Szczepan9205 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Pytanie do @tom3kb i @LisKot, jak byście się zapatrywali na zagranie w TS raz jeszcze tylko tym razem po naszemu ? Chętni, czy nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia @Szczepan9205 nie bardzo. Ale wrzucaj spolszczenie jako otwarte beta testy 😏pewnie sporo ludzi będzie grało tylko kwestia taka czy będzie im się chciało wklejać błędy. Jak będą jakieś duże babole to na pewno wypłyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia @tom3kbNo właśnie, dlatego testy będą, ale zamknięte bo mamy dopiero pierwszą pełną wersję spolszczenia, testy będą po to, żeby korekty w tekście zrobić i dopiero ta przetestowana i poprawiona wersja wyląduje na ST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot14 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Hejka czy moze ktos doradzic bo gra mi sie nie zapisuje w zadnym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia @grzmot14 to uruchamiaj z uprawnieniami administratora albo nie instaluj rzeczy w c:\programfiles\... Tylko obojętnie gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia @Szczepan9205 Będę mógł dzisiaj pograć, ale trochę później. Na tę chwilę jestem zajęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Jestem chetny potestować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Ja jestem teraz w Yantarze więc większa część gry za mną ale mogę też potestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia @portals o pierwszy raz widzę, że grasz w jakiegoś moda 🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Nie ukrywam że miałem sporą przerwę ale pora coś pograć. No ale nie róbmy offtopica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia @portals Heh no jeżeli byś napotkał jakieś błędy i dawał znać na ich temat to mogę Ci podrzucić spolszczenie jak zaczniemy testy. Z tym, że jeżeli będziesz grał od momentu w którym jesteś to na pewno będziesz miał ksywki wszystkich w języku w którym grałeś wcześniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldiamiga Opublikowano 20 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 23 godziny temu, Szczepan9205 napisał(a): @waldiamiga Mogę się mylić, ale jeżeli nadal w menu wyświetla Ci się wersja 1.0 to musiałeś źle wrzucić łatki? Ogólnie folder, w którym są pliki łatek powinien wyglądać tak: Więc wejdź w folder z True Stalker -> Content -> Patches i zobacz czy masz tam te pliki, a jeżeli nie to coś źle wrzuciłeś Reinstal TS (z zachowaniem sejwów), od nowa wrzucone pacze od 1 do 4 i gra maszyna, jest v1.4. Nie wiem czemu poprzednio była lipa. Dzięki za pomoc. Na moim leciwym Acerze Asspire V5 z i7 4500U, 12GB ramu i GeForce 750M gra się świetnie z ustawieniami w okolicach średnio-niskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooshycky Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia (edytowane) Siema, mam problem z True Stalker nie moge zapisywac gry a gdy sprawdzam co sie dzieje w konsoli to jest komunikat: !Cant't write file: 'c:\program files (x86)\true stalker\userdata\savedgames\quicksave_5.scop'. Error: 'No such file or directory'. Edytowane 21 Stycznia przez Rooshycky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia @RooshyckyIle razy można pisać to samo? 🥴 Jak instalujecie w c:\programfiles to uruchamiajcie z uprawnieniami administratora albo instalujcie gdzieś indziej, np na innej partycji. @edit Dodałem info o tym do pierwszego postu to już raczej problemów nie powinno być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 21 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia Pytanie do grających lub tych którzy już moda przeszli. Jak to jest z narzędziami dla technika? Skończyłem Kordon i mam iść na Wysypisko. Na Kordonie są tylko narzędzia podstawowe. Oddać technikowi czy zabrać je na Wysypisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia @OldMan Ja zebrałem wszystkie i dopiero wtedy oddałem, ale chyba nie ma znaczenia, w jakiej kolejności oddajesz. Narzędzi są 3 sztuki i wszystkie są dla technika w wiosce. Lokalizacja narzędzi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Trzecia część soundtracku z moda. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateukirek1234123 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia Witam to jak z spolszczeniem do true stalker? Chętnie bym zagrał ale z jakim kolwiek spolszczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia @Mateukirek1234123 no to musisz czekać aż wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateukirek1234123 Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia A to jakaś przybliżona data wydania jest czy na razie nic nie wiadomo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia @Mateukirek1234123 z tego co pisał @Szczepan9205 na poprzedniej stronie to z @OldMan im nieźle idzie z tym spolszczeniem ale przed premierą chcą zrobić zamknięte beta testy, a biorąc pod uwagę, że to mod na jakieś 30 godzin, nie licząc różnych wariacji zadań to trochę te testy mogą potrwać, zależy też ilu testerów będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Kolejne pytanie do tych, którzy grają lub skończyli grać. Zaraz po przejściu na Wysypisko zaczepia nas Michigan z prośbą o pomoc w uwolnieniu jego kolegów, których pojmali bandyci i trzymają na cmentarzysku pojazdów. Oglądałem rus filmy i wszyscy wybierają pomoc w uwolnieniu więźniów. Ale jest tam w dialogu jeszcze jedna opcja, że odmawiamy i dostajemy w łeb. Po odzyskaniu przytomności odnajdujemy zwłoki więźniów i Michigana na cmentarzysku, a przy nim PDA. W PDA jest informacja, że PDA trzeba odnieść komuś w Wiosce kotów. Nie ma tego w zadaniach nie ma wskazanej osoby w wiosce. Nikt nie chce w wiosce o tym gadać. I teraz pytanie czy historia tego PDA ma ciąg dalszy? A może to ma związek z Fanatem, który z wioski wyparował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia @OldManTak, trzeba je oddać Fanatowi/Fanatykowi, ale dopiero wtedy kiedy nas fabuła skieruje z powrotem do Kordonu - nie dotarłem tam fabularnie, ale wiem ze string_id, że to jemu się je oddaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Pytanie do znawców, może ktoś będzie wiedział Wiecie może jak fachowo nazywa się ta - maszyna/konstrukcja? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia A gdzie ona konkretnie jest ? Czy to w nowej miejscówce przy elewatorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi