Naznaczony Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja za niedługo wkleję swoje stare zdjęcie gdyż nowego nie chce mi się robić :D. Patrząc na niektórych wiek to nie wiem czy pisać tak jak zawsze czy per pan Oczywiście nie miałem na celu napiętnowania kogoś ale czuję się jak taki "smarkacz" przy innych użytkownikach :sweat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Ja natomiast zostałem mile zaskoczony. Myślałem że tylko młode pokolenie gra w tego typu gry. Podoba mi się A oto ja: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Patrząc na niektórych wiek to nie wiem czy pisać tak jak zawsze czy per pan ... czuję się jak taki "smarkacz" przy innych użytkownikach :sweat: To jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Kieł, rozumiem, że zdjęcie jest zrobione w Czerwonym Lesie, zaraz na początku, przed anomaliami, krótko po wyjściu z chaty Leśnika. Ale dlaczego Ty sprzętu żadnego nie masz chłopie, tam radiacja straszna jest i anomalie, a Ty leżysz sobie tak bez kombinezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Jak ja sie cieszę, że gro naszych to pokolenie wychowane na rosyjskim w szkole, akurat w Stalkerze to podstawa,...jedyne forum z tak prężną ekipą spolszczającą . Niech tam sobie gada kto chce, to tylko zazdrość. Mogą chrzanić głupoty, a i tak ściągają od nas. Tylko się ośmieszają. Niestety limit punktów za odwagę mi się wyczerpał, jak ktoś może Jercziego i Metka58 obstawić to by było ok. Buber - ostatnio doszło do mnie coś arcysmutnego - otóż patrząc na dzisiejszą młodzież (nie wszyscy ale większość) a także to czego się ich dzisiaj uczy - zrozumiałem że kiedy my odejdziemy to z nami - ludźmi wychowanymi w końcówce komunizmu i na przełomie kiedy wszystko trzeba było sobie wypracować - znikną z tego kraju ludzie myślący. Zostaną wykształciuchy którym wszystko się należy, zaprogramowani na zysk i wyzysk. Wtórni analfabeci czytający ale nie rozumiejący co czytają. Tak że Viva'la edad media - niech żyje wiek średni i dojrzały. A to ja i mój synek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Papaczos: owszem, zdjęcia z Czerwonego Lasu. Leśnik pozwolił mi się zatrzymać na kilka dni, musiałem trochę odpocząć i nabrać sił. Moje graty są na górze. Bawiłem się swoim nowym PDA Pro, które u niego kupiłem. Dla przetestowania aparatu strzeliłem sobie focie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 A to ja i mój mały stalkierek po małym wypadku Wygląda na to, że był w anomalii "Pazur" (przepraszam EDYCJA - na poprzednim, innym zdjęciu, miał plasterek na czole po jakimś małym zadrapaniu, stąd mój komentarz) Zostaną wykształciuchy którym wszystko się należy, zaprogramowani na zysk i wyzysk. Ścigacz, nie chciałbym "upolityczniać" akurat tego miłego tematu wymieniania się fotkami, ale to słowo, którego użyłeś, zostało ukute jakieś 7 lat temu przez posła Ludwika Dorna, jako pogardliwe i pejoratywne okreslenie osoby po wyższych studiach. Czy Ty naprawdę uważasz, że jak ktoś skończy jakikolwiek uniwerek, to od razu robi się z niego kanalia? A co do wieku - miałem całkiem niedawno szefową, która była 7 lat starsza od Ciebie, a tak zaprogramowanej na zysk i wyzysk osoby jeszcze w zyciu nie spotkałem, tak więc takie podejście do życia nie jest li tylko domeną "dzisiejszej młodzieży". Papaczos: owszem, zdjęcia z Czerwonego Lasu. Leśnik pozwolił mi się zatrzymać na kilka dni, musiałem trochę odpocząć i nabrać sił. Popatrz, a mnie dał konserwę, chleb, leki przeciwpromienne i kazał spadać, musiałeś trafić na jego wyjątkowo dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz1975 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Papaczos celowo użyłem tego określenia - a miałem na myśli osoby niekoniecznie po studiach - które nie mając żadnych doświadczeń prezentują podejście że wszystko im się należy. Natomiast co do upolityczniania - staram się być apolityczny, choć przyznam że korzystam czasami z co ciekawszych określeń używanych przez nasze "elity" (tyle że nie wiem czego to są elity) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 apg2312 , a co to za Nibypies? Rasa? Moja żona wbiła sobie do głowy maltańczyka. To akurat jest York czyli prawidłowo Yorkshire Terrier :) Fajne małe psiaki, i dobre dla alergików, bo nie mają sierści, tylko włosy :) Ale chociaż teraz jest to typowy mały domowy piesek, to zasadniczo rasa ta powstała do tępienia gryzoni, więc usposobienie mają żywe i (czasami) dość awanturnicze :) Mogę w razie czego wrzucić jeszcze fotki z foksterierem lub jamnikiem :) Nooo... ewentualnie z czymś zasadniczo czarnym, czworołapym i ogoniastym, ale nie wiadomo co to, bo wzięte jest ze schroniska :) Ale i tak żaden z tych psów nie jest mój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 scigacz1975 - na szczęście to co się będzie działo po moim odejsciu bedę miał głęboko w...grobie , nasze dzieci wyjdą z założenia ,że ich rodzice to były " wapniaki " ,a ich czasy są najlepsze. A tak poważnie, moja sentencja życiowa to " nie przejmuj się rzeczami na które i tak nie masz żadnego wpływu". Polecam. Będziesz zdrowszy. :thumbsup: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Panowie, moralizacja i polityka oczy i uszy zatyka. Własne doświadczenie życiowe i spryt w rozumowaniu świata, to klucz do normalności. Ale nieraz trzeba być nie lada wariatem, by innych zrozumieć. Trochę to smutne, ale napawa nadzieją, że jak głupi zmądrzeje i zobaczy to wszystko, zaraz i tak zgłupieje. I znowu nas będzie więcej... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trurl3 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Tak czy inaczej, dobrze jest wiedziec co w trawie piszczy, chociazby po to, żeby w razie czego wiedzieć, gdzie uciekać... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 A wracając do tematu rozładowując go. Ale wy wszyscy brzydcy jesteście hihhihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 No właśnie, to co tu mamy sami tacy brzydcy wisieć, prosimy o fotografie następnych brzydali, żeby nam tu smutno nie było (cały czas mam cichutką nadzieję, ze się nasza stalkierska płeć piękna w tym temacie odezwie ) PS: LordDino, ale jak Ty myślisz, że jesteś piękny, to chyba albo gadałeś z Kontrolerem, albo przez jakąś psioniczną anomalię właśnie przeszedłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Papaczos - Przecież już sie płeć piękna odezwała ( LordDino w/g siebie ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok_RZ Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 My tu pitu pitu o wyglądzie , a tu zaraz tłusty czwartek będzie i jak się pokażemy jak się po obżeramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 I tu plus dla Bubera tak mi mów heheheheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Śmiechem żartem, ale temat ma być o dodawaniu zdjęć a nie o pisaniu :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Niby tak, ale ze zdjęciami jest jak jest ,a przez pisanie temat się odśweża na bocznym panelu jakby ktoś zapomniał o nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Niby tak, ale ze zdjęciami jest jak jest ,a przez pisanie temat się odśweża na bocznym panelu jakby ktoś zapomniał o nim Panowie (w kolejności alfabetycznej): - Jozio - Naznaczony - Portals - Striełok_RZ Obiecali się wkleić, a się nie wkleili... Nie żebym się czepiał, po prostu odświeżam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Może by i wkleili, ale jak mają to zrobić, skoro ich fotki chronią cukier przed dziećmi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Może by i wkleili, ale jak mają to zrobić, skoro ich fotki chronią cukier przed dziećmi?! Dzięki za podsumowanie... A co do dzieci to jeszcze trochę za młody na nie jestem.Zdjęcie wkleję już niedługo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Panowie zażyczyli sobie aby w tym temacie odezwała się stalkerska płeć piękna, więc postanowiłam spełnić ich życzenie , a że mam serce podróżniczki to wrzucę wam zdjęcie z letnich wakacji nad polskim morzem 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Brawo, byłem nad morzem, ale teraz dopiero widzę, że jest piękne. Ciekaw jestem, czy jeszcze jakaś kształtna Pani Stalker się pojawi w naszej galerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Siemka Raven Witamy na podstronie dla odważnych stalkerów (za odwagę oczywiście plusik). Czy Ty stoisz na molo w Juracie, czy mi się tylko tak wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi