vidkunsen Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Sarkazm: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelaQxi Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Pytanko, mapa dla podróżnika? W okolicy południowej wieży na bagnach, zadanie "sprytny schowek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 @DelaQxi Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazm Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 19 godzin temu, vidkunsen napisał: Sarkazm: Pokaż ukrytą zawartość ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 teraz ja będę miał pytanie - ktoś wie, jaka jest nazwa fleszki muzycznej dezertera ? Bo zrobiłem jego zadanie i znikł z bagien a fleszki nie kupiłem od niego... tylko tej mi brakuje, kupię ten przedmiot w menu gry za 200k rubli... tylko muszę znać nazwę... dodatkowo nie pogardzę nazwami dla TOZ 194 bo nie wiem gdzie go dostać i dla mauser c96 - nie schnellfeller tylko zwykły - był w schowku wilka, a ja głupi sprzedałem, myślałem że naziści na zatonie będą go mieli a tu klops, nie ma go na tej stronie https://stalkerportaal.ru/blog/op_2_1/oruzhie_v_op_2_1_i_gde_ego_iskat/9-1-0-773 znalazłem, że toza daje Pliczko za szmaragdowy skrętak, ale jak biorę to zadanie, to Pliczko daje mi egzę Powinności, a Mauser jest w skrytce Wilka, więc koło zamknięte - nie zrobię tych zadań bez pomocy zakupu przedmiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 @koboldzisko https://stalkermod.ru/mini-modyi/polnyj-spisok-predmetov-dlya-op-2-1.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 @qlkin wielkie dzięki za tą krynicę wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelaQxi Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Witam, znowu ja gdzie znajdę PDA dla wkręta w zakładzie metalurgicznym? No i o co chodzi z tymi moździerzami w mrocznym parowie.. BTRa zniszczyłem, bunkier znalazłem, ale nadal mam aktywne te 3 moździerze.. przeszedłem całą lokacje i nie ma, dodam że żaden strzał z moździerza we mnie nie polecial (o ile miały polecieć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 moździerza musisz zniszczyć. Będą stały na ziemi. Granatem. Nie będą do Ciebie strzelały nie ma w grze mechaniki pocisków moździerzowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 20 minut temu, Ignachinio napisał: moździerza musisz zniszczyć. @DelaQxi szukaj na mapie takich stanowisk artyleryjskich 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 26 minut temu, tom3kb napisał: @DelaQxi szukaj na mapie takich stanowisk artyleryjskich 🤣!!!!!!!!!!! @tom3kb - no nie mogę . Wygrałeś pierwszą nagrodę w temacie - skojarzenia! @DelaQxi - w miejscach gdzie strzelałes się z najemnikami stoja mozdzierze , a obok nich skrzynie z ammo do tychże . Skasuj jedno i drugie. @DelaQxi- PDA dla Wkręta?? A nie imadło? jakby to drugie to: Spoiler 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelaQxi Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Witajcie, znowu ja U handlarza na wysypisku "Witek woron" jak chce wymienić ogony na amunicje to odpowiada mi "niestety, nie mogę Ci już w niczym pomóc", można to jakoś obejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @DelaQxi niektórzy handlarze mają ograniczoną liczbę takich zamian "coś za coś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Był gdzieś fix na to. Bodajże @boberm go zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @DelaQxi @boberm zrobił różne ułatwiacze do OP 2.2, też taki na limity u handlarzy. Ale z wrzucaniem do OP 2.1 bym się może wstrzymał zanim może nie powie, że powinno działać bez problemu Ewentualnie zrób kopie oryginalnych plików, podmień i licz, że zadziała i nic się nie zrypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @tom3kb - działa . Ale kopię bezwzględnie wypadałoby zrobić. Mam zawsze kopię całej gamedaty- ot tak dla zasady:'-)). Godzinę temu, tom3kb napisał: @DelaQxi @boberm zrobił różne ułatwiacze do OP 2.2, też taki na limity u handlarzy. Ale z wrzucaniem do OP 2.1 bym się może wstrzymał Op 2,1 czy Op2,2 - to technicznie to samo . Większośc ficzerów z opków jest zamienna - szczególnie tych lzejszych - polegających nie na głębokiej ingerencji w pliki ( bo to dla mnie zbyt szerokie wody na których czają się smoki:-)) ) , ale raczej na podianie cyferek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Panocki potrzebuję pomocy... W grę jest wbudowany spawner - za 200 000k rubli spawnuje przedmiot - niestety nie mogę tam wpisać żadnych liter, próbowałem sposobów z forum - zmiana uprawnień dla całego dysku, nie mogę nawet zmienić nazwy bohatera, ani nic wpisać w spawnerze... save robię przez konsolę, więc to nie problem, ale spawner mi potrzebny... OP 2.1 z tego forum, więc wsio rozblokowane, nazwa bohatera mi nie przeszkadzała, ale teraz bym chciał wyczarować fleszkę muzyczną dezertera i nie mam jak... szukałem na jutubie, ale nic nie znalazłem, co do rus języcznych to tu poszukiwania szły kiepsko - za duża bariera językowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 @koboldziskoMoże to i jakoś banalnie można z tym wpisywaniem. Nie wiem, ale jak to niezgodność spawner/patch to proszę: https://stalker-mods.su/board/s_t_a_l_k_e_r_chity_kody_trejnery/kody_sokhranenija_i_prochie_sekrety_igr/spavnery_dlja_op_2_1_pod_ljuboj_patch/2-1-0-624 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 @qlkin mam takie info po kliknięciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlkin Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 (edytowane) To nie jest strona dla niecierpliwych, fakt. U mnie działa normalnie, jak na ten "sajt". Jak nie przebijesz - to napisz - który potrzebujesz i wrzucę Ci tutaj, plik mały. Po E. spavner under patch 8.2.rar a ten do 6-stek Спавнер karavan150-показомер-фишки от wasilych-Патч 6.2к.rar Edytowane 15 Lutego 2022 przez qlkin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 dobra będę testował wieczorem, akurat wróciłem z x14 więc doturlam się na wysypisko i będę próbował zespawnować fleszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Panowie! Gdzie można znaleźć Dana? Bo chce zrobić questa z tą zaginiona ekipą naukowców a Sacharow nie chce ze mną gadać póki nie znajdę zabójców Kła. Wybaczcie że pytam, ale po prostu już się pogubiłem w Żonie 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 @dave23 a Dan to nie był na Bagnach w tym zakładzie na północnym-wschodzie gdzie w W Czystym Niebie była chyba baza Renegatów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave23 Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 A tak z innej beczki. Ilu ludziom muszę pomoc żeby mi zaliczyło to zadanie 'Uratować wielu ludzi'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Około pięć osób powinno wystarczyć. Przynajmniej mi raz przy tylu zaliczyło a raz przy 8 czy 9. Tak Dan siedzi na Placu Maszynowym tylko najpierw musisz go wyczyścić z Kościejem żeby się pojawił. Najpierw misje CN potem dopiero Dan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi