kondotier Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 PODBICIE: @cez137 I jak poszło? Widzę, ze mod raczej Ci problemów nie sprawiał, bo pytań jak na lekarstwo stawiałeś. A może już grasz w kolejną część? Ta jednak może znów przysporzyć problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 @kondotier pomogło, szedłem po prostu pod inny most, są bardzo podobne, właśnie go skończyłem, bez poradnika by było ciężko, co tu teraz? honor najemnika? hmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 @cez137 Widzisz jak szedleś jak burza Teraz Honor Najemnika i potem na spokojnie Ostatni Stalker i będziesz miał całą historię w malym palcu. Teraz ty będziesz odpisywał na problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 (edytowane) @tom3kb e tam, w te starocie to chyba tylko ja jeszcze gram honor najemnika na pewno zrobię ale do OSa już nie podchodzę, po pierwsze to mam za słaby sprzęt a po drugie dwa razy do niego podchodziłem i za dużo nerwów mnie kosztował Edytowane 18 Marca 2019 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 13 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Jak przywrócić oryginalną muzykę w menu? Nie każdy słucha tego ku***twa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naznaczony09 Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Jak odpalić ciężarówkę w ostatniej misji? Trzeba ścigać Bergera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 @naznaczony09 Musisz w opcjach gry sobie przypisać klawisz do odpalania samochodu. Info w pierwszym poście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qjanusz Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 W dniu 18.03.2019 o 18:29, cez137 napisał: e tam, w te starocie to chyba tylko ja jeszcze gram Wyobraź sobie że nie tylko Ty. Właśnie skończyłem Te starocie żyć jeszcze długo będą. Tłumaczenie to wiadomo, podstawa, ale bez poradnika bardzo ciężko by było chwilami. Dlatego podziękował za ten temat i za wkład ludzi dobrej woli. "Poszukiwacze" deko jakby lepsiejsza, co nie znaczy że "Powinność" przynudza. Czas na Upadłą gwiazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 @Qjanusz 20 godzin temu, Qjanusz napisał: Czas na Upadłą gwiazdę polecam, jeden z moich ulubionych modów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 @kondotier Witam gdzie mogę odszukać Pinocheta po przejściu do CEA z Prypeci po kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Kanon1022 - tutaj masz poradnik: A tutaj wideo poradniki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) @vidkunsen Dzięki , znalazłem ale nie chce gadać nie ma ,żadnego dialogu. Bo Pinochet to por. Czernienko. Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Kanon1022 - oni wszyscy służyli i znają się z syfu - wojska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 @vidkunsen Czego nie ma ,żadnego dialogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Trenuj powtórki, lub czegoś nie wykonałeś wcale lub prawidłowo nie wykonałeś - skrypt nie chce zaskoczyć, można podejść, zapisać a potem wgrać i skrypt może zaskoczyć - któryś z wariantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi