pacjent1972 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 Witam Panowie i Panie :) .... Lokacja Czerwony Las...Miejsce do zbadania Wiedźmiński Krąg...Miejsce Eksperymentu naukowców....co mam tam Zrobić bo znalazłem tam tylko art a miejsce nadal się nie odznaczyło (???)...pomóżcie. @LordDino....co mają znaczyć te 2 punty ostrzeżeń od Ciebie ??? Co takiego zrobiłem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Zadanie:Zbadanie Ogończy w Agropromie...w obu kompleksach jest wrogo nastawiony Specnaz....czy mam go wyeliminować,czy odegra jakąś role w innym queście ? Dzięki korn za wczorajszą podpowiedź. Edytowane 14 Maja 2012 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Wytłuc do cna bez żalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 :) ... tez tak sądziłem ale czemu Specnaz jako oddziały milicji są wrogie agentowi armii ... nie jasne to dla mnie troszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulgoi Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Wszystko fajnie, ale czemu w kordonie albo na bagnach nie ma choć jednego normalnego hadlarza bowiem za kase ulepszyłem broń i nie mam już na detektor min. Ani jednej emisji nie miałem i nowych artefaktów nie ma. Chyba zaczne gre od nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Panowie gdzie znajdę anomalię przestrzenną w okolicy Jupitera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Pod pogłębiarką. Czarny punkt (szary?) na pda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 A jak rozegrać zadanie Czapajewa na broń od Szakala? Jak go nie zabiję to mówi, żem zdrajca i do mnie strzelają, a żeby go kilnąć po cichu to też nie mam jak strzelałem wysadzałem i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Podkładasz w budce ładunek wybuchowy, odchodzisz w bezpieczne miejsce i detonujesz. Rozwalasz resztę najemników, przeszukujesz ciało Szakala, zabierasz broń, odnosisz Czapajewowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noisy Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Mam pytanie o misje dla naukowców gdzie muszę znaleźć artefakty nieznane nauce, Dostaje specjalny detektor i szukaj wiatru w polu... moze ktoś wie gdzie zaczac szukac? Gram juz we free, główny oryginalny wątek zakończony. Mam juz etap magazynów wojskowych. Ktoś pytał o pendrive, znalazłem jakis w jupiterze na chłodni na samej górze budynku obok komina, trzeba go wziąć w podskoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Zapewne to ten quest znany już w wersji 1.7, odszukać 6 artefaktów za pomocą detektora Seraphim. Całkiem możliwe że spawn będzie w tych samych miejscach. Możliwe punkty spawnu nowych artefaktów: SGM 1.7 / 2.0 Zaton: anomalia Cyrk anomalia Spalone Gospodarstwo anomalia Kocioł anomalia Żelazny Las JUPITER anomalia Popielisko anomalia Kamieniołomy Zagajnik Anomalii Przy Cementowni, tam gdzie schowek Striełoka Prypeć Nieopodal Pralni Samoobsługowej Punkt ewakuacji B-28, w pobliżu pomnika przy dużym zwalonym drzewie w Prypeci w pobliżu Przedszkola, w anomalii na placu zabaw Między domami, w anomalii Winorośl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 A zadanie tajny opór co nam daje szef najemników po dostaniu jedzenia? Jak gościa wysadzam niezaliczone jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 To jest zadanie z wersji 2.2, wcześniej tego nie było. Nie wiem. Zapewne najpierw musisz je zrobić a dopiero potem wysadzić Szakala. We wcześniejszych wersjach po odpaleniu ładunku najemnicy robili się wrodzy. Może tu jest inaczej i nie musisz ich zabijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remek Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ja rozmawiałem z Szakalemem i ustaliłem z nim wesję dla Czapajewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Remek, i co? Czapajew to łyknął? Bandyci nie zaczęli strzelać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Jak chcesz załatwić po dobroci to zaczynają strzelać jak się zbliżysz do Czapajewa, trzeba iść do Janowa załatwić sprawę z Wolnością/Powinnością i wtedy wracasz i masz rozwiązanie. A gdzie znajdę papiery które wskazał Jakut przed śmiercią. Panowie niech ktoś kto zna rosyjski zerknie do tego poradnika bo znalazłem schowki na Zatonie ale koło Janowa biegam już 2 godziny i nie mogę ustalić gdzie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Jednego screena znalazłem, ale jest tam napisane, że jest kilka wariantów spawnu. Chyba chodzi o pogłębiarkę na Jupiterze. http://funkyimg.com/...6__jupiter_.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 W tym miejscu nie ma pogłębiarkę tez pooglądałem wzdłuż i wszerz i nie znalazłem jak na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 No i znowu mam problem. Za to wiem z czym, wiem co się dzieje, tylko jak to naprawić ? SGM 2.2 + gunpack. Po próbie włożenia kaemu m249 do pierwszego czy drugiego slotu następuje CTD z logiem : FATAL ERROR [error]Expression : pm->m_animations.size() [error]Function : player_hud_motion_container::load [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\player_hud.cpp [error]Line : 92 [error]Description : motion not found [m249_no_reload] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Najwyraźniej czegoś brakuje w plikach odnoszących się do tego karabinu. Prawdopodobnie coś związanego z animacją. Jednym słowem, gunpack jest do kitu :) Ale mam taką uwagę. Rosjanie zgłaszali ten błąd, ale tylko związany z SGM 2.1. Jesteś pewny, że masz wgrany SGM 2.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Na pewno. Mam i oryginalny rosyjski, i spolszczony przez Yurka. Efekt ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 No to sprawa prosta, sprzedaj ten kaem albo wyrzuć i po kłopocie. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Powiedzcie mi chociaż w którym poście jest mowa o schowkach Jakuta to sobie sam poszukam używając translatora. http://sigerous.ru/forum/14-3449-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Większość spoilerów jest tam dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Po prostu wejdź na stronę, wciśnij F3, w okienko w prawym górnym rogu wpisz "Якут" Szukajka zaznaczy ci gdzie na danej stronie występuje to słowo.I to samo na następnej i następnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi