czernobyl10 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Tytuł oryginalny: Змеелов мод Platforma: Czyste Niebo 1.5.10 Data premiery: 06.02.2012 r. Autor: Władimir «Zmeelov» Zmiejełow Autorzy spolszczenia: @trurl3, @smox, @metek58 Śr. długość rozgrywki: (ok. 15 godzin) OPIS: Spoiler Łowca Węży to dość specyficzna modyfikacja. Akcja gry ma miejsce przed znanymi wydarzeniami z Czystego Nieba i może konkurować z innymi projektami, które w domyśle zostały nastawione na freeplay. Oferuje graczowi niemalże pełną swobodę działań przy wykonywaniu dość złożonego i obszernego zadania. Mod powstał w oparciu o fantazje na temat powstania Zony, a sama opowieść rozgrywa się w czasach wydania pierwszych dziesięciu książek z uniwersum S.T.A.L.K.E.R-a. Cechy moda: połączenie nieliniowego scenariusza z freeplayem; dynamiczne anomalie zmieniające swoje położenie po każdej emisji; możliwość aktywacji artefaktów; możliwość poruszania się pojazdami; dodano potrzebę snu, głodu i pragnienia; stalkerzy wędrują po całej Zonie i aktywnie uczestniczą w jej obszarze. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Czyste Niebo 1.5.10 2. Mod posiada wbudowany instalator. Wystarczy postępować zgodnie z jego instrukcjami. 3. Dodajemy spolszczenie moda (gamedata). Uwaga! Podczas uruchamianiu nowej gry komputer może się zawiesić na 10-20 sekund. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Nasz serwer - [KLIK] Spolszczenie: Nasz serwer - [KLIK] Źródło: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Nie powiem, ciekawie to wygląda I to pod Czyste Niebo.Warto będzie się temu przyjrzeć bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Więcej screenów...http://zmeelov-mod.n....ru/skrinshoti/ W tym modzie jest mocno rozbudowana taktyka, najpewniej to komendy dla oddziału, można wydawać komendę oddziałowi jak i pojedynczym stalkerom. Ciekawostka która nie występowała wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 No wreszcie coś dużego do czystego nieba! nic tylko ściągać i testować, oby ten mod się nie okazał taki sam jak Potagen Zona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Bez spolszczenia ani rusz http://img819.images...11/37411601.jpg Za każdym razem gdy wychodzę do menu by zasejwować, gra się zawiesza na 15sekund. ps. Nie dodajcie do unser komendy bind turn_engine kT tuta samochód uruchamia sie klawiszem ''o'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Wot papał ja w kałabaniu. Temat do rozpatrzenia. Mimo wszystko, szantaż ma moc! Ale jakie potem skutki, to uchowaj Boże. Nie sposób pobrać tego moda, rwie ciągłość i nici z pobierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Metek cieszę się że będziesz robił pl moda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 O nie nie, mój drogi, tak łatwo Ci to nie ujdzie...już pobieram i wrzucę na wup :devil: http://www.wupload.com/file/2664798087/Zm_mod_v1.62FR_for_STALKER_CS.exe proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Jak tylko skończymy WINTER of DEATH ULTIMATUM, to zaczynamy spolszczenie tego moda. EDIT: Pobierając tego moda (dzięki Buber) zanotowałem rekordową prędkość pobierania 415 KB/sek. Nie było by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt, że do tej pory pobierałem z szybkością ok. 250 KB/sek, a w umowie pisze 100 KB/sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Ludzie, tylko się zlitujcie nad tytułem i może ktoś z moderacji/administracji zmieni tytuł tematu. Змеелов - to ŁOWCA WĘŻY lub ŁOWCA ŻMIJ, a nie jakiś Zmiełow. Tu prośba do łowców modów. Kochani, naprawdę nadmierna wiara w możliwości tłumacza google nie popłaca i warto, jeżeli są wątpliwości, zwrócić się z zapytaniem do tłumaczy. Przecież chcemy, by nasza strona trzymała wysoki poziom :yes: PS: Sprawdziłem - wpisałem w tłumacza google Змеелов i wywaliło mi - ZMEELOV. No i już wiadomo, skąd przyszło nieszczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Papaczos, masz rację, to Łowca Węży. Myślę, że wystawiający mógł to zrobić celowo, by zainteresowani, ale nie znający języka rus (bo są i tacy), mogli to znaleźć. Nie karćmy poszukiwaczy modów, niech je łowią, zawsze coś dobrego w "morzu śmieci" się odłowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 O nie nie, mój drogi, tak łatwo Ci to nie ujdzie...już pobieram i wrzucę na wup :devil: http://www.wupload.c..._STALKER_CS.exe proszę Dzięki Buber, załatwiłeś mnie na cacy :thumbsup: , już zasysam. Idzie około 300 kb, ale ogólnie dziś internet, to coś słabo kacza. Na serio, nie dało rady zassać z tamtego linka tego moda, trzy podejścia i rwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ludzie, tylko się zlitujcie nad tytułem i może ktoś z moderacji/administracji zmieni tytuł tematu. Змеелов - to ŁOWCA WĘŻY lub ŁOWCA ŻMIJ, a nie jakiś Zmiełow. Tu prośba do łowców modów. Kochani, naprawdę nadmierna wiara w możliwości tłumacza google nie popłaca i warto, jeżeli są wątpliwości, zwrócić się z zapytaniem do tłumaczy. Przecież chcemy, by nasza strona trzymała wysoki poziom :yes: Z racji, że w Zonie żadnych węży nie ma i co za tym idzie nikt ich nie łowi, ja zaproponowałbym nazwę " Żmijarz " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 W zonie na pewno węże są (choćby zaskrońce na bagnach), ale Żmijarz też jest jak najbardziej OK, byle tylko nie "Zmiełow" @Metek58 to nie o żadne karcenie tu chodzi, to po prostu apel o odrobinę dbałości o szczegóły i trzymania poziomu. Nie bądźmy taką forumową "Cenegą" . Wydaje mi się, że czasem chęć "złowienia" jak największej ilości modów szybciej niż inni odbija się fatalnie na jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Sąsiad jest skołowany, myślę, że ma normalną wersję, tylko patcha zassał 1.5.1.0, a taki patch istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Staram się kiedy mogę trzymac wupload zalogowany bo wtedy ściąga mi po 1,5 mb/s nawet, nie wiem jak u innych userów...jakby ktoś mógł spróbować teraz zassac , z ciekawości jaka prędkośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Bez spolszczenia ani rusz http://img819.images...11/37411601.jpg Za każdym razem gdy wychodzę do menu by zasejwować, gra się zawiesza na 15sekund. Кристофер, czy ja dobrze rozumiem, że zainstalowałeś moda na polską wersję gry i Ci się "zruszczyła" bez problemów? Jeśli tak, to powiedz proszę, jak to zrobić. Bardzo, ale to bardzo mnie ten mod zainteresował, a ja dam sobie radę bez tłumaczenia, byle mi gra chodziła (najwyżej będę czytał opisy zadań po 20 minut zamiast po 2 minuty ) Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor moda to... Vladimir «Zmeelov» Zmeelov..więc nie ma co się spierać o węże. Mod wziął tytuł od jego twórcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Sorki, poddaję się, mea culpa . Ale ma nazwisko...Władimir Żmijarz (albo Żmijołów). Zmieniłbym na, na, na....o, już wiem! Na SGM :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 By w tym modzie były czytelne ruskie litery, trzeba wstawić dowolny plik localization.ltx do gamedataconfigs i powinien tak wyglądać - [string_table] language = pol font_prefix = ;_cent ;_west Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ale po jakiemu wtedy mod będzie, bo ja chciałbym cały po rosyjsku...Da się to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Jeżeli zrobisz tak jak napisałem, będzie po rosyjsku z czytelną cyrylicą. Polski tekst będzie bez liter ą,ę itp. W modzie zawarty jest poradnik. Znajduje się w folderze #Zm_Readme w HELP ďî ďđîőîćäĺíčţ.7z. Hasło (po co?) to @Мамочка, помоги крутому сталкеру@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Dzięki Smox Ale hasełko gościu wymyślił (tylko faktycznie, po co? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Smox rozumiem że na warsztat trafia ten mod, tak jak to było napisane kilka postów wyżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Tak, ale najpierw spolszczymy Martwy Szlak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi