Bandyta Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam. Jako nowy członek forum nie wiem czy dobrze trafiłem z tematem. W każdym razie w dodatku występuje błąd (mój brat gra u siebie na kompie i tego problemu nie ma) mianowicie dostałem misje od Sacharowa aby zabić snorki w tunelu... i tu pojawia się problem. SNORKÓW NIE MA. co się dzieje? nie mogę przejść tej misji a w modzie jest jako główna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Lepszym miejscem było by to na twoje pytanie https://stalkerteam.pl/forum/255-sigerous-mod-dla-cs/ Ale wracając do tematu, odpal save-a z przed wzięcia zadania i spróbuj jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Też tak miałem tam pojawiają się czasem snorki i ten mocny oddział ich wykańcza. Zadanie albo samo się zaliczyło albo wisiało nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BishopPL Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Czy ktoś wie czy da się naprawić ten błąd z lornetką? (lornetka w lewym górnym rogu a ekran czarny) Edytowane 26 Marca 2016 przez BishopPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wernoch Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Crash zawsze w tym samym miejscu, na przejściu z Jantaru do Czerwonego Lasu. Byłem już w czerwonym lesie na innym save, bez zadania głównego po prostu przebiegłem do następnej lokacji. Teraz jednak mam zadanie główne i cały czas wywala jak tylko się załaduję lokacja. Wersja 1.5.10 cda CRASH: Spoiler Expression : fatal error Function : CScriptEngine::lua_error File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp Line : 180 Description : <no expression> Arguments : LUA error: ...my a\stalker cs\gamedata\scripts\task_objects.script:1613: attempt to call method 'alive' (a nil value) Jeżeli wyeliminowanie błędu wymaga rozpoczęcie gry od nowa to koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Problem ze skryptem chyba :l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Lua error czyli najlepiej chyba opcje graficzne na dół i próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wernoch Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 2 godziny temu, tom3kb napisał: Lua error czyli najlepiej chyba opcje graficzne na dół i próbować. Włączyłem Cheat Engine i przyspieszyłem grę x200 i przeszedłem do czerwonego lasu, ale zadanie się nie odpaliło i kazało mi wrócić do Jantaru. Wracam sobie i Crash taki jak zawsze. Potem próbowałem z opcjami graficznymi. Walnę reinstalacje jak nie pomoże, to lecę z innym modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Witam.Mam pytanie techniczne.W SoC jak się podkręcało "take dist" w "system" to działało a w CS ni cholery.Czy jest gdzieś jeszcze jakieś miejsce gdzie trzeba to zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Zobacz, czy nie ma jeszcze pliku zaczynającego się od inwentory. Czasem opcje z system - z udźwigiem i odległością zabierania - są przenoszone do niego. Moda o którym piszesz nie mam, więc nie sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpa Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Gra chce żebym włożył do stacji dysków płytkę z Czystym Niebem. Wkładam ją i dalej to samo, na pewno płytka nie jest uszkodzona, bo komputer ją widzi i wyświetla w stacji dysków na interfejsie. Macie jakiś crack? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Temat zamykam i oddaję go do dyspozycji Administracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 24 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Jeśli kolega ma oryginalną płytę z grą, to nie ma żadnego problemu, żeby zastosować fixa NoDVD. Bez problemu do znalezienia na necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 @Alpa ale do kogo ty to piszesz? Chodzi ci pierwszy post i instalacje moda, czy coś innego w temacie? Czyste Niebo tak ma, że czasem parę razy trzeba uruchomić bo świruje dziadowski drm na płycie. O ile masz np wersję PL na dvd. Chyba, że chodzi ci o to, że np w ogóle nie możesz uruchomić tej gry np na win7 64bit ale to też była wina drm i trzeba pobrać odpowiednią wersję sterowników tages. Pisz sensownie z czym jest problem bo tak to tylko wróżbita Maciej ci pomoże. @Alpa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Może chodzić o problem z drm zastosowanym w wydaniu gry na dvd. Żeby gra odpalała trzeba pobrać i zainstalować odpowiednie sterowniki tages dla swojego systemu. Miałem ten problem na win7 64bit. Nie trzeba od razu bawić się w cracki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Przecież Czyste niebo po zainstalowaniu, nie potrzebuje płytki. Coś się chyba @Alpa poplątało. O płytkę woła tylko CCz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alpa Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 użyłem fixa nodvd, teraz nie może znaleźć fsgame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 A dokładnie jak wygląda ten komunikat o błędzie? Możesz zrobić jakiś zrzut ekranu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 @Alpa- Co Ty za bzdury piszesz. Co ma piernik do wiatraka. Stawiałeś moda na oryginalną podstawkę, czy na jej kopię? Bo jak na oryginalną, to powinien ruszyć ze skrótu pulpitowego gry. Skrót pulpitowy w katalogu gry jest martwy. Gra CzN nie woła o płytę, więc pytam, czy piszesz w dobrym temacie? A jak sama podstawka, uruchamiałeś ją z pulpitowego? O płytę woła tylko CCz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 @Alpa - Jeszcze raz. Czyste niebo nie woła o płytkę. Jak uruchamiałeś gołą podstawkę? Też wołała o płytkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes12041993 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 A co może oznaczać ten problem ? Expression : fatal error Function : CInifile::r_section File : E:\priquel\sources\engine\xrCore\Xr_ini.cpp Line : 443 Description : <no expression> Arguments : Can't open section 'aliendrone_normal' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 brak tej sekcji " aliendrone_normal " która jest pewnie wpisana w jakimś pliku script lub xml i jest potrzebna w fabule - pewnie czeski błąd i literówka. Trzeba poszukać pliku który ma konfig na ten aliendrone_normal (pewnie będzie się podobnie nazywał) i dodać na końcu takie coś: [aliendrone_normal]:xxxxxx (xxxxx to nazwa właściwa jaką znajdziesz w pliku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Panowie mam pytanie. Bardzo mi się podobał sgm dla COP i chciałbym w coś podobnego zagrać. Jakieś sugestie może to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 @LordDino Sgm do CS jest biedniejszy pod każdym względem od tego z Zewu ale warto zagrać jak koniecznie chcesz pograć w CS i chcesz go sobie rozbudować. Ten do Cienia też jest sporo prostszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Chłopy nie działają mi śrutówki, nie zadają obrażeń żadne od dwururek po lepsze zwykła ammo działa śrut nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi