LisKot Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2 godziny temu, OldMan napisał(a): zostaw w schowku osobistym wszystkie wartościowe rzeczy Nasza postać nie robiła czasem tego sama? W tym schowku co go znajdujemy po sprawdzeniu sygnału SOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca @cez137 no taki zabieg fabularny twórców, o Toporze "jeszcze będzie" 😏 w sensie, że żołnierz tak trochę idzie jego tropem jeśli chodzi o fabułę/intrygę. @OldMan jesteś pewien, że to tak działa? Bo mi się wydaje, może już mi się myli bo moda przeszedłem już dawno ale jak zacząłem grać żołnierzem to skrzynkę osobistą chyba miałem pustą pomimo tego, że miałem jakieś klamoty w niej, bo nie wszystko ze sobą targałem. Trochę nawet byłem zły, że nie przerzuciłem towaru do jakiegoś plecaka na jakiejś lokacji. No ale liczyłem, że twórcy nie pozwolą żeby gracz wszystko stracił co tyle godzin chomikował ☺️ Także @cez137 jakby co to nie przejmuj się utratą gratów bo fabularnie wszystko jest do odzyskania. @LisKot no właśnie chyba nie robiło tego automatycznie jeśli chodzi o ten schowek "globalny" właśnie żeby "nie oszukiwać" tylko przerzuciło do schowka "plecaczka" Topora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca @OldMan niestety tak to nie działa, miałem w schowku Topora duzo fajnych rzeczy, zmodzone bronie, sporo artów ze 2 pancerze, kilka hełmów, wszystko przepadło 😥 a schowek wojaka jest pusty także tego, aktualnie jestem na Jantarze i ogarniam teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca @cez137 nie przejmuj się wszystko odzyskasz w miarę szybko. Jak wrócisz z fabułą na Kordon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 8 godzin temu, cez137 napisał(a): @OldMan niestety tak to nie działa, miałem w schowku Topora duzo fajnych rzeczy, zmodzone bronie, sporo artów ze 2 pancerze, kilka hełmów, wszystko przepadło 😥 a schowek wojaka jest pusty także tego, aktualnie jestem na Jantarze i ogarniam teren Muszę to sprawdzić. W TS grałem już jakiś czas temu i nie wiem czy dobrze napisałem, że chodzi o schowek osobisty czy o zwykły schowek. Jak ktoś ma jakiś zapis tuż przed pojmaniem Topora lub przed tą sceną na farmie to proszę o wystawienie do pobrania (i do jakiej wersji moda zapis będzie pasował) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca @OldMan 1 godzinę temu, OldMan napisał(a): chodzi o schowek osobisty czy o zwykły schowek. osobisty tj sejw zaraz przed farmą jak mam zakopać tego arta, od niego do farmy to dosłownie kilka minut gry zakop art.scop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca Dzięki. Przypomnę sobie jak to było, a raczej o co mi chodziło p.s. Do jakiej wersji jest to zapis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 28 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca (edytowane) @OldMan 1.4 Skończony, jak dla mnie jeden z lepszych modów, naprawdę topka, wszystko już chyba o nim zostało napisane więc nie będę się powtarzał Spoiler Edytowane 3 Kwietnia przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Witam, nie ma czasem dodatków do tego True Stalkera, mam na myśli lepszy respawn, zadanka poboczne. Bo za spokojnie jest, trochę życia tchnąć, może ktoś coś wie. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia @suchy1280 nie ma, możesz sobie wejść w zakładkę addons na stronie moda ale tam też nic ciekawego nie ma, trochę ułatwień rozgrywki typu większy udźwig, dluższe świecenie latarki, wysoki skok, inne celowniki czy reshade. Same pierdoły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia (edytowane) Panowie potrzebuj tylko konkretnych Linkow do Moda True Stalker Bo jest ich tyle do pobrania ze robi si glupi nie wiem czy mam pobieracz wszystko po kolei jak leci czy sa wymagane tylko dwa lub trzy Linki z ktrych moda mozna zassac, Badzcie tak mili i napiszcie mi ktre to sa Linki i w jakiej kolejnosci trzeba pobierac. Edytowane 8 Kwietnia przez FilmisterPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @FilmisterPL panie 😁 bierzesz jeden dowolny link i pobierasz moda i potem zasysasz patch 1.5 i to wszystko. A, który link to już sobie wybierz samemu, jest ich tyle bo się ludzie rzucili na premierę i szybko kończyły się limity pobrań. Także podsumowując pobierasz dwie rzeczy, moda i patcha 1.5, no i ewentualnie spolszczenie jak chcesz grać po naszemu. Ja tam zassysałem google drive ale widzę, że jest i u nas na serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia FilmisterPL - polecam rus strone i na to spolszczenie jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Problem w tym ze nie wiem jak ta latke wrzucic do moda wywala mnie w pulpit i tyle z grania w true Stalker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia @FilmisterPL Pisałem Ci na steamie. @tom3kb też wyjaśnił. Pobierasz True Stalkera. Na przykład z GD - KLIK. On ma wbudowany instalator, więc nic nie trzeba robić. Po wypakowaniu moda klikasz "ts_setup.exe" i instalujesz. Pobierasz łatkę 1.5. Również może być z GD - KLIK. Wypakowaną zawartość umieszczasz w głównym katalogu True Stalker. Pobierasz spolszczenie. Może być z naszego serwera - KLIK. Wypakowaną zawartość umieszczasz w głównym katalogu True Stalker. Później sprawdź, czy w pliku fsgame.ltx linijka wygląda tak: $game_data$ = true | true | $fs_root$ | gamedata\ Pobierasz mini-łatkę do spolszczenia. Może być z GD - KLIK. Wypakowaną zawartość umieszczasz w głównym katalogu True Stalker. To wszystko. Wystarczy w menu głównym wybrać język polski w ustawieniach. Jest jeszcze opcjonalny dodatek od @Szczepan9205. To oryginalny ambient z trylogii S.T.A.L.K.E.R. Instalacja dobrowolna, a link jest w pierwszym poście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeRu Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia Ma ktoś może jeszcze rozpakowany plik z Particles.xr z True Stalkera 1.5?...nie mogę zmusić żadnego unpackera do wypakowania db, a chcę zaadoptować dodatek z holywood FX 3.1 od Anomaly. Miedługo wrzucę ten dodatek zaadoptowany także do Lost Alphy DC razem i z polonizacją przystosowaną do Definitive car pack addon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 7 minut temu, FeRu napisał(a): .nie mogę zmusić żadnego unpackera do wypakowania db Wcześniej @Szczepan9205 zapodał parę unpackerów. Ten ostatni (Распаковщики ОП2.1) powinien zadziałać. Trzeba było chyba tylko podmienić nazwę folderu config na configs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeRu Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia No właśnie u mnie nie chce ten działąć który rozpakowuje z poziomu gry nie wiem czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 8 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2 godziny temu, FeRu napisał(a): No właśnie u mnie nie chce ten działąć który rozpakowuje z poziomu gry nie wiem czemu. Postawiłem właśnie dla testu TS 1.5 i da się rozpakować: To powinien być ten plik: particles.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) Po zainstalowaniu wszystkiego jak pisał Agrael nadal wywala w pulpit nie mogę True Stalkera postawić na nogi nie wiem co jest zgrane ale ok udało się jakoś odpalić widzę ze spolszczenie dziala elegancko graficznie bardzo ladny zobaczymy jak dzialac bedzie. Edytowane 9 Kwietnia przez FilmisterPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Witajcie. Wczoraj dla testu postawiłem TS 1.5, niestety nie mam czasu grać od nowa, ale przypomniałem sobie o jednej wątpliwości . Żeby ją rozwiać poszukuję sejwa jak najbliżej momentu ostatniej rozmowy Topora z Termitem na Farmie (Kordon) zanim stajemy się Żurawliowem i lądujemy na Agropromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeRu Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 11 godzin temu, OldMan napisał(a): Postawiłem właśnie dla testu TS 1.5 i da się rozpakować: To powinien być ten plik: particles.7z Dzięki wielkie kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Link do udzwigu do true Stalker https://drive.google.com/drive/folders/1M0UB3kRVbkiAuFnRygLerEED_xOPKi0Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcx Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia @FilmisterPL zamiast rar albo7zip ..... link do poprawki. 😞 Spoiler Potrzebujesz uprawnień Poproś o dostęp lub przełącz się na konto, które ma odpowiednie uprawnienia. Więcej informacji Wiadomość (opcjonalnie)Wiadomość (opcjonalnie)Wiadomość (opcjonalnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 10 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia A co nie działa,ja tylko przekazałem dalej a jak chcecie tu film z poradnikiem, Karozilla zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi