Buber Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Chyba tego jeszcze tematu brakowało. A co mi tam, mogę być pierwszy. kto następny? @Papaczos, to już wiesz kogo na lotnisku szukać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A kto wie, tyle czasu ze Stalkerem , mozna sie upodobnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Oto ja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 No i pieknie...a gdzie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Koło Mielna latarnia morska zapomniałem jak się nazywa wiocha to z zeszłego roku z urlopu nad piknnym polskim morzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 A to ja. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 No, to już jest fajnie, dzięki LordDino i Smox, bo już myślałem, że we dwójkę z Buberem tak już sobie na tej podstronie zostaniemy . Ja osobiście mam nadzieję, że ten temat będzie miał taką samą dynamikę jak ten "Ile masz lat", to wtedy prawie wszystkich zarejestrowanych tu zobaczymy :yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja też się pokaże ale to nie długo bo nie mam jak zrobić zdjęcia :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 No, Panie i Panowie, o taką wstydliwość to Was nie podejrzewałem. Przecież nawet jak ktoś przyjedzie do Waszego rodzinnego miasta, to z całą pewnością nie wpadnie na Was od razu na ulicy. Przecież nie wymieniamy się automatycznie telefonami i adresami...Ja we wtorek będę miał naprawiony złamany ząb i zamieszczę swoje zdjęcie w lepszej jakości i z szerokim usmiechem, ale mam nadzieję, że do tej pory będę tu wisiał w wiekszym towarzystwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Z tamtego roku :P 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Siema Junx Sprzęcicho do podróży po zonie masz full wypas . Założę się, że buda klimatyzowana...Mam rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A pewno, że tak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Lamborghini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A jak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 A to moja skromna osoba przed kompem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 To ja z najmłodszym synem. Jakoś to przeżyjecie... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jak ja sie cieszę, że gro naszych to pokolenie wychowane na rosyjskim w szkole, akurat w Stalkerze to podstawa,...jedyne forum z tak prężną ekipą spolszczającą . Niech tam sobie gada kto chce, to tylko zazdrość. Mogą chrzanić głupoty, a i tak ściągają od nas. Tylko się ośmieszają. Niestety limit punktów za odwagę mi się wyczerpał, jak ktoś może Jercziego i Metka58 obstawić to by było ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 No dobra, niech stracę :D Z góry mówię, że piesek nie mój :) I wbrew pozorom zazwyczaj jestem jednak ogolony ;) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Panowie! Bardzo się cieszę, no i myslę, że wszyscy czekamy na jeszcze więcej fotek. Keep it up, jak mawiali starożytni rzymianie :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: To ja z najmłodszym synem. Jakoś to przeżyjecie... Przeżyjemy Metek, przeżyjemy :yes: Tak a propos Twojego najmłodszego syna, to moja niespełna trzynastoletnia córka z wielkim zainteresowaniem obejrzała wszystkie fotki. po czym na dłuzej zawiesiła oko na fotce Junxa i zapytała: - Tata, a ile on ma lat? - Nie wiem dokładnie, około dwudziestu - odpowiedziałem. Córka zrobiła oczy i wali: - No co ty, taki młody i już w STALKERa gra??? :teehee: A ja się bardzo cieszę z tak dużego zróżnicowania wiekowego na forum i jeszcze raz powtórzę to, co mówiłem kiedy dołączałem do niego - dla mnie to jest jak na razie najlepsze forum, na jakim miałem przyjemność spamować. Howgh, powiedziałem :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Postaram się wrzucić swoje, jednak nie lubię robić sobie zdjęć i ich za bardzo nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jak wszyscy, to wszyscy, dziadek też... nie chciałem straszyć, ale nie ja jeden... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Zauważyć można, że tendencja wystawiania fotek, przez młodszych wiekiem spada. Czyżby wiązało się to z lękiem przed wiarusami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Czyżby wiązało się to z lękiem przed wiarusami? Możliwe. Dlatego cały czas wszystkich zachęcam Na razie (na fotografiach) oprócz Junxa i LordaDino wszyscy jesteśmy w przedziale 40 - 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok_RZ Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja postaram się zrobić zdjęcie jak tylko odbiorę swój nowy nabytek :D P.S. Kto czytał moje posty na temat trybu multiplayer w Stalkerze 2 , ten wie o co chodzi , albo powinien się domyślić :D P.S. Podpowiedź : chodzi o ten post z zawałem :teehee: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 apg2312 , a co to za Nibypies? Rasa? Moja żona wbiła sobie do głowy maltańczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi