Jump to content

Alternatywa 1.3

Recommended Posts

1 minutę temu, pacjent1972 napisał:

Kolego @bloodrise jak widzę jesteś na forum parę lat, układ strony znasz i chyba u ciebie jest także w prawym górnym rogu okienko "Szukaj..."

Wpisz tam proszę "Degradacja patcha". Pozdrawiam i bez urazy, pomogłem jak umiałem. :D

Byłem po prostu ciekaw czy istnieje jakiś inny sposób :)

Rozpakowany plik gamedata.dbm (jeśli ktoś ma problemy z unpackerem) tutaj link z mega - także kopiujemy ten katalog do naszej gamedaty.

Przed instalacją spolszczenia należy również do gamedaty moda skopiować ten fiks:  http://alternativa-mod.ru/arxiv/1_3/weapons_fiks.zip

---

@DaarMoo proponuję zagrać stalkerem - gra będzie trudniejsza, ale i ciekawsza - grając jako żołnierz poznasz okrojoną historię. 

---

Mapy  Zatonu, Prypeci i Jupitera nie zostały przetłumaczone (zmodyfikowany przeze mnie plik .dds wywalało do pulpitu). Od razu mówię że nie ma na nich nic ciekawego oprócz standardowych nazw charakterystycznych miejsc na lokacjach. 

• Positive 2

Doktor dał mi wskazówkę i dotarłem z Bagien na Mroczne Ziemie, bez zejścia na "statykę' wylot ale to nic bo poradziłem sobie. Zabójczy klimat, milion mutków od pijawek w górę, promieniowanie full. Przebiegłem sprintem i ani żywej duszy, powrót nas Bagna po drugiej stronie lokacji. Pytanko czy ta lokacja będzie miała swoje 5 minut czy to jakaś lipa? 

38 minut temu, pacjent1972 napisał:

Doktor dał mi wskazówkę i dotarłem z Bagien na Mroczne Ziemie, bez zejścia na "statykę' wylot ale to nic bo poradziłem sobie. Zabójczy klimat, milion mutków od pijawek w górę, promieniowanie full. Przebiegłem sprintem i ani żywej duszy, powrót nas Bagna po drugiej stronie lokacji. Pytanko czy ta lokacja będzie miała swoje 5 minut czy to jakaś lipa? 

Dotarłeś na 'Mroczne Ziemie.Bagna'. Na tej lokacji będą zadania na:

Spoiler

notebook Kartografa oraz Miejsce Wiedzy (pierwsze).

30 minut temu, anatol napisał:

Jeszcze nie doszedlem do tego momentu ale powinno byc tam zadanie od Bagiennego Doktora.A w którym dokladnie miejscu jest to przejście bo chodzilem dokoła mostu ale promieniowanie mnie zabijalo.

Jeśli chodzi o przejście z Bagien na Mroczne Ziemie. Bagna to jest ona za siatką, bliżej mostu kolejowego - szukaj beczki (trzeba nacisnąć na niej klawisz 'F').

• Positive 1