Agrael Posted May 3 Report Share Posted May 3 Podsumowanie wyników ankiety na AP-PRO.RU z najlepszymi modami - kwiecień 2024 r. True Stalker został uznany za najlepszy mod miesiąca po raz piąty z rzędu. Drugie miejsce należy do Anomaly, a trzecie wywalczył sobie Łapacz snów. Co ciekawe na piątej pozycji mamy Złotką Kulę, która zadebiutowała w 2017 roku. True Stalker (PL) Anomaly 1.5.2 (PL) Łapacz snów (OBT) (PL) Lost Alpha: Definitive Car Pack Addon Złota Kula (PL) Oblivion Lost Remake 3.0 (OBT) OP-2.2 (PL) NLC 7 3.0 (PL) F.O.T.O.G.R.A.F. (PL) Chciwość The Exception (PL) NS OGSR OGSR Mod (PL) Gunslinger Mod (PL) Przestrzenna Anomalia (PL) Źródło: [KLIK] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony2001 Posted May 3 Report Share Posted May 3 Ograłem ostatnio True Stalker i zdecydowanie zasługuje - czy Anomaly 1.5.2 jest na podobnym poziomie trudności rozgrywki czy to bardziej hardkorowy mod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agrael Posted May 3 Author Report Share Posted May 3 @Naznaczony2001 Anomaly to duży sandbox z wątkami fabularnymi, więc z True Stalker ma niewiele wspólnego. Jeżeli szukasz bardziej hardkorowego modpacka... Hm, nie wiem - na przykład Gamma na wyższym poziomie trudności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony2001 Posted May 3 Report Share Posted May 3 (edited) 2 godziny temu, Agrael napisał(a): @Naznaczony2001 Anomaly to duży sandbox z wątkami fabularnymi, więc z True Stalker ma niewiele wspólnego. Jeżeli szukasz bardziej hardkorowego modpacka... Hm, nie wiem - na przykład Gamma na wyższym poziomie trudności. Bardziej chodziło mi o to czy Anomaly to bardziej hardkorowy mod - gameplay'em szukam czego podobnego do True Stalker. Coś lekkiego co wciąga po pracy Edited May 3 by Naznaczony2001 Błędy językowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted May 3 Report Share Posted May 3 @Naznaczony2001 to zależy jak sobie chcesz grać w Anomaly, można praktycznie jak w normalne mody, a można sobie zrobić hardkorowy survival, opcji i ustawień jest sporo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts