadzić do bazy bandytów? Zjeździłem całe Bagna, a i tak go nie znalazłem. EDIT: Dzięki @Adam, złego znacznika szukałem i przy moim oddaleniu jakoś niespecjalnie w oczy rzuciła mi się bańka ;) Edytowane 4 Października 2013 przez Lonely Mercenary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 @Lonely Mercenary Zerknij na mapę..... @kondotier Nic z tego, radioskaner ma opcję przymocowania do paska, a nie do pistoletowego slotu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Adam - pomyliłem go z inwerterem.Przypomnij mi, do czego skaner jest tam potrzebny, bo nie pamiętam. Może sobie przypomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Radioskaner jest potrzebny do otworzenia drzwi w labku X10, aby przejść do Martwego Miasta. Wcześniej mieliśmy nim nadać wiadomość ludziom w Magazynach Wojskowych, ale Bredeń zginął i przejęliśmy od niego radioskaner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Wydaje mi się, że pomocnym będzie post #35. A jak nie, to skorzystaj z tego do czego odsyła #45. Naprawdę warto. Lub z tego http://stalkerteam.pl/topic/5682-przewodnik-po-modzie-upad%C5%82a-gwiazda/ Po długim czasie od zakończenia gry w tego moda, nie wielu będzie pamiętać takie szczegóły. Edytowane 5 Października 2013 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Co do postu #35 to próbowałem starej jak świat sztuczki z gaussem. Nawet się udało otworzyć drzwi, ale za to pojawiała się niewidzialna ściana, blokująca dostęp do pokoju. Post #45 zawiera poradnik Cichego... z którym od początku przechodzę tego moda. Gościu pisze DENERWUJĄCYMI ogólnikami. Mój problem opisał "Aktywujemy radioskaner i przenosimy się do MM". Baaaardzo pomocne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) W #35, masz wpisać kod, którym jest "1".W #35 jest pytanie, a odpowiedź w #37. Edytowane 5 Października 2013 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Źle policzyłem posty, sorki. Z kodem próbowałem, nic z tego. Może to ma coś wspólnego, że nie wykonałem tej misji z pościgiem w CZAESie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Wybacz, ale minęło wiele czasu gdy w niego grałem i sporo było innych modów po nim, więc trudno spamiętać wszystkie szczególiki. A moda nie mam postawionego, więc nie sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 No trudno, wychodzi na to, że powinienem użyć radioskanera, ukrytego w X18, albo ewentualnie wykonać misję w CZAESie z pościgiem. Ale dzięki za pomoc. Przykro mi tylko, że nie ukończyłem moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Proponuję Ci PW do cichego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Na screenie widać gdzie włącza się radioskaner :D : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Hahaha istna komedia. Kto by pomyślał, że najprostsze rozwiązania bywają najtrudniejsze w wykonaniu. Dziękuję kondotierowi za chęci i cichemu za pomoc w rozwiązaniu zagadki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Wintorez będzie w schowku Poszukiwaczy w Prypeci. Prośba: zerknie ktoś na mój problem z postu nr 80? Z góry dziękuję. Nie wiem czy iść dalej czy próbować do skutku.Gdzie ten schowek jest?Bo chodzę i szukam i nic.Skrzynie otworzyłem i też nic.Żadnego innego schowka tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Gdzie ten schowek jest?Bo chodzę i szukam i nic.Skrzynie otworzyłem i też nic.Żadnego innego schowka tam nie ma. Kolego schowek jest w kinie na samym dole za mapą na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Panowie mam problem z uruchomieniem ciężarówki w martwym miescie.Kierownica kręci sie na boki ale, maszyna nie chce ruszyć przed siebie. Co zrobić żeby to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niania66 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Panowie mam problem z uruchomieniem ciężarówki w martwym miescie.Kierownica kręci sie na boki ale, maszyna nie chce ruszyć przed siebie. Co zrobić żeby to zmienić?Franek a silnik masz odpalony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 no własnie nie mam pojęcia jak to zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 W opcjach ustawienia klawiszy, jest pozycja na uruchamianie silnika. Przypisz jej jakiś klawisz i po wejściu do samochodu naciśnij go. Usłyszysz pracę silnika. I jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Emperor Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 @Franek, przeczytaj te posty: 1, 2, 3, 4, 5 - powinny "rzucić nieco światła" na twój problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franek Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Wielkie dzięki panowie maszyna uruchomiona,i dostarczona do CEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam,niedawno rozpocząłem tego moda i mam problem na bagnach, mam znaleźć ojczulka Witalija, ale najpierw cerkiew na bagnach i tak cerkiew jest zaznaczona na mapie idę tam stoję przez parę minut i zadanie na znalezienie cerkwi nie zalicza się co chodzi?? Dodam jeszcze,że próbowałem przeszukiwać bagna na własną rękę, lecz oprócz kilku mutantów nie znalazłem nic...mnisi też zbyt rozmowni nie są,nie wiem co dalej robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Trzeba wybić w niej bandytów i dopiero jak CzN ją zajmie, będzie zaliczenie. No i chyba wcześniej, należało zająć wieżę obserwacyjną. Bo nie będą się śpieszyć z przyjściem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucker64 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Jestem teraz w wschodniej Prypeci Razem z Grekiem rozbiłem bandę Kocura i przesłuchałem go. Potem sms i razem z Grekiem idziemy do Limanska. Grek prowadzi idę za nim do przejścia. Atakują nas bandyci.wybijam wszystkich. Idziemy dalej do studzienki za pralnią. Grek schodzi po drabinie na dół i znika w przejściu do Limanska. A ja nie mmogę przejść - przejście nieaktywne !!? . W PDA mam zadania: 1- Arsenał najemników 2 - Upadła gwiazda 3 - Jermioł4 - Znaleźć ciężarówkę - 25 - Szantaż I teraz nie wiem co dalej ? Edytowane 7 Lutego 2014 przez Trucker64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytko_007 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Witam, mam problem w zadaniu z likwidacją snajpera. Aby się on pojawił trzeba podnieść notatkę przy tym bajorze. Szukam jej już kilka godzin i nigdzie jej nie ma. Czy to możliwe aby wpadła pod tekstury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi