tom3kb Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 5 minut temu, cez137 napisał: ściąganie tego z Waszego serwera to jakaś porażka (strasznie długo to idzie, mam neta 300mb/s) dlaczego tak sie dzieje? To chyba masz te 300mb z drewna albo ci ktoś kitu nacisnął, mi pobrało w 30sek, a mam neta z 5 razy wolniejszego. A mod jest bardzo cienki i niedorobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) @tom3kb no jak? w umowie stoi jak byk że 300mb/s a Ty którą wersje ściągałeś? ta z 1 posta czy tą z mojego cytatu? hmm?dziwne, teraz idzie normalnie, do końca 10 min a za chwilę 8 godzin, zgłupiałem Edytowane 24 Stycznia 2019 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Tą z pierwszego postu, z forumowej pobieralni. Zawsze możesz sobie wejść na strony domowe i pobierać z linków od Rosjan jeśli tu innych nie znajdziesz. Ps. ja mam neta 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @tom3kb no to nie wiem coś jest skopane, nadal bez zmian idzie jak krew z nosa, całą płytę mp3 ok 700MB ściągam w 10 min a tu 350MB dochodzi nawet momentami na 1 dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @cez137 wejdź sobie np na https://www.speedtest.net/pl i sprawdź jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) Cez137: Wersja 2.17 Final: https://yadi.sk/d/2nBuWiNC3TDmcM http://www.unibytes.com/v.H0fbH1HY-Lqw-Us4P3UgBB Dopełnienie: https://yadi.sk/d/hkUbbqUtSLKed Dopełnienie do zachowania gry: https://yadi.sk/d/6PrtKgemJpXYo Wersja 1.62: http://www.unibytes.com/.ev3Ob68-3ELqw-Us4P3UgBB https://yadi.sk/d/JKm2UpXD3TDmCo Edytowane 24 Stycznia 2019 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @tom3kb @vidkunsen a gdzie jest ten przycisk "Download"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @cez137 Nie masz downloadu, musisz założyć konto na yandeksie, ściągnąć na swój dysk, a potem pobrać na kompa. Też mam Vectre, może masz jakieś lokalne problemy z transferem dzisiaj, zdarza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @tom3kb ale przecież nigdy nie zakładałem konta i normalnie było download, coś się tam zmieniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @cez137 Tam niby jest napisane, ze osiągnięto limit pobrań i blablabbla, niektórzy wrzucają tam mody, ze normalnie zawsze da się pobierać. Inne tylko tak, że najpierw musisz przenieść na swój dysk i stamtąd sobie pobrać, nie wiem czy to jakieś ograniczenia u tych co uploadują czy po prostu jandeks zmusza do zakładania kont żeby mieć więcej userów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @tom3kb najprędzej to to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Cez137 - jak najpierw pobierzesz na swojego Yanka to potem na "blitzu" się na twojego kompa pobiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @vidkunsen dobra to był chyba chwilowy problem z vectrą, pobrało mi to z forumowego serwera w kilka chwil, zainstalowałem to, nałożyłem spolszczenie i wywala mnie razem z robakiem w pulpit nawet za drugim razem, co może być nie tak? za słaby komp? miałem "bip" na początku, gra się ładuje i w pewnym momencie z gruchy ni z pietruchy wylot, mod nie tworzy mi skrótu na pulpicie chociaż jest samodzielną grą, uruchamiam go skrótem do podstawki, podstawkę mam na systemowym C, co robię nie tak? zamienić pliki silnika z rus na pol? ma to coś do rzeczy? może jakieś ltx-y, alife? no nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 1 godzinę temu, cez137 napisał: mod nie tworzy mi skrótu na pulpicie chociaż jest samodzielną grą Mhm ta jasne, waży 400mb i jest samodzielna grą Najnowsza wersja 2.17 nie była przystosowywana do polskiej podstawki to jak wrzucisz to pewnie wylot, może bez silnika by odpaliła ale kto to wie. Jak sobie na polskim czystym Niebie grasz to próbuj w tą co jest u nas w pobieralni pykać. Ty masz praktycznie z każdym modem problem, weź no podaj parametry kompa to chociaż raz na zawsze ustalimy czy to jego wina i masz grać w sapera, czy jednak coś źle robisz, a może będziemy kombinować dalej, no i jak łapiesz bugtrapa to wrzucaj fatal error, bo na "robaka" to możemy tylko Muchozol polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 (edytowane) W dniu 6.02.2012 o 13:23, czernobyl10 napisał: Mod Łowca Węży jest samodzielną grą serii, pierwszą w kolejności. @tom3kb no tj tekst z 1 posta, ja tak to zrozumiałem a mój komp wygląda tak: grafika Ati radeon HD 4250 Pobrałem od Was z pobieralni, napisałem to wyżej Edytowane 24 Stycznia 2019 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Grafika zintegrowana ale powinna dawać radę ale w wymagających modach może się sypać. Nie wiem, ja tego moda z pobieralni odpaliłem ale poleciał po 5 min do kosza. Jak chcesz to zarzuć logiem może z niego coś wyniknie albo ktoś cos podpowie. Dodatkowo Cytat mod został przetestowany pod Windows XP SP2 i Windows 7 32bit. ale nie wiem czy to faktycznie może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @tom3kb znalazłem jeszcze taki temat apropo wydajności kompa, może by spróbować się tym pobawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Twoja wola panie, kombinuj jak musisz. A na jakich ustawieniach przeważnie grasz, niskie, średnie czy wysokie i jaka rozdzielczość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Niebo w rus wersji ma 4.82 GB - podstawka więc jak w/w ok 400 MB nie może być samodzielna grą, dodaj jedno do drugiego i graj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 24 minuty temu, vidkunsen napisał: dodaj jedno do drugiego i graj. super, no chciałbym, ale jak widać chęci nie wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @cez137 Zacznijmy może od cytatu z Twojego wpisu: " uruchamiam go skrótem do podstawki, podstawkę mam na systemowym C, co robię nie tak? ". Mam rozumieć, że moda postawiłeś bezpośrednio na podstawkę na C:/ ? Bo jak nie, to jak ma ruszyć? Mod ma instalator, więc trzeba jak wyświetla się to okienko wyboru instalatora zaznaczyć opcję, że chce się mieć skrót pulpitowy. To któreś z kolei. Ale przypuszczam ( moda nawet nie instalowałem ) że instalator jest robalach. Trzeba też w instalatorze pokazać, gdzie ma go rozpakować. Daj screeny z otwartym instalatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Cez137: 1/ odinstaluj moda 2/ zrób kopię podstawki i umieść ja na innym niż systemowy dysk C, lub na partycję D 3/ wsadź pliki moda do kopii podstawki 4/ zrób skrót pliku launcher.exe lub xrengine.exe i daj go poza moda z podstawką. 5/ odpalaj z w/w skrótów moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 @kondotier 16 godzin temu, kondotier napisał: Mam rozumieć, że moda postawiłeś bezpośrednio na podstawkę na C:/ ? Bo jak nie, to jak ma ruszyć? tak 16 godzin temu, kondotier napisał: Daj screeny z otwartym instalatorem. proszę Cie bardzo, i co ja mam tu odczytać? co to za język?hmm? @vidkunsen 15 godzin temu, vidkunsen napisał: 3/ wsadź pliki moda do kopii podstawki jakie pliki moda? nie ma żadnych plików oprócz tych z polonizacji, do moda jest tylko sam instalator bez plików Wszystko na foto, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 @cez137 Cytat jakie pliki moda? nie ma żadnych plików oprócz tych z polonizacji, do moda jest tylko sam instalator bez plików No weź, a po co masz instalator, on ci moda instaluje. To zainstaluj sobie go np na pulpicie w jakimś folderze, a potem przenieś do folderu gry gamedata. Problem solved. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 @cez137 Tak jak przypuszczałem. Ponieważ coraz częściej mody mają instalator, będziesz miał z tym problemy. Dobrze by więc było, gdybyś z jakiejś gry z instalatorem po polsku, zrobił sobie zrzuty ekranu i miał je zachowane na kompie. Treści w poszczególnych oknach są takie same, więc nawet przy robaczywych instalatorach, będziesz wiedział o co się rozchodzi. Na trzecim zrzucie masz okienko ze ścieżką zainstalowania moda na oryginalną podstawkę. Klikasz w te robaczki z jej prawej strony i otworzy ci się nowe okno z dyskami i katalogami. W nim musisz wybrać ten dysk-partycję na której masz kopię podstawki i samą podstawkę. dajesz Dalej, to środkowe okienko na samym dole. Wtedy na 4 zrzucie będziesz mieć ścieżkę do kopi podstawki. Jak jest prawidłowa, to dajesz Dalej i i w tym wyskakującym oknie OK. Jak wybrać skrót pulpitowy Ci nie powiem, bo nie ma kolejnych zrzutów. DODANO. @tom3kb - Ale jak widzisz, on sobie na pulpit nie zainstaluje, bo pozostawia ścieżkę instalacyjną do podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi