000mONOLITe000 Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Ten mod ma wirusa!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Niema żadnego wirusa, parę dni temu go pobierałem i wszystko działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radio(nie)aktywny Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 WOW! mod mało waży a dużo dodaje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RysiekzLewej Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) Mam problem z modem. Dostałem zadanie aby dostać się do Doliny Mroku. Aby się tam dostać potrzebna jest przepustka. Zdobyłem przepustkę i muszę teraz pogadać z dowódcą placówki w Dolinie Mroku. Problem w tym że dowódcy nie ma tzn jest czerwony znacznik w tym miejscu, jest posterunek Wolności, ale nie ma tegoż dowódcy. Rozmawiałem z wszystkimi żołnierzami na posterunku ale żaden z nich nie ma opcji dialogowej związanej z tym zadaniem. Proszę o pomoc. Przy okazji witam to mój pierwszy post Edytowane 9 Listopada 2013 przez RysiekzLewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duch1911 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Po zainstalowaniu Moda nie widać u mnie niczego w ekwipunku, ekwipunku innych stalkerów oraz u handlarzy. Tylko jak coś leży, to widać normlanie. Co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 O! A ja tu żadnego errorloga nie wkleiłem? Trzeba to poprawić;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 @1911-sprawdż jaką masz wersję gry .Z tego co pamiętam trzeba tylko spolszczoną gamedate wrzucić do folderu z gra .Spróbuj instalacji od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Mam problem z zadaniem "Zwróć przedmiot: karabin szturmowy członka "Powinności" w Agropromie. Mam lokalizację karabinu w PDA a nie mogę go znależć. Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolaps111 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Witam u mnie jak u kolegi jedrek tez wola o oryginalny dvd choc mam oryginalną gre.Dzieje sie tak po skopiowaniu gamedaty pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Normalka, też teraz gram w tego moda i czasami to mam. Uruchamiaj z autostartu płyty nie ze skrótu na pulpicie. Czasem nawet podczas uruchamiania z płyty wywala ten błąd ale ponowne uruchomienie pomaga. To jest wina cudownych zabezpieczeń tej wersji stalkera. Grę też mam oczywiście oryginalną. Edytowane 17 Lipca 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ale się kolega zamaskował:) Tak na marginesie, jak się dostać do schowka przy moście w północno-zachodnim rogu mapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 To na Zatonie? Na moście i pod nim jest kilka schowków. Musisz podać o który chodzi. Jak to skrzynia na samochodzie, to potrzebne klucze. Chyba są tam, gdzie były w podstawce. Albo jeden jest w jaskini z kontrolerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolaks Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Dzięki kondotier. Chodziło mi o most na bagnach. Już nieważne, znalazłem:) I jeszcze jedno, początek Limańska: FATAL ERROR [error]Expression : vertex || show_restrictions(m_object) [error]Function : CPatrolPathManager::select_point [error]File : E:priquelsourcesenginexrGamepatrol_path_manager.cpp [error]Line : 155 [error]Description : any vertex in patrol path [lim_smart_terrain_1_spec_1_walk] is inaccessible for object [lim_csky_soldier14019] stack trace: Edytowane 29 Grudnia 2014 przez fasolaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nawalony Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Wiem że minęło już wiele lat ale czy ktoś mógłby zrobić świeży upload moda w wersji polskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 No przyjaciele krótko i jasno: Jakie są możliwości spania, bo śpiwora ani łóżek nie widziałem(chyba że ślepy jestem), a grać na antysenie troszkę ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Kobal znalazł prawdopodobne rozwiązanie.Musisz zażyć białą butelkę z krzyżem taką jaką daje sidor na początku.Napisz czy podziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dobra znalazłem problem to tylko wprowadzony utrudniacz i wystarczy wyłączyć uzależnienie od suplementów diety i działa wszystko normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medi@com Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Witam, chciałem zapytać czy można połączyć Sigerous MOD z The faction wars ? Tzn czy można grać na obu zainstalowanych jednocześnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 To tak. Zainstalowałem sobie SGM dla CS generalnie wszystko oprócz auto fixa z punktu 2, bo link wygasł. Wczoraj gra mi się odpaliła choć z problemami, a dziś wyskakuje mi, że aplikacja nie została poprawnie włączona i zostanie zamknięta. Log jest pusty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Stąd możesz pobrać ten audiofix https://mega.nz/#!71BTzapa!_wmdivpQUoODLy4GMgcULYLbEA1K0_J_9ERMwgwABcQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jeśli mogę zasugerować to wstaw to do 1 posta do instalacji SGM dla CS, bo tam jak mówiłem zdechł ten link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Tam też wstawiłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Git i dzięki działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 I to jest najważniejsze, że działa Czyli jednak chomikowanie plików na komputerze czasami się przydaje Skoro problem rozwiązany, to temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi