Szczepan9205 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 @boloBo są bodajże 3 takie same chatki wzdłuż wybrzeża, ale tylko jedna - chyba ta najbardziej na południu ma pomost, którym można przejść na drugą stronę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 Bardzo dziękuję za grzeczność, sprawdzę. Udało się, znalazłem, ślicznie dziękuję raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 Witam jest mały problem z latarką mianowicie, jak zamienić przycisk L (jak latarka, który działa, ale nie istnieje w ustawieniach sterowania i w pliku .cfg) na inny przycisk np. Tab? bo jest po ręką. Oczywiście bez uruchamiania koła. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 @suchy1280 zobacz sobie Tutaj jak można bindować sobie klawisze, quicksloty, latarkę itd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 27 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2024 @suchy1280 ogólnie kilka przydatnych funkcji jest wbudowanych standardowo w przyciski na myszce (jak np. latarka na wciśnięcie scroll'a) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 Witam miałeś rację z tą myszką działa 😮😮😁 jak to mój technik powiada "najlepsze najprostsze metody", zawsze się sprawdzają. Z tą edycją .cfg pewnie by się udało, ale za dużo kombinacji. Dzięki. Pozdrawiam i Dosiego Roku 2025. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 (edytowane) Serwus, tak sobie zwiedzam, nie gram, a zwiedzam w sumie. I ostatnio dolazłem tu A później tu I tak jak było zapowiedziane przed premierą, "swoboda działania będzie ogromna" i tak jest. Pod każdym aspektem nie tylko łażenia . Ogromna Zona. Pozdrawiam. I jeszcze taka perspektywa Edytowane 28 Grudnia 2024 przez suchy1280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 Witam czy trafił sie wam problem z brakiem Szramy w misji "zanieś nadajnik Szramie" kurcze dochodzę do bazy Szramy wchodzę do budynku i nie mam filmiku ze Szramą. Nie ma Szramy w całym budynku. Jego ludzie sa, moge naprawić broń ale Szramy nie ma, nie wiem czy łazić po zonie dalej czy jest jakaś metoda przeskoczenia tej misji bo główna misja staneła w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 33 minuty temu, Rademenes napisał(a): Czy jest jakaś metoda przeskoczenia tej misji https://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=168&t=28463 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starika.. Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Właśnie ukończyłem S2 i mogę powiedzieć tylko tyle, że ta gra jest niezmiernie zamęczająca i irytująca. Wiele bugów i niedociągnięć jestem w stanie przeżyć i przymrużyć na nie oko, ale to, że gra która wygląda jak z 2015 roku a wymaga komputera z 2035 roku jest dla mnie totalnym przegięciem. Może i nie wygląda ta gierka najgorzej, ale optymalizacja tutaj nie istnieje i w 90% trwania gierki fpsy lecą na łeb na szyję i grać sie w to nie da. Nie wiem jak wy ale dla mnie fabuła tej gry jest totalnym dnem. Nie miałem pojęcia co robię w zonie przez cały czas trwania S2. Misje jak dla mnie pisane były na kolanie tydzień przed wydaniem tej gry, można było to wszystko zrobić 100 razy lepiej i dokładniej. Stalker 2 ma potencjał i wiele aspektów jest naprawdę okej, ale po 6 latach w produkcji to oczekiwałem czegoś więcej. Zona wydaje się pusta i nudna, sama budowa mapy jest do przeżycia, ale najczęściej Stalkerzy w niej nie istnieją i pojawiają się sporadycznie. Osobiście oczekiwałem o wiele bardziej rozbudowanego arsenału, gdzie wiele darmowych modów do SoC mają większy arsenał od S2. Jak dla mnie gra totalnie mierna. Odżyłaby napewno po drobiazgowej pracy nad optymalizacją. W moim odczuciu, aby gra była taka jaką bym ją chciał to musiałaby spędzić w piekarniku jeszcze dobry rok. Przynajmniej było dużo walki, ale przyjemność z niej zabierana była przez totalnie bezsensowny spadek klatek. Może za rok sobie jeszcze ogram, bo póki co nie widzę sensu wracać do S2 w formie takiej w jakiej jest teraz na chwilę obecną. Wielkie rozczarowanie po wielu latach oczekiwania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 (edytowane) 18 godzin temu, tom3kb napisał(a): https://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=168&t=28463 dzięki przetestuję Edytowane 29 Grudnia 2024 przez Rademenes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisU Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 @Rademenes tak to są zadania ze stalkera 2 możesz to łatwo zweryfikować wpisując w google stalker 2 zadania fabularne Spoiler Link do listy zadań po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 wgrałem duuuzo wcześniejszy save i w końcu zaskoczyła misja ... można iść dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi